Fashion Giveaway Shopping Shoptip winactie

Shoptip + winactie # 39 – Tipi Kledingrek voor je mini fashionista

23 april 2018
Soms zijn er van die dingen, waar je op slag verliefd op kunt worden omdat het perfect bij je past. Zoiets overkwam mij. Als mama van twee dochters, dol op hippe kindermode én interieur. Ik kwam dit te gekke tipi kledingrek tegen op meubelwinkel Emob.nl en het ik dacht meteen, die moet ik hebben! Het perfecte kledingrek voor op Coco’s nieuwe kamer. En ik ben helemaal niet jaloers ofzo. En weet je wat nóg leuker is? Ik mag één van jullie fashionista’s ook blij maken met een eigen tipi kledingrek! Wooohooo!
Veeeuuul te veel kleertjes

Al vaker zag ik soortgelijke kledingrekken op Instagram of pinterest voorbij komen. Een super hip kledingrek waarbij je de kleertjes van je kids écht mooi kunt showen. Hoe gaaf is dat! Aangezien beide dames zoveel (lees: veeuuuuuulste veeeeel) kleding hebben, is er niets leuker (en handiger) om deze kleertjes mooi in het zicht te kunnen hangen. Zo hou ik het overzicht en blijft er niets ongezien achterin de kast liggen tot het ineens niet meer past.

 

Het is echt schandalig hoeveel kleding mijn meiden hebben. Ze hebben allebei een ladekast én een kledingrekrek/kast met hanggedeelte en tóch kom ik altijd ruimte te kort. Ja het is echt geen grapje. Het is maar goed dat er ook altijd een flinke berg kinderkleding in de wasmand ligt, anders zou het al helemaal niet meer passen, haha.

Perfect voor Coco’s nieuwe kamer

Voor Coco’s nieuwe grote meisjeskamer ben ik al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Ik wil de kamer iets anders indelen, met een eenpersoonsbed én een nieuwe kledingkast of rek. Nou heeft ze maar een heel erg klein kamertje, dus een te grote kast zou niet de meest praktische oplossing zijn. Momenteel heeft ze wel een zelfgemaakt hanggedeelte voor haar kleertjes, maar de meeste kleding past er niet meer tussen. Dit is natuurlijk ook logisch, want mevrouwtje groeit als kool. Net zoals de lengte van haar kleertjes.

Toen ik op de website van Emob.nl zocht onder kinderkledingkasten, kwam ik dit toffe tipi kledingrek tegen en wist meteen…dit is hem! Precies wat ik zocht en perfect voor op Coco’s nieuwe kamer! Ik bestelde hem en één dag later was ik als Buurman & Buurman aan het doe-het-zelven. Toen ik (eindelijk) wist welke schroeven ik in welke gaten moest draaien, was het appeltje-eitje! Tip: check even de duidelijkere online handleiding!

Helemaal hip!

Lola en Coco kwamen meteen kijken toen hij klaar was en vonden hem reuze interessant. Het leek wel een winkeltje volgens Lola. Het rek is gemaakt van hout en het bovenste gedeeltes van de tipi stokken zijn wit geverfd. Helemaal hip! Het enige minpuntje wat ik kon ontdekken was dat hij natuurlijk nooit alle kleding van Coco kan “dragen”. Het wordt dus echt een kledingrek om de allermooiste items op te showen. Maar dat is eigenlijk alleen maar super leuk!

Ik kan niet wachten tot Coco’s nieuwe kamer klaar is en ik het tipi kledingrek kan gaan gebruiken. Voor nu heb ik hem al een keer “versierd” met een aantal van Coco’s mooie kleertjes. Zo kun je zien hoe ontzettend leuk hij is! Ook de dametjes vonden hem ontzettend leuk om mee te spelen, zoals je ziet in de foto’s.

WINACTIE

In samenwerking met Emob.nl mag ik zo’n super tof Tipi kledingrek t.w.v. €64,95 weggeven! Hoe super tof is dat!?

Hoe kun jij dit toffe tipi kledingrek winnen?

Laat in een reactie achter voor welke mini fashionista & waarom jij hem graag wilt winnen.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 29 april. Op maandag 30 april maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Wat vind jij van dit tipi kledingrek? Zou jij hem ook willen voor jouw kid(s)?

