Giveaway Review Uittip winactie

Uittip: Sea Life & LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen (+ winactie # 37)

16 april 2018

Afgelopen zaterdag had ik samen met mijn gezin een super toffe dag. Voor het eerst gingen we namelijk een dagje uit in Duitsland. We brachten een bezoek aan Sea Life én het LEGOLAND Discovery Centre. Er was zelfs nog tijd over om nog even te shoppen in het naastgelegen CentrO shoppingcenter. Wat een topdag! En weet je wat nóg leuker is, ik mag 4 combitickets weggeven, zodat ook jij met je gezin naar Sea Life & LEGOLAND Discovery Centre kunt! Woohooo!!

Hey ho, let’s go!

Het leek even alsof we op vakantie gingen. Paspoorten, check! Entreebewijzen, check! Daar gingen we dan, voor het eerst met het hele gezin naar Duitsland voor een gezellig familie uitstapje. Gelukkig was het slechts 1 uur en 20 minuten rijden voor ons, dus dat viel reuze mee. De meiden gedroegen zich als engeltjes onderweg en ik kreeg spontaan zin in een autovakantie naar een verre bestemming.

Eenmaal in Oberhausen aangekomen parkeerden we in de gratis parkeerplaats (nr 3) van het mega grote shoppingcenter CentrO. Wat een fijne parkeerplaats zeg, we parkeerden zelfs op een heus familie parkeervak. Lekker ruim. Een goed begin van de dag. Oh ja, en het parkeren was gratis, altijd fijn!

Supervissen ontdekken bij Sea Life

Onze eerste stop was Sea Life, het grootste aquarium van Duitsland. We waren mooi op tijd, want het was pas 10 minuutjes geopend. Bij binnenkomst waren de meiden al meteen onder de indruk van de grote piraat waarmee we op de foto mochten. Het aquarium bestaat uit een wandelroute van 18 verschillende onderwaterwerelden. De route was prima te lopen, ook met kinderwagen. Toen wij er waren was het vrij rustig. We konden prima op ons eigen tempo rondlopen en de meiden vonden alles even mooi. Zo leuk om te zien hoe kinderen zo genieten van dieren.

Onderweg kon je allerlei opdrachten uitvoeren, maar daar waren onze meiden (1 & 3) nog echt iets te klein voor. Ook was alles in het Duits (of Engels), dus dat maakte het niet makkelijker. Ook het personeel sprak alleen maar Duits. Gelukkig waren papa en mama erbij om te vertalen. Voor ons was dit niet erg vervelend omdat de kids zich prima vermaakten zonder de uitleg. Wanneer je kinderen wat ouder zijn kan dit wel wat lastiger zijn.

Een vis met speentjes?

Omdat het niet zo druk was, hoefden we nergens te wachten en konden de meiden alles goed zien. Vooral de tunnel met vissen en haaien waar je onderdoor kon lopen was natuurlijk erg indrukwekkend. Er werd ook veel aandacht besteed aan het milieu en er was genoeg te ontdekken. Coco vond zelfs een aquarium met speentjes er in,dat was wel heeeel gek, een vis met speentjes, haha. Ze bleef maar “tutje” zeggen en wijzen, haha.

Aan het einde van de route was het restaurant en de souvenirs winkel. Hiervoor kregen we bij de entree een aantal kortingsbonnen. Toch besloten we om te gaan lunchen in de “foodcourt” van CentrO. Ons bezoekje aan Sea Life duurde zo’n anderhalf uur. Wij hebben niet gekeken bij het voeren van de dieren of andere demonstraties, anders waren we zeker langer blijven hangen.

Ontdekken en bouwen bij LEGOLAND Discovery Centre

Na de lunch was het tijd voor het LEGOLAND Discovery Centre. Dit lag pal naast CentrO, dus dat was ideaal. Buiten bij de ingang stond een metershoge giraf gemaakt van Duplo ons al op te wachten. Wow! Ook de entree bij LEGOLAND was indrukwekkend. Ik wil op mijn werk ook wel zo’n coole LEGO desk.

