Fotodagboek My Adventures Persoonlijk

De 15 leukste kiekjes #31 – Maart 2018

3 april 2018
Maart was een heerlijke maand, vol met mooie momenten die ik (of vriendlief) wist vast te leggen op camera. Wat is het toch altijd weer (na)genieten van alle mooie genietmomentjes wanneer ik terugkijk in mijn maandelijkse kiekjes. Zo ook deze maand weer. Kijk je mee?

Samen met vrienden gingen we lekker even wandelen in de bossen op de eerste echte lentedag van dit jaar. Jasjes uit en lekker rennen en spelen in het bos. Wat was dat genieten!

Coco is groot fan van onze memory (hier speelde ik als kind al mee, echt vintage speelgoed dus). Ze snapt nog niets van het spelletjes zelf, maar de kaartjes in en uit de bakjes halen vind ze helemaal leuk. Lola helpt haar graag een handje mee.

Mijn liefdes! Wat ben ik gek én trots op deze twee kanjers!

Vorige week was het zo’n lekker weertje, dat we besloten om het “gras” weer in onze tuin te leggen. Wát een verschil is dat zeg! Sterke Lola wilde wel even meehelpen met sjouwen!

Coco is ook weer een maandje ouder en ook deze maand schreef ik haar weer een persoonlijke brief en maakte ik een paar leuke maandfoto’s van haar. 

Tijdens onze vrije zondag brachten we een bezoekje aan de Feel Good Market én scoorden we ons eerste ijsje! Hmmmmm!

Coco en Lola hebben de puzzels helemaal (her) ontdekt. Deze hele dag wordt er hier gepuzzeld. Zo leuk!

Bij de Kwantum scoorde ik o.a. dit vrolijke kussen via de speciale WOWN! collectie van Zilverblauw. Hoe leuk is hij!? Ook kocht ik voor Lola deze heerlijk zachte sweater…ik ben verliefd!

Tussen alle drukte door (vriendlief een nieuwe baan) knepen we er samen even tussenuit. Een lang weekend met zijn tweetjes. Wat was dat genieten samen! Zo fijn!

Dit vind ik zo’n leuke foto. Coco die opkijkt naar haar grote zus. Samen drinken (en proosten) tussen het spelen door. Genieten hoor!

De dames krijgen deze maand ook (weer) een knipbeurt. Allemaal een frisse nieuwe coupe, met mama als grootste metamorfose! Yay!

Wat een lol kunnen deze twee samen maken, zo grappig!

Een van mijn hoogtepunten deze maand (op mijn blog) was toch wel de samenwerking met kledingmerk One Day Parade. Daar ben ik toch wel een partijtje trots op!

Oja, ik scoorde voor beide zusjes deze te gekke faux fur jasjes! Hoe gaaf zijn ze!?

Natuurlijk stond ook maart al in het teken van Pasen. Met Hema samen versierde ik de eettafel voor de Paasbrunch en Lola zocht samen met papa een zakje eitjes uit. Hmmmm!

Dat waren er alweer 15 leukste kiekjes van maart! Wat was het weer een super mooie maand! En nu…mag de lente zich écht laten zien!

Heb jij ook zo’n zin in april? 

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

 • Rory 3 april 2018 at 09:39

  Prachtige foto’s weer Janske. De blijheid en vrolijkheid spat er vanaf. Wat een mooie en leuke meisjes heb je toch. Te gek luipaard truitje wat Lola draagt trouwens.

  • Janske 3 april 2018 at 21:41

   Dankjewel Rory! Dat truitje is van Mini Rodini…leuk printje he 😉 Ik ben er ook dol op!

 • Will 3 april 2018 at 11:48

  Wow, wat een leuke foto’s weer.
  Wat leuk voor de kinderen, dat je steeds van die brieven aan hen schrijft, mooie herinnering voor later.
  Dat je dat steeds vol houdt, knap hoor.
  Lekkere chocolade eitjes uitzoeken en kopen . mmmmmm.
  Ik hoop dat je een fijne Pasen hebt gehad.
  Wij hier wel, lekker gebruncht met veel eitjes van chocolade en echte eitjes.

 • Yolanda 4 april 2018 at 08:22

  Wat een vrolijke foto’s! Leuk dat je het gras weer hebt buiten gelegd, haha.