Dit artikel (+winactie) is tot stand gekomen door een samenwerking met Emob.nl. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Wiene Meurs 23 april 2018 at 07:10

  Voor Pom haar nieuwe kamer!! Ze krijgt in juni een zusje en dus is het tijd voor een hippe grote meisjeskamer! Daar past dit gave kledingrek perfect bij!

 • Anna 23 april 2018 at 07:15

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia. We gaan binnenkort verhuizen.. en dan krijgt ze een nieuwe kamer..

  Facebook: An Na

 • Charlotte 23 april 2018 at 07:18

  Wat gaaf! Hier zouden mijn kleine fashionista’s wel heel blij van worden denk ik! Ik in ieder geval wel 😁

 • Leonie 23 april 2018 at 07:48

  Heel gaaf! Ik doe graag mee voor mijn kleine modemannetje Milan. Zou straks tof staan op zijn stoere grote jongenskamer die we over een paar maandjes klaar hopen te hebben!

 • Kristel Gubbels-Daemen 23 april 2018 at 07:49

  Wow wat super gaaf hier maken we heel graag kans op. Echt een eyecatcher en zo cool met al die vrolijke zomer kleren.

 • elisabeth maria martina 23 april 2018 at 07:56

  wat een handige gadget, die kun je overal voor gebruiken

 • Fay 23 april 2018 at 08:15

  Echt geweldig! Ik heb weliswaar twee zonen maar ook die hebben supermooie kleding die geshowd mag worden! Omdat ook ik plek te kort kom, zou ik hier het allermooiste in ophangen. Een leeg muurtje is er al in de kamer, dit rek zou geweldig staan naast de grote nijntje lamp! Xx

 • Ilona 23 april 2018 at 08:21

  Wauw Wat een leuke actie!!!!
  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje Darius, hij is vorige werk geboren en deze zou super staan op z’n kleine babykamertje😍

 • Jolanda van Delft 23 april 2018 at 08:36

  Superleuk voor de logeerkamer voor mijn kleindochtertje als ze komt logeren bij Oma.

 • Patricia Bouthisma 23 april 2018 at 09:46

  Super leuk en handig. We hebben gesn kast waar kleding in kan hangen, dus dit is ideaal

 • Sibel 23 april 2018 at 10:00

  Wauw, hoe leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die in augustus geboren wordt. Ze heeft al supermooie zomerkleren en met deze tipi rek kan ik het helemaal showen! 🙂

 • Annemieke_gh 23 april 2018 at 10:13

  Wow supergaaf! Nooit zoiets gezien, voor de kleinsten, maar wat geweldig 😀
  Deze zou super leuk staan op de kamer van onze grote meid die alles zelluf wil doen. Ook kleertjes pakken dus 😉 Ik doe daarom graag mee!
  Ik volg je al op fb en instagram

 • Dinah 23 april 2018 at 10:46

  O wat leuk, mijn zoontje maalt niet zo om kleding. Maarrrrrr.. ik heb een heel leuk nichtje van 5.
  En ze is gek op kleding en vooral jurkjes, nu krijgt ze straks in haar nieuwe huis een mooie kamer…
  zou een erg leuk cadeau voor haar zijn!!
  Leuk hoor! ik volg je btw nu ook op instagram 😉

 • Marjolein 23 april 2018 at 11:14

  Die is leeeeeuk! Ik win m graag voor mijn dochtertje Eva (21 maanden). We gebruiken nu alleen nog haar commode, maar die barst uit de voegen. En met een verhuizing in mei is dit een super mooi item als start voor haar nieuwe kamer!

 • Esther 23 april 2018 at 11:23

  Wat ontzettend leuk! Ik ga binnenkort de kamer van mijn meisjes omtoveren naar een grote meiden kamer. Met 4,5 en 1,5 jaar beginnen ze nu toch allebei een beetje te groot te worden voor Nijntje. Dit rekje zou alvast een mooie start kunnen zijn.

 • Marian B 23 april 2018 at 12:12

  Dat is zeker leuk! Wij gaan binnenkort ook aan de slag met de kamer van ons meisje, en dit mooie rek zal er hopelijk een plekje krijgen 😉

 • Sharon de Ridder 23 april 2018 at 12:28

  Wat een gaaf rek! Hier wordt mijn Mini erg blij van; eindelijk plek voor al haar mooie glans- en glitterjurken met bijpassende schoenen!

 • Marjo 23 april 2018 at 12:28

  Wauw janske wat een gave actie! Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. Maar dan niet voor hun dagelijkse kleding maar voor al die prachtige verkleedkleren die ze hebben is ook veel makkelijker zoeken! Nu fingers crossed

 • Demi 23 april 2018 at 12:37

  Oh wat zou dat leuk staan in het kamertje van mijn kleine meid 💗 genoeg kleertjes die en schoentjes die ik daarop kwijt kan en het staat ook nog leuk! 😍🤗

 • Rowena 23 april 2018 at 13:10

  Heel graag voor ons dochtertje. Moet altijd alles aantrekken, kleding, schoenen, accessoires. Echt een meisje. Kiest al graag haar outfit uit en moet nog 3 worden haha. Zal natuurlijk ook supertof staan op haar slaapkamertje..

 • G.T. 23 april 2018 at 14:07

  Leuke actie heb je weer! Niks voor ons, dus ik laat hem aan ons voorbij gaan. Maar het ziet er erg leuk uit!

 • jacqueline de Waal 23 april 2018 at 14:48

  Echt heel erg handig en nog een mooi ook!
  Doe heel graag mee!

 • zebrazonderstrepen 23 april 2018 at 15:40

  voor amélie haar nieuwe kamer. Eind juni verhuizen we en ze zou hem te gek vinden.

 • Will 23 april 2018 at 18:20

  Wat een schattig en handig kledingrekje!
  Daar wordt mijn dochter vast heel blij van, want haar dochters kunnen dan mooi hun eigen kleertjes overzichtelijk op het rekje hangen en de schoentjes er onder.
  Voor haar doe ik mee en volg op Bloglovin.

 • Hille Morel 23 april 2018 at 18:56

  Voor mijn zoontje ideaal. (waarom trouwens alleen voor meisjes die zoiets kunnen gebruiken?). Mijn zoontje van bijna 4 heeft alleen een commode en een hoge ladenkast maar een hangrek is toch wel handig voor sommige dingen en zijn vele schoenen/teva’s/sandalen enz enz zouden er mooi onder kunnen. Ideaal voor op zijn kamer. Kan hij misschien ook kleren gaan uitkiezen voor naar school tzt. (geliked op fb en instagram)

 • Angela Stam 23 april 2018 at 19:06

  Leuk! Zou ik heel graag voor mijn kindje willen winnen. Net begonnen met kamer verbouwen en dit zou wel heel stoer in de slaapkamer staan.

 • Gea Jager 23 april 2018 at 19:12

  Ik vind hem niet alleen gaaf voor meisjes. Hij zou ook geweldig staan op de kamer van mijn zoontje Jens. Hij is dol op tipi’s. Hij is echt prachtig

 • marij brand 23 april 2018 at 20:38

  Heel erg gaaf voor op de kamer van mn 3 jarig dochtertje! Super stoer

 • MarjonS 23 april 2018 at 20:52

  Deze is inderdaad een eyecatcher. Super! Ik doe graag mee voor mijn eigen dochter. Dol op mode dus zo’n kledingrek zou top zijn.

 • Olivia 23 april 2018 at 21:02

  Wat een ontzettend mooi rek! En opnieuw een leuke winactie dus ik doe graag weer mee. Ik heb drie zoons met heel erg veel leuke kleding en de oudste heeft een hele grote kamer. Dit rek zal daar mooi staan en hij zal er blij mee zijn want hij vindt het leuk om zijn mooiste items uit te stallen en zelf te kiezen wat hij aantrekt.

 • Maron Mulder 23 april 2018 at 21:45

  Net wat ik zoek als kado voor mijn petekindje Yara! Voor in haar kamertje! Duimennnn

 • Joyce 23 april 2018 at 23:03

  Wauw wat een prachtig rekje! Past in de tijd van nu. Ik wil m heel graag winnen voor t dochtertje van mijn vriendinnetje. (Vandaag uitgeteld) een leuker kado kan je niet vinden denk ik zo 😄😍

 • Nina Mol 24 april 2018 at 06:02

  Ik doe heel graag mee voor kleinzoon Ronan: die heeft een schitterend mooi kamertje waar dit rek geweldig in zou passen!!

