Mommy Stuff My Adventures Persoonlijk Shopping

Nieuwe ik = nieuwe bril (x3)!

14 april 2018
Op mijn lijstje voor “beloningen na het afvallen” stond ook een nieuwe bril uitkiezen. Na had ik laatst spontaan een “kindloos”weekend en besloot ik om samen met vriendlief een uurtje brillen-shoppen in te plannen. Met succes! Ik zocht er meteen 3 uit en inmiddels heb ik ze in huis. Tijd om ze te showen!
Hip & opvallend

Ik besloot om voor een hippe en opvallende bril te gaan. Eentje die ook een beetje kidsproof was Γ©n natuurlijk pas bij mijn nieuwe hoofd. Na een aantal brillenzaken, waar echt alles even “basic” was, kwam ik eindelijk in bij een opticien waar genoeg opvallende monturen in de rekken hingen. Na wat passen en vergelijken bleven en 3 exemplaren over. Aangezien de actie 2+1 van toepassing was, besloot ik om ze gewoon alle drie te kopen. Gewoon, omdat het kan. Dat heb ik wel verdiend, al zeg ik het zelf.

Gisteren kon ik mijn brillen ophalen en samen met mijn twee kleine dametjes pikte ik ze op bij de winkel. Die koppies ook toen ik steeds een ander montuurtje opzette. Ik weet nog dat Coco 2e Paasdag met mij mee ging om ze op te meten. Toen ik mijn bril afzette noemde ze mij meteen “papa”, haha.

Mijn 3 nieuwe looks

Tijd om mijn drie nieuwe aanwinsten te showen. Drie totaal verschillende monturen. Voor iedere “mood” een andere bril. Leuk!

Dit was eigenlijk mijn eerste keus. Een vrolijke bril, met een montuur waarbij mijn ogen goed zichtbaar zijn. Ik was op slag verliefd.

Als tweede koos ik deze rode bril. Hij viel mij direct op tussen alle andere brillen. Lekker opvallend, precies wat ik zocht! Ik hou wel van een kleurtje en deze voldoet daar goed aan dacht ik zo.

Als derde bril koos ik voor deze blauw/bruine bril. Het montuur is precies hetzelfde als de rode versie. Ik vond hem mooi passen bij mij ogen en haar. Niet tΓ© opvallend, maar ook weer niet te eenvoudig.

Bril als accessoire

Toen ik mijn bril wilde afrekenen verraste de opticien mij ook nog even met het toffe nieuws dat ik de helft van de prijs door mijn zorgverzekeraar vergoed kreeg. Dat was ik alweer helemaal vergeten. Zo tof dat zij er aan dacht.

Ik ben super blij met mijn nieuwe brillen, ze passen goed bij de nieuwe ik. Al moet ik wel even wennen aan mijn nieuwe sterkte. Ik kan nog steeds niet kiezen welke ik nou het allerleukst vind. Lekker afwisselen de komende tijd dus. Een bril is in mijn ogen ook echt een accessoire, dus dan kan dat.

En…wat vind jij…heb ik leuke brillen uitgekozen? Welke bril is jouw favoriet?

Spread the love

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Guusje 14 april 2018 at 07:04

  Heel leuk Jans! πŸ˜„

 • Reply Will 14 april 2018 at 10:32

  De blauwe bril vind ik de mooiste, past precies bij jou.
  Blauw is trouwens mijn kleur, zou ik ook kiezen.

 • Reply Lifestyle Mommy's ~ Linda
  Twitter:
  14 april 2018 at 11:02

  Moet ik echt kiezen? Wauw wat zie je er goed uit. Deze 3 brillen geven je echt 3x een totaal andere look. Tja welke is dan mijn favoriet? Ik vind het echt heel moeilijk want ze zijn alledrie zo leuk! De bruine straalt warmte uit en past echt bij je gezicht. De blauwe vind ik een mooie kleur en staat ook erg goed. Maar die rode.. dan komt er ook echt iemand binnen! Dus alledrie zeer terechte en goede keuze. Je ziet er echt geweldig uit en dat cadeau heb je dan ook echt verdiend xx

 • Reply Kreanimo 14 april 2018 at 14:09

  De blauwe vind ik ook het mooist.

 • Reply Kim van de Koevering 14 april 2018 at 16:41

  Staan je alle 3 heel goed. De bruine vind ik het mooist!

 • Reply Roelina
  Twitter:
  14 april 2018 at 17:12

  Die eerste is super!!’ Al
  Hou ik ook wel van rood, lastig kiezen haha
  Roelina recently posted…With love for the prints SS18 #7 – Mini RodiniMy Profile

 • Reply Jacqueline
  Twitter:
  14 april 2018 at 17:48

  Leuke brillen zeg! Die blauwe vind ik de leukste.
  Jacqueline recently posted…Europese EDS Conferentie: de onderwerpenMy Profile

 • Reply MessyMommy 14 april 2018 at 18:44

  Superleuk! De bruine is mijn favo!
  En superknap dat je zo bent afgevallen. Ik ben ook net een kleine maand aan de WeightWatchers. De kilootjes gaan er heel regelmatig af. Werkt erg fijn! Tnx voor de inspiratieπŸ˜‰.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge