Fotodagboek Personal

Janske’s Fotodagboek week # 85 & 86 – Papa is jarig & waterpret!

20 april 2018
Wauw, wat hebben we weer twee fantastisch leuke weken achter de rug. Telkens wanneer ik mijn fotodagboeken schrijf zie ik hoe erg ik bof met mijn leven. Wat een rijkdom en wat hebben we het toch geweldig goed. Kijk je mee naar onze afgelopen twee weken in foto’s?

Oh, wat ben ik blij met mijn twee vrolijke dames. Coco is dol op muziek en vorige week stond mevrouwtje zo achter het pianotje….het is toch net een echte muziekkant, hihi! De badspeeltjes kwamen uit de schuur en de dametjes wilden persé met water kliederen. Helaas was het écht nog iets te koud…

Een dag later mocht het wel! Lekker spetteren…oh ja, en de was moest ook nog gevouwen worden! Lola “helpt” even mee. Coco kreeg een nieuw badpakje, ze paste hem over haar kleding aan en wilde hem vervolgens niet meer uittrekken.

Lekker kliederen en bubbels blazen in de tuin!

Speciaal voor een hele leuke samenwerking voor Janske.nl had ik met de meiden een leuke fashion fotoshoot. Hier alvast een kleine sneakpeak!

Met ons gezinnetje hebben we een topdag gehad in Oberhausen. We mochten een bezoekje brengen aan Sea Life & Legoland. Check snel mijn winactie en het fotoverslag als jij er ook gratis naar toe wilt met jouw gezin! Oja, papa had een nieuwe vriendin gevonden in Legoland…Haar andere vriendinnen waren ook erg populair, want ik kreeg van niemand meer aandacht…hahaha.

Papa werd een jaartje ouder en daarom maakte ik samen met Lola een taartje. Wat was hij verrast toen hij de feestelijke taart (bende) zag. Zo leuk!

Zelfgemaakte cadeautjes en lunchen in de tuin. Het was écht feest! Wist je al dat ik van stipjes hou? Vriendlief maakte deze foto als bewijs, hihi.

We bezochten een open dag van een sportcentrum, de meiden vermaakten zich top. Lola vloog over de stormbaan heen alsof haar leven er vanaf hing. Wat een bikkel!

Tussen alle avonturen wordt er lekker gespeeld. De VTech microfoon is momenteel een van de favorieten. Kijk ze dan samen zingen! Zo gezellig!

En toen was daar de zon….heeerrrlijk! Coco zocht de verkoeling op in haar Stokke Flexi bath. Ideaal ook voor alle buiten spetterpret!

Lekker spetteren. Wat een lol!

Lola mocht ook even de heerlijke nieuwe aftersun uitproberen van Drs Leenarts. Doe jij al mee met de winactie?

Na een lange dag spetteren….even lekker samen chillen op de bank! Knappies!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 85 & 86! Wat was het weer een groot feest!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Bijna weekend!! Wat zijn jullie plannen?

Spread the love

You Might Also Like

  • Yolanda 20 april 2018 at 08:56

    Wat een heerlijke foto’s !! Wij gaan dit weekend BBQ-en en genieten van het zonnetje.