Als eerste kwamen we in de LEGO fabriek. Hier mochten de meiden zelf een LEGO blokje “maken”. We waren alleen met ons gezin in de ruimte aanwezig, dus Lola en Coco mochten bij iedere machine op de knop drukken. Op het eind kwam er een echt LEGOblokje uit. Deze mochten de meiden op het eind in het winkeltje laten personaliseren met hun naam er op. Hoe tof is dat! Helaas was ook hier weer alle uitleg in het Duits, maar ook dit was voor ons geen probleem. We vertaalden het gewoon in het Nederlands.

Papa vs Mama

Daarna gingen we in een heuse attractie, waar we konden schieten op alle kwade LEGO figuren (wat trouwens best gewelddadig was). Dit was voor de meiden nog niet heel erg interessant. Vooral papa en mama maakten er een wedstrijdje van wie er de meeste kon neerschieten. (voor alle duidelijkheid, deze mama had papa even vet ingemaakt!).

Vervolgens was het tijd om de wereld van LEGO te ontdekken. Een ruimte vol met een wereld van LEGO. De Dom, een haven, het vliegveld, een voetbalstadion en nog veel meer. Alles gemaakt van LEGO. Nou, dit vonden de dametjes wel interessant. De ruimte veranderde zelfs van dag naar nacht en alle lampjes gingen aan. Dat was natuurlijk prachtig om te zien.

LEGO walhalla

In de volgende ruimte was een activiteitencentrum. Er was een attractie in Harry Potter stijl (waar Lola helaas net een paar cm te klein voor was), een restaurant, workshopruimte, bioscoop, racebaan, klimtoestel en nog veeeel meer leuke activiteiten. Overal om je heen kon je LEGO vinden. Er was genoeg voor zowel jongens als meiden en ook de papa’s en mama’s konden zoveel bouwen als ze wilden.

Terwijl Lola keek hoe de zelfgebouwde auto’s met elkaar gingen racen, bouwde ik samen met Coco in het roze LEGO Friends huis ons eigen LEGO huisje. Zuurstokroze LEGO, had ik die vroeger maar! Ik speelde vroeger heel veel met LEGO, de hele kamer lag er vol mee. Mooi om te zien dat het nog steeds zo leuk is en hoeveel nieuwe soorten LEGO er ieder jaar weer bij komt.

Ruim twee uur lang hebben de meiden zich uitstekend vermaakt in het LEGO walhalla. Samen bouwen aan een nieuwe LEGO Friends stad, van de LEGO glijbaan af glijden en “zwemmen” in een bak vol met Duplo of LEGO. Wat hadden ze een plezier. Als het aan hun gelegen had, dan waren we nog een paar uur blijven spelen in LEGOLAND. Ondanks dat ze nog zo klein zijn, vonden ze het fantastisch en genoten papa en mama met ze mee.

LEGOblokje met je eigen naam 

Na alle avonturen mochten we onze LEGOblokjes nog laten personaliseren en keken we nog even rond in het souvenir winkeltje. Konden we meteen even cadeau inspiratie opdoen voor Lola’s verjaardag.

Daarna was het tijd voor papa en Coco om even op een bankje aan het water te rusten in het zonnetje, terwijl mama en Lola nog even gingen shoppen in CentrO. Ik scoorde mijn favoriete parfum bij Abercrombie & Fitch, waarna we met zijn viertje nog wat aten in het foodcourt. Als toetje maakte ik samen met Lola het allerlekkerste ijsje ooit (met veeeel te veel snoepjes). Toen was het alweer tijd om terug naar huis te rijden, na een lange, maar super leuke dag. Want wat was het genieten!

Conclusie:

Ondanks dat ik geen hoge verwachtingen had vooraf was ik ontzettend verrast met hoe leuk vooral de combinatie van beide activiteiten samen waren. Zelfs voor kleine kinderen onder de 4 jaar vind ik het echt een super uittip. Vooral het relaxte van het visjes kijken in combinatie met het interactieve spelen en bouwen met LEGO bij LEGOLAND was de perfecte combi. Ook de entreeprijs met korting voor het combiticket van €22,- is een prima prijs voor een uitstapje zoals deze.

De ligging naast CentrO is natuurlijk ook echt een pluspunt. Zo kun je gratis parkeren, lekker (en snel) eten én eventueel zelfs nog shoppen bij CentrO. Of je laat paps met de kids naar Sea Life & LEGOLAND gaan en gaat zelf lekker shoppen. Dat kan natuurlijk ook!

Ik vind het absoluut een aanrader en denk dat we zeker nog een keer een bezoekje aan Oberhausen gaan brengen in de toekomst!

Handig om te weten

Gratis parkeren kan op loopafstand van beiden, bij shoppingcenter CentrO, parkeerplaats 3. In CentrO is een hele ruime verschoningsruimte mét flesverwarmer, stoelen om in te voeden, een magnetron en zelfs luiers en doekjes op voorraad bij de openbare toiletten (zie foto hieronder). Allemaal gratis. De toiletten kun je vinden voorbij het “foodcourt” gedeelte, meteen aan de rechterkant.

Meer informatie over ticketprijzen, openingstijden en evenementen is te vinden op de homepage en Facebookpagina van LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen en op de homepage en Facebookpagina van SEA LIFE Oberhausen.

WINACTIE

Namens Sea Life & LEGOLAND Discovery Centre mag ik 1 x 4 combitickets weggeven! Hoe super tof is dat!!?

Hoe kun jij deze 4 combitickets voor Sea Life & LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen winnen?

Laat in een reactie achter met wie jij graag naar Oberhausen zou willen gaan.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat super duper tof vind) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest.
 • Delen zou geweldig zijn! Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 22 april 2018.

Op maandag 23 april 2018 maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Sea Life & LEGOLAND Discovery Centre. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Inge 16 april 2018 at 06:44

  Wat een supertof dagje uit! Ik zou met ons gezin gaan. Onze jongens van 6 en 8 zijn gek van Lego en dieren dus dat zou hartstikke leuk zijn!

 • Janneke 16 april 2018 at 06:48

  Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten! Klinkt als een perfecte vakantiedag! Leuke foto’s!!!! Ik zou heeel graag willen winnen om op mijn verjaardag met ons gezin te gaan genieten! Mijn meiden zijn grote fan van zowel Lego als van tropische vissen! 😊

 • Geraldine 16 april 2018 at 07:03

  Wat een super leuke uitjes! Was ik zelf nooit op gekomen! Wij trouwen in Juni, low budget 😉 en dit zou te gek zijn als soort van honeymoonuitje met zijn 4 tjes! Boris is helemaal gek van Lego, papa ook en ja ik eerlijk gezegd ook🙈 Zusje Charlie is ook al in de ban van Lego door grote broer. En Sealife lijkt me ook echt te gek! Goede combi dus! Fingers crossed🍀😊

 • Marange Krouwel 16 april 2018 at 07:14

  Wow wat gaaf zeg. Ik zou graag met mijn man, dichter Mia en zoontje Sam naar Oberhaussen willen. Tha CentrO is idd niet vervelend voor deze mama en de kinderen kunnen van al het moois genieten! Fingers crossed

 • Anna 16 april 2018 at 07:25

  Sowieso met mijn dochter en dan kan ze nog een vriendinnetje meenemen..

  Facebook: An Na

 • Jantine 16 april 2018 at 07:33

  Wat een leuke dag. Ook wel iets voor ons gezin. We wonen dichtbij de grens en onze kids zijn 2 en 4 jaar. We doen graag mee aan deze actie *duimduim*

 • merel 16 april 2018 at 07:38

  Dit lijkt me leuk voor mijn dames isis en lotus ze verdienen dit omdat isis 3 dagen cito heeft volgende week en lotus zo hard traint voor t turnen 7.5 uur in de week en dat beloond is met een gouden medaille vorige week
  en ze hebben bijna mei vakantie leuk leuk. goede aanrader wij hebben heel veel lego nog in huis hier. ga deze tip zeker onthouden. x

 • elisabeth maria martina 16 april 2018 at 07:39

  daar zijn mijn kleinkinderen nog nooit geweest, dat word vast een groot FEEST

 • Janine 16 april 2018 at 07:49

  …lijkt me super gaaf met onze Morris en Joes!

 • Anneke van Beek 16 april 2018 at 07:59

  Dit lijkt mij zo ontzettend tof voor onze meiden van vier en zeven! En heel eerlijk gezegd denk ik dat het Lego bouwen stiekem heel leuk is voor papa en mama 😉
  Ik maak graag kans!

