Fashion Kids kinderkleding low-budget Shopping Shoptip Zomer

Shoptip: 12 x Hippe zomerjassen voor stoere meiden

10 april 2018
De zon is eindelijk daar, dus hop, die winterjas naar de zomer en hallllooooo zomerjas! Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor een hippe en stoere zomerjas voor je dochter(s). Misschien zit hier dan wel een leuke tussen. Ik zou ze zo allemaal wel willen shoppen voor mijn meiden!
Klaar voor de zomer!

Laten we beginnen met de low-budget jasjes. Deze twee van de Zara bijvoorbeeld. Lola heeft bijna dezelfde als deze groene, maar dan met Snoopy op de achterzijde (zie hierboven op foto). Hij past haar nog steeds, dus die draagt ze nu weer. Yay! De mosterdgele parka heeft een coole split in het midden achter. Super stoer en een wat langer model.

Ook van Zara is dit wat langere groene Parka jasje met capuchon. Super stoer en tof dat hij wat langer is. Het stoere spijkerjasje is van het met Cos I Said So. Een spijkerjasje is altijd handig want je kunt het overal bij combineren.

Van het Spaanse merk Tiny Cottons vind ik deze collectie deze coole oversized zomerjasjes super tof. De blauwe is van spijkerstof en de oranje lekker fel. Ik zie Lola hier al in rondhuppelen! Tiny Cottons is een wat exclusiever merk wat je in Nederland minder vaak voorbij ziet komen. De kwaliteit hiervan is echt super!

Deze reversable jacket van Ammehoela vind ik zoooo tof! Je kunt hem aan twee kanten dragen, dus eigenlijk heb je gewoon twee jassen voor de prijs van één. Op de tekst staat “own it, own it, own it”. Super stoer! Mini Rodini heeft dit jaar ook weer een hele kleurrijke collectie, zoals we gewend zijn. Wat zo ontzettend cool is aan deze jas, is dat hij gemaakt is van gerecyclede materialen zoals petflessen. Dat is natuurlijk super duurzaam!

Deze linker windjack is stiekem mijn favoriet. Lola heeft hem laatst al gepast en hij staat haar super stoer. Het is echt zo’n heerlijk dun zomerjasje. Erg fijn ook dat er een capuchon op zit. De kleur is helemaal leuk en dat bruine accent breekt het een beetje. Ook de roze bomberjack met zachte dino er op is mega cool en stoer. Beide jassen zijn van Mini Rodini.

De laatste twee jassen zijn zowel lekker stoer als girly. Een toffe combinatie voor een zomerjas. Ook deze jasjes vind ik helemaal leuk! De linker is van het merk Soft Gallery en de rechter van Scotch R’belle.

Mijn favoriete zomerjasjes

Dit waren mijn 12 uitgekozen zomerjassen voor meiden (en sommige ook prima voor jongens trouwens) voor deze zomer! Hou jij ook van hippe en stoere zomerjassen? Welke hierboven is jouw favoriet?

Heb jij al een zomerjas gescoord voor je kind(eren) deze zomer? Wat voor soort jas? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole
  Twitter:
  10 april 2018 at 06:44

  Ohhhhh die van Ammehoela!!! Die vind ik echt fantastisch!!!!
  Nicole recently posted…TornadoTubez – de blaaspijp van vroeger in een nieuw jasje!My Profile

 • Femke 13 april 2018 at 22:06

  Leuke jasjes! Ik vind die gele van Mini Rodini tof! Ben zelf een jongensmoeder maar zou zo iets uit deze selectie kunnen kiezen voor mijn boys hoor! 🙂 Ik ben al voorzien voor dit seizoen, een gele regenjas van Zara en een leuk jack van Sissy Boy.
  Femke recently posted…Tijmen is 2 geworden + diy traktatieMy Profile