Giveaway Shoptip winactie

Moederdag Shoptip & winactie # 40 – Koeken Van Eigen Deeg

30 april 2018
Wie houdt er nou niet van koekjes? Ik ben er dol op! Sinds ik bezig ben met afvallen probeer ik ze juist expres te vermijden, maar voor de koeken van Van Eigen Deeg maakte ik graag een uitzondering. Misschien had ik dat beter niet kunnen doen. Binnen no time waren ze allemaal op! Nu moet ik voortaan met een grote boog voorbij de koeken rij bij je Jumbo lopen. Om tóch nog wat lekkers te kunnen delen met jullie mag ik maar liefst 4 x 2 pakken koeken Van Eigen Deeg weggeven, speciaal voor Moederdag! Om te delen, of gewoon lekker allemaal voor jezelf! Yummy!

Van Eigen Deeg bakt op ambachtelijke wijze koek voor ieder moment.
De koeken zijn verpakt in een unieke, duurzame, composteerbare verpakking!
Echt verantwoord genieten.

Koekjes proeven? “Jaaaa natuurlijk!”

Ik ben niet vies van een koekje, of twee, of soms zelfs een hele verpakking (oops!). De koeken Van Eigen Deeg vallen bij mij in deze laatste categorie. Ik kreeg de vraag of ik deze bijzondere koeken wilde uitproberen. Tja, die vraag is wel heel erg makkelijk te beantwoorden…”Jaaaa natuurlijk! Yummy!” Binnen een paar dagen ontving ik het lekkerste (pers)pakketje uit mijn hele blog”carrière” in huis. Ik ontving de smaken “Vijg Havermout” en “Cranberry Kokos”. Hmmmmm!

Oops….OP!

Mijn idee was om mooie foto’s te maken van de koeken en ze samen met de kids en vriendlief te delen. Maar helaas. Ik heb gefaald. Ik beken. Ik heb helemaal niets gedeeld. Alle 20 (!) koeken waren binnen drie dagen op. Oops! Sorry kids, sorry vriendlief en sorry Weight Watchers coach. Ze waren namelijk echt veeeelste lekker. Ik was super blij dat ik de Cranberry Kokos smaak kreeg, want “I LOVE Cocos!”. Deze smaakten nóg lekkerder dan ik gehoopt had. Je kon echt proeven dat de koeken met veel liefde gemaakt zijn. Nomnom! Ook de Vijg Havermout koeken waren vre-se-lijk lekker! Uiteindelijk kon ik niet eens meer kiezen welke ik nou het allerlekkerst vond.

Nu lijkt het misschien zo’n overdreven TV reclame, maar echt…ze waren ZO lekker! Probeer zelf maar!

Bijzondere koeken van Eigen Deeg

Het assortiment koeken bestaat uit vier verschillende smaken. Voor de koeken maken ze gebruik van biologische rietsuiker, honing en ahornsiroop als zoetstoffen.

Spelt Choco koek
Brosse koek van speltdeeg, havermeel en met stukjes pure chocola.
Honing Amandel 
Een ouderwets lekker koekje, maar dan geen geraffineerde suikers en een laag gehalte aan gluten.
Vijg Havermout koek
Rijke koek op basis van havermout, gedroogde vijgen, roomboter, kokos en ahornsiroop.
Cranberry Kokos koek
Smakelijke zoete koek op basis van roomboter, kokos en friszure cranberries.
Composteerbare verpakking

De koeken zijn leverbaar in verpakkingen per 10 stuks in duurzame, composteerbare verpakking. Maar ook in horecaformaat en grote koeken per stuk verpakt. Je koopt ze onder andere bij Jumbo.

Wat ik extra tof vind aan deze koekjes is dat er ook aan de verpakking aandacht is besteed. De verpakking is namelijk een 100% composteerbare verpakking! Je kunt de lege verpakking dus gewoon in de GFT-bak gooien zodra je koeken op zijn. Dat is super duurzaam! Nog een extra reden om te kiezen voor koeken Van Eigen Deeg. Lees hier meer over deze verpakking.