 • Mirella Giesberts 16 april 2018 at 08:05

  Wunderbar, ook een goede reden om de echte duitse kasekuchen eindelijk weer eens te kunnen eten (lees verslinden😉).
  Ik zou dit heel graag winnen om voor het eerst naar het buitenland te gaan met onze Tess van twee jaar🎉. We zouden dan opa meevragen en dan zijn we mooi met z’n vieren💕
  Klinkt als een uitje mit viel spass🍀🎉👛💕🙌

 • Nikki van Werde 16 april 2018 at 09:02

  Gaaf! Die staan heel lang op onze verlanglijstje! Elke keer als we gaan shoppen bij centr-0 dan wil Hannah daar graag heen! Zij is dol op de vissen en Thijn helemaal gek van Lego. Benthe vindt alles prima zolang broer en zus er maar bij zijn. 😊

 • Linda 16 april 2018 at 09:30

  Toen onze oudste (Nina) klein was zijn we ook eens in Sealife Scheveningen geweest! Ze keek haar oogjes uit (en wij ook trouwens) zou super gaaf zijn om er naartoe te kunnen maar nu met zijn viertjes. 😊 En aangezien Nina aan elkaar hangt van Lego wed ik dat ik een stuiterend kind heb in een Lego Friends walhalla! 😄 Dus ik doe graag mee voor onze meisjes! En stiekem ook voor papa en mama natuurlijk!

 • Fay 16 april 2018 at 09:46

  Wat een leuke actie (weer)! Ook wij hopen deze combitickets te winnen! Oberhousen staat al lang op onze lijst, ook omdat deze stad goed te bereiken is. Duitsland zal voor ons een eerste keer zijn en voor de kids (7 en 3) de allereerste keer buiten Nederland! Duits ben ik al aan het leren, dus kom maar op met de combitickets! 😀

 • Tamara v Bodegom 16 april 2018 at 09:49

  Ohhhh elke keer als ik hier iets over lees denk ik “dat is helemaal niet zo ver weg! Daar kunnen we wel een keer heen!”. Lijkt me echt zo geweldig leuk voor onze kids! Ze zijn allebei helemaal gek op lego (erg makkelijk met verjaardagen enzo haha!). We zijn een jaar of 4 geleden naar Legoland in Duitsland (ergens in de buurt van Ulm) geweest, maar toen was ons mannetje 2 jaar en onze dochter 5. Ze weten er dus niet veel meer van… dit lijkt me geweldig leuk voor ze!

 • Suzanne 16 april 2018 at 10:42

  O wauw wat ziet dat er leuk uit! Geweldige foto’s! Dit zou ik ook graag ondernemen met mijn gezin. Zoontje van 4 is dol op lego en gek op dieren en vissen. En dochtertje van 2 zal er vast ook vrolijk rondbanjeren 🤗 Fingers crossed!!

 • Will 16 april 2018 at 11:04

  Geweldig, wat een leuk uitje.
  Samen met onze oudste kleinkinderen een uitstapje maken naar Sea Life en Legoland in Duitsland dat lijkt mij leuk.
  Ooit zijn wij samen een keertje naar Oberhausen geweest om te winkelen en toen wij daar aankwamen, waren de winkels gesloten. Niet goed geïnformeerd van te voren. We waren daar een weekendje in een hotel en hebben toen andere leuke dingen gedaan. Graag doe ik mee en volg je op Bloglovin.

 • Patricia Bouthisma 16 april 2018 at 11:15

  Oh wat leuk zeg. Dat is echt wat voor ons gezin. Onze jongste twee zouden dit geweldig vinden. (En wij natuurlijk ook. Ik maak graag kans!

 • Laura 16 april 2018 at 11:28

  Ik zou heel graag met mijn gezin gaan. Gezien de voed en verschoningsruimte (dat zou naar mijn mening in Nederland ook vaker zo mooi mogen zijn!!!) in de buurt moet het geen probleem zijn om onze jongste van 2 maand mee te nemen.
  En dan kunnen onze zoons van 2,5 en 7 jaar lekker spelen, bouwen en genieten van de prachtige onderwaterwereld!! Lijkt me een heerlijk uitje met ons allen in de meivakantie ❤

 • Ruby Coene 16 april 2018 at 12:18

  Owww wat leuk! onze oudste is helemaal wild van lego en visjes 🙂 En onze jongste zal vooral de borstvoedingsstoelen fijn vinden 🙂 Over n paar maanden gaan we op vakantie in die regio dus dan is het ook nog eens lekker dichtbij!