 • wilmsen anita 24 april 2018 at 09:33

  Ik doe mee voor mijn kleindochter Michelle, omdat ze altijd zo fier is op haar kleding

 • Brit Weijers 24 april 2018 at 10:39

  Mijn kleindochter zal dit wel heel leuk vinden.

 • melissa 24 april 2018 at 11:57

  Deze kende ik nog helemaal niet. zeker weten superleuk. zoveel voor jongens als meisjes, maar ik zou graag meedoen voor onze elise. een echte kleine fashionista met veel kleding en accessoires en een eigen stijl. past mooi op haar kamertje maar ook leuk om gewoon mee te spelen (met verkleedkleding). ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

 • Yvonne 24 april 2018 at 12:30

  Voor mijn eigen toekomstige mini fashionist(a)! Zou super mooi zijn voor op de babykamer!

 • anja 24 april 2018 at 12:53

  deze Tipi kledingrek is er leuk voor in een kinderkamer

 • Marieke_23 24 april 2018 at 14:07

  Echt wauw wat een leuk Tipi kledingrek. Maak graag kans, super leuk.

 • eline 24 april 2018 at 16:51

  Onze Prinses haar nieuwe kamer is vollop in de maak, Nu is er niet veel berg ruimte voor kasten daarom zou dit kledingrek echt een uitkomst zijn. Zo kunnen al haar mooie jurken opgehangen worden en kan ze zelf haar kleding uitzoeken en ophangen 🙂 Super leuk! Ons zou je er erg blij mee maken.

 • Chantal Heeringa 24 april 2018 at 17:25

  Wauw wat gaaaaaf!!
  Doe graag mee voor mn meisjes Demi & Lisa! Ze slapen samen op een kamer en wat zou dit gaaf zijn voor hun kleding. Denk dat er vooral veel verkleedkleding aan komt te hangen, ze hebben ook veeeeel te veel verkleedjurkjes etc. dat zit nu allemaal in een bak gepropt, maar die puilt ondertussen wel een beetje uit.. 😉

 • Alyt van der Heide 24 april 2018 at 20:21

  Ja super leuk kledingrek. Ik zou ‘m willen gebruiken om de verkleedjurkjes van mijn jongste dochter er op te hangen.
  Die zitten nu in een verkleedmand, maar ophangen is natuurlijk veel leuker. Net echt!
  En kreukelen ze niet zo.

 • Denise hendrikse-groffen 24 april 2018 at 20:31

  Ohhh woww 😍😍😍 mijn kleine prinses Noa heeft natuurlijk helemaaaal niet veel kleding en die 2 deurskast is echt groot genoeg volgens manlief… NOT! 🙈 er is zoveel leuke meidenkleding te koop en waarom zou je daar niet mee willen pronken aan dit prachtige tipirek? 😍 wat ee eyecatcher zou dat zijn in Noa haar kamer en wat een opluchting voor mama, als ik alles weer netjes op kan hangen ❤

 • Betti Scheringa 24 april 2018 at 21:59

  Mijn 2 dochters zijn echte fashionita’s
  En ook mijn gastkinderen kunnen er wat van
  Wij hebben heel veel verkleedkleren dus mocht ik winnen gebruiken we deze mooierd voot de verkleedkleren 😍🍀

 • Marlon van boerdonk 24 april 2018 at 22:57

  Geweldige tipi voor mijn 3 jarige dochter die nu al zelf haar kleding uit wil zoeken. Ze komt naar beneden in de meest prachtige combinaties, Haha! Dus wellicht dat ik op deze tipi wat leuke setjes klaar kan hangen, om te voorkomen dat ze dalijk als clowntje naar school gaat😅.
  Leuke winactie! #janskenlwinactie

 • Marsha 25 april 2018 at 12:13

  Wat super leuk! Dit zou echt geweldig staan bij ons in de babykamer! Ik doe mee en volg je ook op facebook! 😉

 • Joa 25 april 2018 at 16:25

  De perfecte blikvanger in de kamer van onze zoon; hij heeft een indianenkamer 😉

 • Sandra Benedick Elzinga 25 april 2018 at 20:00

  Ik zou graag willen winnen voor onze tweeling meiden Evalynn en Kayleigh
  Hun kamer is net een poppen oase en ze houden ervan om mama mee te helpen

 • Ingrid 25 april 2018 at 20:19

  Dit is ontzettend leuk voor op de speelkamer met alle verkleedkleren!

