Fotodagboek My Adventures Persoonlijk

Janske’s Fotodagboek week # 83 & 84 – Een vrolijk Pasen & meer

6 april 2018
De afgelopen twee weken waren weer genieten. Een spontaan weekendje zonder kids, Pasen met de familie en genieten van de eerste zonnestralen van de lente. Het leverde weer een aantal mooie kiekjes op voor mijn fotodagboek. Kijk je mee?

Met de kaartjes spelen én vegen…een perfecte combi, volgens deze twee. Hoe hou je twee kids bezig? Zo dus!

Lekker vroeg al in de pyjama’s op de bank op vrijdagmiddag. Kijk nou, wat gezellig die twee! Deze foto heb ik stiekem gemaakt. Dat armpje van Lola,zo lief!

Samen naar de Feel Good Market is altijd gezellig. Coco ontdekte de puzzels en papa kocht via Marktplaats deze spuuglelijke piano. Natuurlijk vinden de meiden hem fantastisch! Haha.

Ook werd er deze weken veel gezongen en gedanst. Ook samen even een rustmomentje op de bank was even nodig. Coco krijgt ondertussen 4 nieuwe hoektandjes, dus mag ze wat vaker haar speentje in. Arm popje.

Dit meisje….gaat bijna naar de basisschool….wat wordt je groot, Lola…en wat ben je toch mooi. Hoe verliefd kun je zijn op je eigen kinderen… #totovermijnoren

 

Met Pasen organiseerde ik een heerlijke Paasbrunch voor de familie. Het was weer een gezellige bende, zoals altijd. Zo fijn!

Later in de middag werd er flink gepuzzeld en bleef oma een nachtje bij ons logeren. Altijd gezellig!

Samen met oma en papa naar Maastricht om daar Pasen te vieren met familie. En om even naar de speeltuin te gaan. Jipppieeee!

De dag na Pasen waren opa en oma beiden ziek. Dit betekende een spontane papa-dag met de meiden. Samen brachten ze een bezoekje bij nichtje Juno en tante Guusje. Lekker buiten spelen!

Kijk die twee nichtjes nou zo samen….wat een rijkdom! Binnenkort komt er nog een neefje of nichtje bij…spannend!

Coco poetste voor het eerst met de elektrische tandenborstel. Ze bleef maar lachen…zo grappig! Lola genoot van haar liedjesboek en zong vrolijk mee.

Dit waren mijn leukste foto’s van week 83 & 84! Wat hebben we weer genoten!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Ik kan niet wachten tot het weekend…wat gaan jullie doen met het mooie weer? Nog leuke plannen?

Spread the love

You Might Also Like