 • Miranda 16 april 2018 at 13:20

  Leuk! Ik zou hier dan graag met vriend en kindjes van de zomer naar toe willen! De kids zijn beiden gek op dieren en op duplo en lego. De ideale combinatie voor een dagtripje.

 • Bart Keijzer 16 april 2018 at 16:42

  Met Esmeralda, haar papa John en mama Melissa.

 • Mara 16 april 2018 at 17:45

  We gaan dit jaar in de buurt van Oberhausen op vakantie en dit jaar vind zelfs puber Oberhausen nog leuk.. (zo puzzelen met drie kinderen in verschillende leeftijden) zelfs die kan nog van dit genieten.. en dat willen we nog even koesteren. Doe graag mee om mijn gezin enorm te verrassen

 • Jikke 16 april 2018 at 18:29

  Dat lijkt mij een supertof uitstapje voor de meivakantie met mijn kinderen! Ik doe graag mee. Ik volg je ook op facebook.

 • Nathalie Hellmig 16 april 2018 at 20:29

  Whaaaaaaaaaaa!! Dit is echt helemaal TE GEK zeg! Wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk héééééééééééél graag kans maken op zo’n ONVERGETELIJK dagje Oberhausen met het gezin, SUPER! Ohhhhh Sea Life & Legoland lijkt me echt GEWELDIG… whoehoeeeeeee dat wordt genieten zeg! SPANNEND! MAAK ME GEK! ik ben helemaal ENTHOUSIAST…. dat wordt onwijs genieten zeg…. FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 • Dorien 16 april 2018 at 21:03

  Wat ontzettend gaaf ziet dat er uit, leuk verslag! Heb het met plezier gelezen en ik weet wel zeker dat mijn twee kinderen dit ook een supertoffe dag zouden vinden. Ik neem ze dan ook graag mee, en hun papa (mijn man dus ;-)) ook! Met z’n viertjes een dagje uit voor we straks met vijf zijn….. daar zijn wij wel voor te porren ;-)! Ik volg je op FB en ga de winactie delen met de hashtag.

 • G.T. 16 april 2018 at 21:20

  Oh tof! Goed om te horen dat het met een peuter al leuk is. Ik maak graag kans!

 • Patricia 16 april 2018 at 21:26

  Wat super tof! Ik zou graag samen met mijn man en twee meiden gaan.
  Met de oudste zijn we in Legoland Amerika geweest. Ze was toen nog net te jong om overal in te mogen. Het zou geweldig zijn om daar heen te gaan, met een Duplo fan, Lego Friends en prinsessen fan en een technisch Lego fan 😉
  En stiekem vindt mama Disney Lego wel erg leuk!

 • Femke 16 april 2018 at 22:12

  Waaaauw wat een orgineel uitje!
  Wat een leuke foto s ook weer.
  Ik zou dit heel graag winnen om met mijn man en 2 jongens heen te gaan.
  Duimennnn!

 • Sabrina Schinkel 16 april 2018 at 23:11

  Wat een gave winactie. Zo te zien hebben jullie het leuk gehad dus het lijkt me erg leuk om voor mijn gezinnetje te winnen. Liefst met opa en oma erbij. Ik heb een zware operatie gehad en onze kleintjes zijn veel opgevangen door mn ouders hierdoor. Kinderen zijn soms erg van slag dus ik zou dit een heel leuk uitje vinden om als gezin te doen er weer lekker bij elkaar te komen.. en als opa en oma mee mogen om h7n super te bedanken…

  Liefs sabrina 🤞🤞🤞

 • Els Black-Stoker 17 april 2018 at 06:08

  Ik zou hier heel graag met man en zoons heen gaan, doe dus graag mee!

 • Lindsey roosen 17 april 2018 at 07:18

  Wat tof zeg!!! Dit zou ons jongensgezin echt helemaal geweldig vinden!!!!
  Ik doe graaaaaaag mee!