 • Ruby 26 april 2018 at 21:55

  Wat een gave winactie! Wij hebben heel veel mooie kleertjes die daarop goed tot zijn recht zouden komen! Wij wagen een kansje 🙂

 • Kelly Aarts 27 april 2018 at 07:29

  Wat een gaaf kledingrek! Ik doe mee voor alle kleine fashionista’s bij ons in de buurt. Wij hebben een webshop in outlet kinderkleding, en heel vaak vragen mensen of ze niet even bij ons kunnen kijken. We hebben geen showroom, maar op dit gave rek zouden we de nieuwste aanwinsten kunnen showen, zodat mensen het in het echt kunnen zien en voelen.
  Denk dat mijn 2 meiden misschien wel een beetje jaloers zullen zijn, dus dat zal nog even een strijd worden haha.
  Ik volg je al op FB, en deel niet zoveel berichten, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering!

 • Angela ten Ham 27 april 2018 at 15:19

  Ik zou dit super mooie kledingrek graag willen winnen voor mijn dochtertje Kaya. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en is graag op zichzelf. Kaya is erg creatief en maakt van alles. Er komen mooie creaties uit haar handen. Sinds kort is ze ook haar kleding aan het ‘pimpen’. Dit zou ze mooi kunnen showen aan dit prachtige kledingrek. Kaya is bijna 10 jaar oud.

 • Kelsey 28 april 2018 at 09:41

  Oh dat zou onze dochter Chloë van 2 helemaal fantastisch vinden voor op haar grote meiden kamer😍. We gaan binnenkort beginnen eraan en dan kunnen dr mooie prinsessen jurken er mooi aan hangen als een pronkstuk in haar nieuwe grote meiden kamer.

 • Sanne van Gool 28 april 2018 at 10:14

  Ik doe graag mee voor onze kleine dame Lou. Ze is nu 16 maanden en dol op mooie jurkjes. Die kunnen we dan mooi op dit gave rek hangen 😍

 • Hanneke van Heeswijk 28 april 2018 at 10:17

  Ongedragen kleding in de kast! Zeer herkenbaar! Als mama van 2 meiden is mij dat ook al regelmatig overkomen. Het kledingrek zou dus zeker van komen. Mijn jongste dochter Joes van bijna 4 zou het helemaal geweldig vinden. Een echte fashionista in de dop, mét haar eigen eigenwijze stijltje. Met dit mooie kledingrek kan ze in 1 ogenblik haar outfit of the day scoren.
  Toffe actie! Wij gaan duimen!

 • Vanessa 28 april 2018 at 10:45

  Hoi Lieve Janske,

  Wij doen ontzettend graag mee voor deze geweldige tipi.
  Ons meisje viert volgende week haar 3de verjaardag en sinds gisteren is haar ledikantje ongetoverd door papa naar een stoer grote meiden bed.

  Haar kast hangt aardig vol met fantastische (lees: veel te dure) kleding die best eens getoond mogen worden.
  In plaats van verborgen achter de kastdeurtjes.
  Omdat mevrouw zich het liefst zelf aankleed is haar outfit voor de dag erna samen ophangen misschien een mooi nieuw bedtijd ritueel.

  Onder het motto: alles zelf willen doen!
  Heeeeeeeeeeel graaaaaaaag 👍🏻🙂😍

 • Jen 28 april 2018 at 21:35

  Yay, wat gaaf!! Ik heb er een super leuk idee mee.. op Koningsdag hebben we weer een flink aantal verkleedsetjes gescoord want mijn mijn meiden (n mama stiekem ook) vinden het fan-tas-tisch om te verkleden. Van piraat, tot Elsa, mooi geslaagd op de vrijmarkt maar waar laat ik al die geweldige kostuums? Aan deze geweldige tipi tent mag ik hopen 🙂
  (Ik waag extra poging via social media)

 • Karina emmelkamp 28 april 2018 at 23:26

  Oh wat Leuk!! Zou super tof staan op peuter Nina haar kamer!
  Al haar kleding zit nu tot ergernis van mij in een ladenkast gepropt! Hup uit de kast met al dat moois en laten showen op dat prachtige rek.

