About Me Persoonlijk Video

Mijn eerste vlog

4 april 2018
Afgelopen zondag deelde ik met jullie het grote nieuws dat ik eindelijk had besloten om te gaan vloggen. Super spannend en wat was ik ontzettend benieuwd naar jullie reacties. Wat was het leuk om te lezen hoe enthousiast iedereen reageerde én hoe sommige van jullie zelf zich nu al op mijn YouTube kanaal abonneerden. Wat ontzettend cool. Er was alleen één dingetje…
Ik moet namelijk iets bekennen

Eigenlijk durf ik helemaal niet te gaan vloggen. Wie zit er überhaupt te wachten op video’s van mij? Wat moet ik dan in hemelsnaam gaan filmen voor jullie? Mijn leven is echt niet zo interessant als dat van al die coole vloggers op YouTube…(welke ik zelf volg). En hoe maak ik die video’s dan zo tof met vette muziekjes en teksten tussendoor zonder dat ik er nachten voor door moet halen om het af te krijgen?

Hoe pak je zoiets aan?

Het lijkt mij echt heel erg leuk om te doen en het zou geweldig zijn als mensen plezier zouden beleven aan mijn video’s…maar hoe pak je zoiets aan? Waar begin je en wat film je wel of niet? Wat breng je in beeld van jezelf en wat van je kids, want ondanks dat ik mijn kids veel op foto’s hier op mijn blog en social media deel, ben ik toch wel wat voorzichtiger met video’s plaatsen. Ja, echt.

Ohhooooooo!

Het is dus echt wel (nu niet meer zo stiekem) een “droom” van mij om video’s te maken en te delen op YouTube. Maar voor nu was het eigenlijk alleen maar een (hele flauwe) 1 april grap. Jep! Gotcha! Tenminste, een aantal van jullie. Ohhooooooo….flauw hè?! Ik wilde vorig jaar al deze grap uithalen, gewoon voor de lol. Maar eigenlijk ook om stiekem jullie reactie te lezen over of er überhaupt iemand zat te wachten op mijn video’s.

Ik was blij verrast met jullie lieve en enthousiaste reacties en wie weet moet ik binnenkort tóch maar eens wel echt aan de andere kant van de camera gaan zitten om een video op te nemen. Al is het alleen maar om dit grapje goed te maken.. En als ik het nooit probeer, weet ik ook niet hoe leuk het kan zijn. Toch?

Maar ja…wat voor video zal ik dan eens maken? Heb jij een idee?

Was jij er in getrapt of had je het stiekem wel een beetje door?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marjo 4 april 2018 at 07:15

  Hahaha geweldig! Nee had het hele maal niet door dacht alleen maar jeetje ook dat er nog bij. Je bent hartstikke druk! Goeie grap hoor!

  • Janske
   Twitter:
   4 april 2018 at 21:29

   Dat ook nog eens inderdaad…het kost zoveel tijd als je het een beetje goed wilt aanpakken.
   Janske recently posted…Mijn eerste vlogMy Profile

 • Jacqueline
  Twitter:
  4 april 2018 at 09:07

  Ik had wel al een vermoeden, vond je ook wel erg voortvarend om meteen wekelijks te vloggen. 😉 Maar een keer een filmpje, al is het maar om je stem te horen, vind ik wel leuk hoor!
  Jacqueline recently posted…Anna Dress: naaien met een PDF-naaipatroonMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   4 april 2018 at 21:30

   Hihi…die is niet zo bijzonder hoor (vind hem zelf vreselijk)…in mijn Instastories en video’s op Instagram kun je mij wel eens horen 😉
   Janske recently posted…Mijn eerste vlogMy Profile

 • Linda 4 april 2018 at 10:45

  Ik had niet door dat het een grapje was.. ik dacht ow?! Wat zou ze gaan filmen dan? 😂

  • Janske
   Twitter:
   4 april 2018 at 21:31

   Hihi…een video met jou er in was wel helemaal leuk geweest trouwens! 😉
   Janske recently posted…Mijn eerste vlogMy Profile

 • Nicole
  Twitter:
  4 april 2018 at 16:29

  Jaa je moet echt een filmpje maken, al doen we het eens samen.. Dan is de stap misschien minder groot?!
  Nicole recently posted…Dingen die ik tegen mijn dochter zeg sinds ze een broertje heeftMy Profile

 • Maaike de Gruijter 4 april 2018 at 16:58

  Jij boef! 😂
  Mij had je te pakken!

 • Mama van Dijk 4 april 2018 at 18:57

  ahhhhh en ik maar denken yes. dan kan ik gelijk zien hoe zij de eerste stappen zet!Ik zag er na uit 😆 zoooo jammer weer!! haha
  Mama van Dijk recently posted…Speelgoed favorieten – dreumes en peuterMy Profile

  • Janske
   Twitter:
   4 april 2018 at 21:32

   Sorryyyy 😉 Wie weet moet ik het binnenkort toch maar eens proberen dan 😉
   Janske recently posted…Mijn eerste vlogMy Profile