Cadeautip voor Moederdag

Zoek jij dus nog een origineel en lekker cadeau voor Moederdag of als cadeautje voor bij een gezellige koffie of thee date?! Deze koeken zijn gegarandeerd een succes! Ook voor jezelf als manlief geen idee heeft wat hij je moet geven voor Moederdag. Stuur hem gewoon naar de Jumbo!

WINACTIE

In samenwerking met Marijntje van Van Eigen Deeg mag ik speciaal voor Moederdag, maar liefst 4 x 2 pakken koeken weggeven! Mama mag ze allemaal zelf op eten…. of (als het lukt) ze uitdelen. Dat is helemaal aan haar!

Hoe kun jij deze heerlijke koekjes winnen?

Laat in een reactie achter voor welke allerliefste mama jij deze koeken Van Eigen Deeg wilt winnen én welke twee smaken jou het allerlekkerst lijken!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 6 mei. Op maandag 7 mei maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Dit artikel (+winactie) is tot stand gekomen door een samenwerking met Vaneigendeeg.nl. 

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 30 april 2018 at 06:55

  Klinkt goed! Ik maak graag kans. Voor mijn schoonmoeder, normaal gesproken bak ik regelmatig iets lekkers om mee te nemen, maar aangezien we in een verbouwing zitten en ik dus tijdelijk geen oven heb, kan dat dit jaar met moederdag niet. Dit lijkt me een prima vervanger.

 • Mindy 30 april 2018 at 07:09

  Hmm ook de vijg en de cranberry voor mijn allerliefste mama die ondanks alles al zo lang zo erg voor me klaarstaat 💕

 • Anna 30 april 2018 at 07:20

  Ik doe mee voor mama Jana.. net weer mama geworden van haar tweede zoontje..

  De smaken spelt choco en cranberries kokos spreken mij het meeste aan

  Facebook: An Na

 • Jantine 30 april 2018 at 07:25

  Lekker om te delen met mijn mama als dat delen mij ook lukt 😂😂 Ze klinken heerlijk. 🍀🍀

  • Jantine 30 april 2018 at 07:26

   Ik zou gaan voor choco en cranberrie😍

 • Guusje 30 april 2018 at 07:36

  Een gokje waag ik graag voor mijn beste vriendinnetje die heel binnenkort voor het eerst mama gaat worden. Als ze zometeen eindelijk weer wat normaler kan gaan eten (ivm vervelend maagzuur nu) kan ze heerlijk gaan genieten van deze koekjes. Ik denk dat ze de kokos en chocolade koekjes het lekkerst zal vinden 😊 nu nog even duimen

 • Mariska Ansems 30 april 2018 at 07:50

  Nou de cranberry cocos en de amandel honing lijken mij het lekkerst…
  Mijn moeder/schoonmoeder zijn dr niet meer.
  Maar ik denk dat mijn kids,Tim en Bram wel samen met mij willen proeven… oja en manlief mag er misschien ook 1….. als ze al niet op zijn!

 • elisabeth maria martina 30 april 2018 at 07:58

  voor mijn moeder van 90 jaar een heerlijk gebaar, verras haar maar, daartegen heeft ze vast geen enkel bezwaar #duimenmaar

 • Maria 30 april 2018 at 09:08

  Voor mijn lieve vriendin en Mamma van Drie in Katwijk, zou ik graag de Honing Amandel koekjes winnen!
  Hoewel ze alle vier verrukkelijk lijken, spreekt deze mij extra aan!
  Wat een leuke actie, knap dat je ze verloot en niet opsmikkelt 🙂

  x

 • Marian B 30 april 2018 at 09:28

  Hier zou ik natuurlijk graag mijn eigen lieve moeder mee verrassen! Gewoon omdat ze echt een geweldige moeder en oma is.
  Moeilijke keuze, maar de spelt choco en honing amandel lijken me het lekkerst.