 • Paddy Suselbeek 17 april 2018 at 10:06

  Wat een orgineel uitstapje en wat een leuke foto’s!!! Mijn meiden (en man) houden niet van pretparken maar zullen het fantastisch vinden!!! We doen mee en anders super bedankt voor de tip!!!

 • melissa 17 april 2018 at 11:00

  Leuk! pas nog geshopt in centro maar dan zonder de kinderen. wel naar de kerstmarkt daar de laatste keer geweest maar toen weer niet naar sea life of legoland dus ik doe graag voor elise en jarno mee zodat we een dagje weg kunnen gaan. leuk idee. ik volg uiteraard via fb.

 • Claudia Diependaal 17 april 2018 at 19:22

  Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon! Hij leeft voor lego dat is een leuk uitstapje voor ons!

 • Olivia 17 april 2018 at 19:47

  Ja, leuk! Voor ons hele gezin een perfect dagje uit. Man mag ons rijden, oudste speelt het liefst de hele dag met Lego, middelste is dol op alle dieren die in het water leven, jongste is een baby die alles best vindt en ik kan lekker shoppen! Mooie winactie

 • Anna 18 april 2018 at 00:08

  Hoi.

  Ik loot graag mee voor de kaarten.. Superleuk voor onze dochter ;ze is dol op lego en op dieren.

 • Z. Kumru 18 april 2018 at 08:03

  Jaaaa, graag. Deze zou ik graag willen winnen voor mij, partner en 2 kids. Mijn man is vandaag jarig, ik was dat in maart; lijkt mij een geweldig (verjaardags)uitje voor mijn gezin

 • marij brand 18 april 2018 at 09:14

  Vanuit Arnhem lekker dichtbij! SUper leuk om mn kinderen mee te nemen 🙂

 • Adriana de Ruiter 18 april 2018 at 09:15

  Wat een superleuke winactie! Ik zou heel graag met m’n man en onze pleegkindjes een dagje Oberhausen doen! In Legoworld lekker bouwen en bekijken, onze pleegzoon is gék op lego en het bouwen van zelfbedachte monsters! Onze pleegdochter is nog meer van de dublo en vind vooral torens en poppetjes geweldig!
  Daarna naar de vissen kijken, dát vinden we allevier te gek! Genieten van de wondere wereld onder water!!!

  En daarna sluiten we het dagje dan af in de Coca Cola oase, daar gingen m’n man en ik wel eens heen voor we pleegouders werden. Een belevenis op zich en iets wat we de kindjes graag willen laten zien!

  Ik ga dus hard duimen! 😀

 • Bojoura Voets 18 april 2018 at 13:52

  Wat zou dit gaaf zijn voor Jake en Jazzlyn! GROTE lego liefhebbers❤ Lijkt ons een heel leuk uitje want we hebben net een minder toffe en hectische periode achter de rug. Dit zou voor ons een uitkomst zijn om spelend lekker tot rust te komen. We ❤ Lego.

 • Nelly 18 april 2018 at 15:32

  Een leuk uitje met de kinderen. Ik loot graag mee.

 • Nienke 18 april 2018 at 17:49

  Wat een leuke uitjes! Wij bezoeken eigenlijk altijd een aquarium als we ergens op vakantie zijn, het is zo… hypnotiserend en rustgevend. En lego is natuurlijk nooit een straf! Ik zou hier graag met mijn lieve nichtje en man heen gaan.

 • Ellen velzeboer 18 april 2018 at 19:58

  Super gave combi. Onze oudste is helemaal Lego dan een bouwt de hele dag. De jongste kijkt het liefst naar dieren en is dol op grote vissen.

 • Remco B 18 april 2018 at 20:44

  Dat belooft een hele leuke en interessante dag te worden in Oberhausen voor de winnaar/winnares en aanhang. Ik zou met vriendin en haar kinderen gaan. De kinderen zijn gek van LEGO, bouwen er de mooiste dingen mee. Sealife vinden we allemaal mooi. Top dat er ook nog een shoppingcenter is waar je bijvoorbeeld nog wat kunt eten.

