hotspot Kids Uittip Zomer

Uittip: Logeren in het nieuwe GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel (bij Efteling!)

8 april 2018
Een bezoekje aan het magische Efteling is altijd een goed idee, zeker wanneer je een paar dagen gaat. Een bijzondere mini vakantie op de sprookjesachtigste plek van Nederland. Vanaf 7 juni kun je op slechts 500 meter afstand van de Efteling logeren in het spiksplinternieuwe GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Ik vertel je graag iets meer over dit bijzondere hotel én deel een toffe kortingscode met je!
Zomervakantie

Ik moet bekennen, wij hebben nog steeds geen plannen gemaakt voor onze zomervakantie. Voorheen hoefden we (nog) geen rekening te houden met het hoogseizoen, maar helaas duurt dat ook hier niet lang meer. Daarbij heeft vriendlief sinds 1 maart een nieuwe baan, dus hebben we niet meteen onze zomervakantiewensen doorgegeven. We hebben daarom op dit moment nog niets gepland en dat heeft voor- en nadelen. Zo worden de opties steeds beperkter én duurder, dat is wel vervelend. Maarrrr, het voordeel is dat alles nog kan en er genoeg keus is.

Hotel Efteling

Zo willen we bijvoorbeeld graag een weekje naar een van de Waddeneilanden, een weekje aan zee (in binnen óf buitenland) of een lang weekend of midweek naar de Efteling. Genoeg leuke ideeën, en laat er nou nét vanaf juni een nieuw hotel worden geopend pal naast de Efteling! Is dat even handig! Nou wonen we niet super ver weg van het park, maar in een hotel overnachten geeft toch wel echt net even dat fijne vakantiegevoel vind ik.

Daarnaast bespaar je reistijd, parkeerkosten (je kunt namelijk gratis parkeren bij het hotel) en je kunt een Efteling arrangement boeken, waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende arrangementen. Nog een leuk extraatje, omdat kinderen t/m 3 jaar in de Efteling gratis naar binnen mogen, kunnen zij ook gratis in het hotel verblijven.

Kindvriendelijk

Het hotel is erg kindvriendelijk. Zo kunnen de kids heerlijk spelen in de playground, buiten in de tuin, een kijkje nemen in de moestuin en wordt er iedere avond om 19:00 uur voorgelezen voor de kleintjes. Er is een babyfoonservice en voor slechts €7,50 kun je al een babybedje huren. Je kunt zelfs een badje huren voor je kids en er is een “regenservice” met paraplu’s, poncho’s en zelfs laarsjes voor de kleintjes. Zo kun je zelfs wanneer het regent in de plassen stampen in de Efteling.

 

Wat ook erg bijzonder is aan het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel zijn de verschillende kamers. Zo zijn er bijvoorbeeld 28 BunkHouse Rooms. Deze beschikken over het eerste 6-persoonsbed van Nederland! Hoe cool is dat! Dat is trouwens ook super tof om met een groep vriendinnen te boeken.

Ik denk dat ik vriendlief maar eens dit artikel ga laten lezen zodat we misschien ook maar een nachtje (of twee) in het nieuwe GuestHouse Hotel Kaatsheuvel moeten gaan logeren binnenkort. Ik kijk er nu al naar uit!

Logeren met korting!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel opent 7 juni 2018. Reserveer je in april nog voor juni, juli, augustus of september, dan ontvang je 15 % korting op je verblijf met de promocode HOTSUMMER2018. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 9 april 2018 at 09:40

    Ziet er fantastisch uit! Vind het alleen wel erg aan de prijs.

    • janske 9 april 2018 at 09:51

      Volgens mij is dit wel gemiddeld tegenwoordig.. Het zijn wel kamerprijzen, niet pp. En de korting scheelt ook weer 😉