DIY Review Shoptip

Shoptip: Persoonlijke low-budget verjaardagskaart

2 mei 2018
Lola is bijna jarig en wordt gewoon alweer 4 jaar! Hoe dan? Voor haar verjaardagsfeestje hebben we ook dit jaar weer hele leuke (al zeg ik het zelf) persoonlijke uitnodigingen gemaakt. Een vrolijke low-budget verjaardagsuitnodiging waar je blij van wordt! Want zeg nou zelf, echte post is toch veel leuker?!
Een persoonlijk kaartje is leuker

Het is inmiddels een traditie bij ons om voor de verjaardagen van de meiden een persoonlijke uitnodiging te maken. Dit is toch net even wat leuker dan een mailtje of een uitnodiging voor een Facebookevent voor een feestje. Zeker voor een kinderverjaardag. Wat natuurlijk ook een optie is, maar persoonlijk vind ik een kaartje nét wat leuker.

Cake smash

Vanaf Lola’s eerste verjaardag hebben we ieder jaar een cake smash gehouden. Telkens was het één groot feest en ook dit jaar was mevrouwtje meteen enthousiast. Ik geef haar groot gelijk, lekker taart eten met je handen en nog mogen knoeien ook! Jippie! Wij zetten onze cake smash traditie gewoon lekker voort, zo lang als de meiden daar zin in hebben. Ook dit jaar was het weer een feestje om de foto’s te maken voor de verjaardagsuitnodiging. Wat een lol hadden we en wat was de taart weer lekker! Hmmm!

Lekker snel en makkelijk zelf ontwerpen

De foto’s heb ik diezelfde middag nog bewerkt waarna ik op de website van Kaartenhuis de verjaardagsuitnodigingen heb ontworpen. In een paar eenvoudige stappen maakte ik snel en makkelijk mijn eigen persoonlijke fotokaarten. Naast een persoonlijke fotokaart kon ik ook kiezen voor allerlei leuke ontwerpen. Ik heb expres niet gekeken, want dan kon ik vast niet kiezen.

Dat is pas low-budget

Een paar foto’s op de kaart zetten, een tekst toevoegen en klaar is Jans. Dat ging weer lekker snel en makkelijk. Niet teveel moeilijke opties. Fijn. Ik koos voor de dubbele wenskaarten, voor €0,90 per stuk. Je kunt ook kiezen voor ansichtkaarten vanaf €0,35 per stuk. Dat is pas low-budget!

Volgende dag al in huis

Wanneer je voor 19:30 uur besteld, ontvang je de kaarten de volgende werkdag al in huis. Je hoeft hier geen extra verzendkosten voor te betalen. Dat scheelt ook weer. Al eerder maakten wij onze kerstkaarten bij Kaartenhuis.nl. Lekker low-budget en toch super origineel. En zeg nou zelf, echte post is toch veel leuker?

Maak jij ook zelf persoonlijke verjaardagsuitnodigingen?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kaartenhuis.nl.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • merel 2 mei 2018 at 07:09

  jazeker bij kaartje2go elk jaar een kaart voor hun verjaardagen. ga kaartenhuis onthouden dit jaar worden ze 10 em 13. ze zijn in 10 dagen beide jarig doe altijd 1 kaart met 2 uitnofigingen ieder feest op hun eigen dag

 • Daenelia 2 mei 2018 at 09:48

  Okay. Ik geef toe. Voor verjaardagen lijkt het me dan wel weer leuk om kinderen te hebben. (Ik ben zo bewust kinderloos, en daar heel blij mee, maar natuuuuurlijk is zo’n uitnodiging maken ontzettend leuk! Misschien moet ik gewoon eens een kind lenen om een verjaardag mee te vieren… ‘Maar ik ben jarig in oktober en het is nu mei…’ ‘Shhh, je bent nu jarig en geen gezeur! Eet je taart!’)
  Maar je brengt me wel op een idee… waarom zou je alleen uitnodigingen maken voor kinderverjaardagen???

 • Femke 2 mei 2018 at 14:15

  De kaart is weer heel leuk geworden!
  We hebben zin in het feestje!