 • Betti Scheringa 30 april 2018 at 09:29

  Klinkt goed
  Vooral de spelt choco en honing amandel lijken me lekker
  Delen zal ik met mn moeder als dat lukt haha 😅

 • Lindsey roosen 30 april 2018 at 09:36

  Lekker zeg! De cranberry kokos en choco spelt!!!! Mijn moeder zou hier wel van smullen denk ik!! Zou dit graag winnen voor haar omdat ze er altijd voor ons is!

  • Lindsey roosen 30 april 2018 at 09:37

   Ik volg je op Facebook en insta!!!!

 • Sharon de Ridder 30 april 2018 at 10:03

  Mijn lieve vriendin is voor de eerste keer zwanger en vertelde laatst dat ze trek heeft in zo’n beetje alles… Dan kan ze beter deze koeken eten!

  Ik volg je op Facebook en op Instagram 🙂

 • Joyce van dorp 30 april 2018 at 10:56

  Mij lijken de cranberry Coco’s en chocolade erg lekker en ik denk dat ik mn moeder hiermee kan verrassen als ze op mijn dochtertjes past ☺️😋

 • Marian Zw 30 april 2018 at 11:00

  Daar wordt toch elke mama blij van, zo’n heerlijk kado! Oeiee ik kan natuurlijk zeggen dat ik als mama van vier kdis dit wel verdiend heb, maar toch nomineer ik mijn eigen moeder voor een lekker koekje. Qua gezondheid is ze de laatste tijd zo aan het tobben, en dus flink veel afgevallen. Een extra lekker koekje kan ze dus prima hebben om meteen weer wat gezonder te worden . Ik zou de choco kiezen en de honing amandel. Volg je via facebook en insta

 • Rianne 30 april 2018 at 11:35

  Wat leuk! Mijn mama is natuurlijk de allerliefste mama van de hele wereld, daarom zou ik graag voor haar deze koekjes willen winnen! Ik denk dat ze de Cranberry Kokos en Honing Amandel het lekkerste zal vinden 🙂

 • Rianneweerd 30 april 2018 at 11:45

  Ooooo wat een heerlijke actie! Is het heel erg als ik zeg dat ik graag meedoe voor mijzelf? Ik vind dat ik het als moeder ook wel verdien. En als het lukt deel ik ze met mijn moeder onder het genot van een kopje thee en bijkletsen. De spelt choco en honing amandel ben ik erg benieuwd naar. Hoewel ik ook wel benieuwd ben naar de kokos cranberry. Ik heb overigens deze koekjes nog nooit eerder gezien.

 • Will 30 april 2018 at 12:38

  Oh Janske wat zien die koekjes er lekker uit.

  Zou ze zo allemaal opsnoepen, maar dat doe ik niet.
  Ik zou ze aan mijn dochter geven, zij is de allerliefste mama van de wereld , omdat zij heel lieve kinderen heeft en ik vaak op ze mag passen. Als ik win, dan wordt het smullen daar.
  De Spelt-choco en de Honing-amandel koekjes zien er het lekkerst uit, dus die zou ik willen proeven.
  Ik volg je op Bloglovin en waag graag een kansje.

 • Cobi 30 april 2018 at 15:16

  Gewoon mijn mama die is de allerliefste 😉

 • gerlindeij 30 april 2018 at 16:35

  Mmm dit lijkt deze moeder zelf wel erg lekker 😊 spelt choco en honing amandel lijken mij erg lekker

 • Femke 30 april 2018 at 17:07

  Lekker! Ik begin gewoon bovenaan met spelt choco en honing amandel en de de anderen volgen later 😁

 • Maron Mulder 30 april 2018 at 18:22

  Ik wil deze jummie jammie koekjes graag winnen voor mijn eigen lieve mams! Dag en nacht staat ze hier door veel zorgen heen voor ons klaar! Mijn engel op aarde! Ik zou gaam voor de Cranberry kokos en Havermout vijg smaak!!

 • Anita H. 30 april 2018 at 19:14

  Ik wil mijn eigen moeder hier wel mee verrassen. Gezien mijn chocoladeverslaving, lijken me die met choco wel erg lekker. Maar eigenlijk kan ik op basis van de naam geen keuze maken. Eerst proeven, dan beoordelen zou voor mij gelden.

