Kids Mommy Stuff Persoonlijk

Lieve Lola 4 jaar

19 mei 2018

Lieve Lola,

Gefeliciteerd, vandaag ben je vier jaar! Jeetje meisje, je bent gewoon een kleuter! Eigenlijk ben je dat al twee weken, want je gaat al naar de grote school. Wat een mijlpaal! Hij leek zo ver weg, maar  nu is het zo ver. Wat ben ik blij dat je zoveel plezier hebt op school.

Je bent ontzettend fanatiek en leert iedere dag weer iets nieuws. Zo leerde je op je allereerste dag ook meteen “eventjes” hoe je zelf kon fietsen, op een echte fiets, zonder zijwieltjes. Ik wist niet wat ik zag, toen je na school ineens voorbij fietste! Helaas viel je de volgende dag kei hard met je keel op je fiets. Auw! Volgens de juf was je ontzettend stoer en ging je kort daarna weer verder fietsen. Wat ben je toch een brokkenpiloot, maar wel een hele stoere!

Vandaag mag je voor de eerste keer naar de zwemles. Ik ben zo benieuwd wat je daar van vind! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het erg spannend vind, mijn kleine meisje “zelf” in het zwembad. Misschien is het maar beter dat mama de eerste keer niet mee gaat kijken. Ik ga ondertussen de laatste voorbereidingen doen voor je feestje van vandaag!

Je bent nog steeds dol op zingen en zingt hier iedere dag je zelfverzonnen rijmpjes. Zo gezellig en knap vind ik dat! Je zingt over alles wat er om je heen gebeurd en wat je heb meegemaakt. Alsof we een live optreden krijgen met daarin een melodieuze rap van al je avonturen. Ook maak je steeds meer grapjes en ben je een kei in jokken. Potverdikkie! Kleine boef dat je bent.

Je kunt steeds beter lief spelen met je zus. Ze kijkt enorm tegen je op en doet je in alles na. Jullie kunnen steeds fijner samen spelen. Dat is echt zo leuk om te zien!

Wat je het leukst vind om te doen is televisie kijken, luisterboeken luisteren, met de tuinslang spelen, fietsen op je loopfiets en schommelen. Het lekkerst om te eten vind je nog steeds pannenkoeken en nu ook pizza. Jammie!

Wat ben ik ontzettend trots op jou, lieve Lola. Je bent zo’n leuk, lief en wijs meisje. Wat ben ik een enorme bofkont dat ik jouw mama mag zijn!

Ik hou zo ontzettend veel van jou, tot aan de maan en weer terug!

Kusje van Mama
x

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Lola voor toen ze 3,5 jaar, 3 jaar, 2 jaar en 1 jaar werd.

Lees hier ook al mijn maandelijkse brieven aan mijn dochter Lola met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand van haar eerste 3 levensjaren.

Bekijk hier de leukste foto’s van Lola’s 4 jaar fotoshoot:
Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 19 mei 2018 at 07:01

  Van harte gefeliciteerd met je mooie meisje! En met vier jaar moederschap!! Hele fijne dag vandaag! X

 • Nicole 19 mei 2018 at 08:01

  Gefeliciteerd met je mooie meisje!

 • Yolanda 19 mei 2018 at 08:26

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Lola !! Ik wens je en heerlijke dag vandaag !!

 • Roelina 19 mei 2018 at 09:33

  Gefeliciteerd! Mooi om te zien he hoe ze groot en wijzer worden.

 • Tamara S 19 mei 2018 at 21:53

  Van harte gefeliciteerd!!!

 • Andrea 20 mei 2018 at 19:56

  Van harte gefeliciteerd! Wat heb je dat mooi geschreven.