  Kan ze zelf mooi kiezen wat ze aan wil doen 🙂

 • Cassandra 29 april 2018 at 11:58

  Ik ben verliefd! Wil al tijden graag een tipi rek voor leia, ze heeft ook een tipi bed ( van woood) dus past perfect, helemaal omdat haar smalle kledingkast echt uitpuilt….

 • Tamara 29 april 2018 at 14:26

  Voor op de nieuwe kamer van onze zoon. We gebruiken nu een kapstok met plank om zijn kleren en pyjama op te hangen die nog eens aan kunnen. Straks gaat die net als de rest van de meubels op zijn kamer naar de babykamer. Dit zou dus een leuke oplossing zijn voor op zijn kamer.

 • Anneliese de Waal 29 april 2018 at 19:30

  Echt schattig, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze helemaal geweldig vinden.
  Ze houd erg van kleding, die is echt te gek 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Shirley 29 april 2018 at 19:54

  Ohhh jajajaja ik doe mee, deze is GE-WEL-DIG! Voor mijn jongste dochter Lilly, zij krijgt namelijk binnenkort een grote meiden kamer, love deze ♡

 • Femke 29 april 2018 at 20:27

  Waaaauw wat issie leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine madame! Al haar mooie kleertjes zijn veel te mooi om weg te bergen in een kastje! 🤗

 • Kelly van den Broek 29 april 2018 at 20:42

  Oh super leuk op Noamy haar nieuwe kamertje, deze hebben we afgelopen week verbouwd. Maar er moeten nog op jacht naar leuke dingetjes. Daar paste dit gave tipi rek heel goed bij 😍😍

 • Marlous 29 april 2018 at 21:01

  Jaaa!! Ik doe heeeeel erg graag mee voor mijn dochter (5). Dit is echt een uitkomst voor in haar kamertje en het alvast klaarl hangen van haar kleding van de volgende dag! Op FB (Louzie Bijtje) en IG (Louzie)heb ik ook gereageerd. Nu hard duimen, hihi. Groetjes, Marlous

 • Lindy 29 april 2018 at 21:18

  Oooooh ja ja ja! 😍 Ik doe mee voor mijn mini-me! Ze heeft nu alleen een legkast (die uitpuilt) en ik merk toch dat keertjes ophangen wel heeeeeel handig en overzichtelijk is! Dit ontzettend toffe rek past perfect op haar kamertje! En aangezien ze bijna jarig is, zou dit echt pérfect uitkomen.. 🎁

 • Manon Laurier 29 april 2018 at 21:24

  Ik doe mee voor mijn dochters Puck en Fleur. Wat een gaaf rek en wat zal hij leuk staan op hun kamertje!

 • Willianne 29 april 2018 at 23:57

  Super leuk!! Zag hem nog net voorbij komen:) doe heel graag mee voor de nieuwe slaapkamer in ons nieuwe huis van mijn zoontje! Volg je op Facebook en instagram

 • Leanne 30 april 2018 at 11:47

  Wat een plaatje zeg. Wij zijn nog bezig met de verbouwing van ons nieuwe huis, deze schoonheid zal echt een aanwinst zijn in de kamer van Fem ♡

 • Foursmallrebels maaike de groot 30 april 2018 at 15:06

  Wauw super tof! Zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje! Kan toch ook wel voor een knulletje!

 • marjolijn kruijer 19 november 2018 at 22:08

  Oh wat gaaf!!! Ik zou hem super graag winnen, maar waar ga ik hem dan gebruiken? Ik gun hem mijn dochter Nora om er haar lievelingskleren (en schoenen…) op te laten pronken. Hij zou super staan op.haar nieuwe meiden kamer. Maar ja in de popoenhoek in mijn kleuterklasje zouden er ook veel kinderen blij mee zijn! Elk thema mooi alle verkleedkleding bij het thema op laten pronken! Tsja….

  • Janske 19 november 2018 at 23:24

   Hoi Marjolijn, deze winactie is al voorbij, de winnaar is 30 april al bekend gemaakt…