 • Annemieke_Gh 30 april 2018 at 22:35

  Door je blog ga ik al likkebaarden😆 ik waag graag een kansje voor mn moeder en mezelf, gaan we ze samen testen, mjammie!
  Havermout vijg lijkt me heerlijk! En naar de combinatie met cranberry en kokos ben ik ook erg benieuwd. Duimen nu🤗

 • Jo’s Daughter 1 mei 2018 at 13:37

  Ik heb een heel bijzondere beste vriendin! Mijn lieve moeder, ze zorgde begin dit jaar voor mij toen ik wekenlang ziek was. Elke dag trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen bij een versterkende kop thee mét een heerlijk pak koekjes erbij. Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf ook door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het om even heerlijk te lachen en de ellende te vergeten. Hoe beter dan haar laten genieten van koekjes van eigen deeg? Boordevol smakelijk geluk zo klinkt het! Altijd ziet mijn mama de zonnige kant van de situatie in. Is er 100% voor de mensen waar ze van houd. Er is zoveel aan haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verrassen. Smullen van de Spelt Choco & Vijg Havermout => zou echt fantastisch zijn! Ze verdiend het om verwend te worden met een lichtpuntje, zoals dit. Heerlijk en volledig genieten dat is mijn wens voor haar, dus doe ik graag mee!

 • m chen 1 mei 2018 at 15:36

  Voor mijn allerliefste schoonmama wil ik hier heel graag aan mee doen, het is moeilijk kiezen ze zijn allen lekker maar de keuze valt bij de Spelt Choco koek en de Cranberry Kokos koek!

 • Dionne 1 mei 2018 at 15:58

  Heel benieuwd naar! Ik ga voor de smaken Vijg Havermout en Spelt Choco. Weet zeker dat mijn moeder daar blij mee gaat zijn. Hoeven we een keer ook niet onze eigen koekjes te bakken zonder geraffineerde suikers 🙂

 • Fenny Hemmen 1 mei 2018 at 16:13

  Me Wants Cookkkieesss :3 :3 :3

  Om maar even met de woorden van Cookie Monster te spreken 😉

  Ik zou ze graag voor mezelf winnen omdahatt ik a mom-to-be ben en en mijn cravings nu vooral bestaan uit, juist jaaa, COOOKIESSS :3 :3 :3

  En deze Koekjes van Eigen Deeg zitten ten minste niet vol met allerlei chemische troep.

  Groetjes Fenny

 • Charlotte Dona 1 mei 2018 at 17:00

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar de koeken en het lijkt mij dan ook erg leuk om deze samen met mijn proefpanel (hallo pap!) te reviewen. Ze zien er erg lekker uit!

 • Anne-Laura S. 1 mei 2018 at 17:56

  Oeh die zien er lekker uit zeg! ik zou ze voor mijn eigen mama willen winnen, ik denk dat de smaken honing amandel en cranberry kokos koek bij haar heel goed in de smaak zullen vallen.

 • Anita te Gussinklo 1 mei 2018 at 21:26

  Mijn moeder (85) is dol op koekjes.
  Een keer in de 2 weken doe ik de boodschappen met haar en zie dan regelmatig koekjes in haar kar.
  Het lijkt me leuk om haar te verassen met “koeken van eigen deeg”.
  De Spelt Choco koek en de Honing Amandel lijken me het lekkerst!

 • Evi Huys 2 mei 2018 at 00:27

  Ik doe graag mee voor mijn eigen mama, een pracht van een vrouw die me altijd heeft gesteund. Ik denk dat ze de spelt choco en de cranberry de lekkerste zou vinden.

 • CJM de Kok 2 mei 2018 at 07:29

  Vooral de koeken met vruchten erin verwerkt, de Cranberry Kokos koek en de Vijg Havermout koek, lijken mij heerlijk! Heerlijk met mijn kids van genieten op moederdag.