 • Marieke 18 april 2018 at 20:52

  Wat een leuke actie, wil graag met mijn zoon en een vriendje gaan. Dat zou een super leuk uitje zijn voor de meivakantie 🙂

 • Bram Olearnik 18 april 2018 at 21:44

  Mijn boys zijn helemaal leip van Lego en de jongste van 3 is gek op vissen! Beide uitjes zijn dan ook top! Het lijkt me super om deze prijs te winnen! Fingers crossed!

 • Mariska Ansems 18 april 2018 at 21:55

  Ik zou met René en onze 2 jongens Tim en Bram gaan …. vissen kijken is zo leuk en lego…..🤔 daar doe ik hun zeker ern groot plezier mee 😀

 • Nina Mol 19 april 2018 at 05:36

  Leuk voor in de vakantie met mn twee oppasjongens!!

 • Cathy 19 april 2018 at 06:51

  Heel gráág met ons gezin! Een perfecte combo voor de oudste 7 jaar (een mega Lego fan) heerlijk vertoeven in het Legowalhalla en de jongste 2,5 jaar “vissies” kijken! Als zw kindjes het maar hun zin hebben, zijn papa en mama ook blij😍

 • mathilde de graaf 19 april 2018 at 11:48

  elke vakantie vraagt mijn dochter van 10 of we naar legoland kunnen. Met de kaartjes kan ik JA zeggen.

 • melissa 19 april 2018 at 12:43

  Leuk om een dagje weg te gaan met ons gezin. leuke combo ook; gek op dieren en gek op duplo/lego, en zowel voor jongen als meisje (als papa en mama haha) superleuk!

 • Cobi 19 april 2018 at 13:06

  Ik zou heel graag met mijn mannen daar heen willen. Afgelopen tijd ben ik ziek geweest en zij hebben heel veel voor mij gedaan

 • Giuli 19 april 2018 at 14:17

  Ik zou met mijn liefste vriendin en haar 2 kids gaan en daarna nog even naar Centro voor wat boodschapjes. Helaas zit voor ons beide een vakantie er niet in dit jaar, dus zou dit wel heel leuk zijn!

 • Gerjan Palm 19 april 2018 at 18:50

  Ik zou graag met de kids hier heen gaan, nu we in een scheiding proces zitten kunnen we wel wat amusement gebruiken.

 • Marieka waalwijk 19 april 2018 at 19:02

  Dit zou echt superleuk zijn voor mijn gezin dat uit mannen en dus LEGO bestaat

 • julia van empel-stamate 19 april 2018 at 22:36

  Lijkt me leuk. Ik zou graag willen gaan met mijn zoon en mijn man

 • chris de haas 20 april 2018 at 14:48

  graag met mijn dochters zou ik hier naartoe willen gaan. ze zijn lego (friend) fans van de buitencategorie. en ik van dieren , dus dit wordt een ideale combi voor ons beiden

 • Carolien 20 april 2018 at 21:26

  Wat een onwijs leuk uitje lijkt me dit! Ik zou mijn zus en haar kindjes van 5 en 7 jaar oud mee willen nemen. Die zullen dit fantastisch vinden!

 • Bianca Fenna 21 april 2018 at 14:44

  Ik zou super graag met mijn kinderen hier naartoe gaan. Dit zijn de uitstapjes waar wij van houden! En gelukkig niet te ver weg rijden. Omdat wij maar met zijn drieen zijn, zou ik mijn vader nog meenemen, want hij is met zijn bijna 71 jaar nog steeds dol op Lego en met zijn vieren is het altijd gezelliger.

 • Sandra Benedick Elzinga 21 april 2018 at 18:43

  Wij hebben een zoon die bijna de hele dag met LEGO speelt omdat hij zijn ADHD dan kan sturen
  Mijn man gaat dan mee en 2 van zijn `Alle Dagen Heel Drukke` vriendjes
  Wat een LOL zullen ze hebben en voor mijn zoon Joey komt een droom uit

 • Evelien Weidema 22 april 2018 at 13:20

  Ik zou heel graag met mijn gezin hier heen willen! Door twee zwangerschappen kort achter elkaar (en nu een huilbaby) hebben we weinig leuke dingen samen kunnen doen, en dat kunnen we hard gebruiken!

 • Anneliese de Waal 22 april 2018 at 16:49

  Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag mee voor ze !! 🙂

  Groetjes Anneliese