 • wilmsen anita 2 mei 2018 at 08:09

  Ik doe mee voor mijn moeder en kies de smakencranberry cocos en honing amandel

 • Marlies van der Schoor 2 mei 2018 at 13:19

  Deze koeken zien er lekker uit. Ik doe graag mee voor mijn 89 jarige moeder die nog regelmatig zelf roomboter zandkoekjes bakt, die heeft ze altijd wel in huis. De Vijg Havermout koek en Cranberry Kokos koek lijken me erg lekker voor haar omdat er ook roomboter in zit.

 • l tromp 2 mei 2018 at 13:41

  Cranberry Kokos lijkt me super heerlijk. even een geniet momentje tussen het opvoeden van 2 peuters door..

 • Marina 2 mei 2018 at 14:10

  Ooeeeh de cranberry kokos en de honing amandel lijken me zalig. En ik weet zeker dat mijn moeder deze wel lust bij de thee!

 • Anton Hompe 2 mei 2018 at 15:28

  Cranberry , kokos lijkt me erg smakelijk en ook de Honing Amandel.

  Smullen en delen maar……………….., ik doe gezellig en smakelijk mee en wens iedereen veel winplezier

  Anton Hompe
  Almere-Haven

 • Willemijn 2 mei 2018 at 17:43

  Ik loot graag mee voor mijn moeder Jansje. De Cranberry Kokos en de Havermout Vijg koeken lijken me heerlijk voor een gezellig bijklets momentje.

 • Charlotte 3 mei 2018 at 09:14

  Honing Amandel & Cranberry Kokos zou ik kiezen voor de allerliefste moeder van de hele wereld. Mijn mama heeft me altijd gesteund in wat voor levenskeuze dan ook. Nooit dat moet je niet doen Charlotte, maar : ik sta achter je no matter what. Geweldige momenten hebben we samen beleefd, niet in het minst de ontelbare keren dat we samen koekjes bakten. Zandkoekjes, gemberkoekjes of chocolate chip. Het “gewone werk” 😉 Het zijn o.a. die positieve herinneringen die we delen als we nu theeleuten. Koekjes bakken doen we niet meer, mijn moeder heeft spier rheuma en het vasthouden van een kop thee is al een uitdaging op zich. En ik heb het vaak te druk, maar van koekjes bij de thee genieten we nog steeds intens. Daarom lijkt het me zo fijn om mijn mama te verrassen met de Honing Amandel & Cranberry Kokos koekjes van eigen deeg. Smaken die we nog niet eerder gehad hebben en de perfecte sweet treat om op Moederdag kado te doen.

 • Nadja 3 mei 2018 at 12:03

  Wij doen heel graag meer voor mijn schoonmoeder en onze oma.
  Zij is de liefste die we kennen en staat altijd voor ons klaar.
  Honing Amandel en Cranberry Kokos lijken ons het lekkerste.

  Groetjes

 • Nelly 3 mei 2018 at 21:33

  Voor mijn lieve moeder doe ik graag mee en ga dan voor Honing amandel en Cranberry Kokos.

 • jessi 4 mei 2018 at 10:32

  hmmm! ze klinken alemaal even heerlijk!
  maar die met chocolade die springen er toch uit!

 • Femke 4 mei 2018 at 22:27

  Ha, ik ben ook wel verkocht!
  Zou heeeeeeeeeeel mooi zijn om ze zo te winnen, maar wil ze sowieso nu een keer proberen (zoutekauw hiero!).

  Vijg havermout en honing amandel lijken mij heerlijk..
  En dan heb ik wat lekkers om mee te nemen als ik bij mams langs ga op de koffie!

 • Annelies van Hurne 5 mei 2018 at 11:13

  Ow super lekker! Ik doe dan ook mee voor mijzelf..

 • Ingrid 6 mei 2018 at 11:42

  Voor mijn lieve moeder die altijd voor mij klaarstaat. De smaken Spelt Choco koek en Cranberry Kokos koek spreekt mama het meeste aan.

 • Anneliese de Waal 6 mei 2018 at 17:44

  Ziet er heerlijk uit, ik doe graag mee, ik doe graag mee voor mijn moeder.
  Spelt Choco koek zou mijn moeder erg lekker vinden.

  Groetjes Anneliese