Blog Blog Challenge Bloghop Giveaway winactie

Winactie #36 – Win een VTech Kidi Superstar Move Karaokeset – Paashop

1 april 2018
Wat leuk dat je op deze eerste Paasdag een bezoekje komt brengen op Janske.nl. Vandaag kun je namelijk mee doen met een hele leuke Paashop! Met maar liefst  25 andere toffe bloggers vier ik vanaf vandaag een vrolijk blogfeest in de vorm van een bloghop. Ben je hier vandaag voor het eerst? Welkom op Janske.nl! Veel plezier met alle winacties en het ontdekken van alle leuke blogs!

 

Wat is een bloghop en hoe doe je mee?

Doe je voor het eerst mee met een bloghop zoals deze Paashop en ben je zojuist hier via Janske.nl binnengekomen, dan zal ik even in het kort uitleggen hoe het werkt. Een bloghop is namelijk erg simpel en super leuk! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer op Janske.nl uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt (alle voorwaarden vindt je op in de desbetreffende blog). De (meeste) winacties duren t/m 7 april. Daarna worden alle winnaars bekend gemaakt. Have fun!

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus op het blog van Mary-Lou geweest! Mary-Lou is een blogger die je zeker wilt volgen! Ik ken haar al een tijdje en samen met mij gaat ze de strijd aan tegen de kilo’s. Mary-Lou is een echte kanjer, een super toffe mama en blogt ook! Snel gaan volgen dus!

Wie is Janske? Even voorstellen.

Ben jij vandaag voor de eerste keer op Janske.nl, wat leuk dat je hier bent! Welkom op mijn persoonlijke Lifestyle Blog! Mijn naam is Janske en ik ben mama van twee vrolijke en soms bijdehante dochters, Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik schrijf inmiddels alweer ruim 6 jaar met veel plezier op mijn persoonlijke blog en plaats bijna dagelijks een artikel.

Wat kun je vooral lezen op mijn blog?

Ik geef je een kijkje in mijn leven als mama, met daarbij alle genietmomentjes en onzekerheden die ik onderweg tegenkom. Een eerlijk en open blog met een vleugje humor en soms een dikke vette knipoog. Vaak herkenbaar voor veel mama’s of handig om iets van op te steken. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar ook om van elkaar iets op te kunnen leren. Ik schrijf persoonlijke maandelijks brieven aan mijn dochters, updates over mijn (heftige) zwangerschappen en mijn afvalrace samen met een groep enthousiaste mama’s, tweewekelijkse fotodagboeken, (low-budget) kinderkleding shoplogs, leuke reviews, winacties, diy’s en nog veeeeel meer leuks! Neem vooral een kijkje en laat gerust een reactie achter.

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via: Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest
Wat kun je winnen op Janske.nl?

Ook op Janske.nl kun je vandaag iets leuks winnen, namelijk de super coole VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset! Met deze magische 8 in 1 microfoon steelt ieder kind de show! Met de ‘Muziek Magie’ functie transformeer je je favoriete liedjes naar een karaoke versie en word jij de ster. En met de kleurrijke lichteffecten wordt het helemaal een feest! Inclusief gezongen liedjes en spellen. Het perfecte cadeau voor alle muzikale talentjes in de dop!

Hoe kun jij deze VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij graag de VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 7 april 2018. Op zondag 8 april 2018 maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Mocht je niet willen wachten tot het eind van de winactie en er zelf gewoon een willen kopen? Je besteld hem hier vandaag en hebt hem morgen al in huis:

[bol_product_links block_id=”bol_5abd4d012183f_selected-products” products=”9200000087804780″ name=”VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset” sub_id=”” link_color=”FC77FC” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”0C46CC” deliverytime_color=”15D6D6″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Naar welke Blog ga je nu toe?

Na je bezoekje op mijn blog (hopelijk tot ziens!)  stuur ik je door naar het blog van de lieve Xenia. Ook met Xenia heb ik al veel toffe blogfeestjes mogen voeren in de afgelopen jaren! Altijd weer gezellig! Ook op haar blog lees je over de leukste onderwerpen! Veel plezier op haar toffe blog!

Ik hoop dat je met veel plezier deze bijzondere Paashop mee hopt en hoop je snel weer eens terug te zien op Janske.nl! Wie weet win jij wel die VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset!

Met dank aan Maddy van Meermetmama.nl voor het organiseren van deze kleurrijke crea-gezelllige Paashop en natuurlijk ook alle andere toffe bloggers die mee doen! Bedankt & vrolijk Pasen!

Spread the love

You Might Also Like

 • Charlotte 1 april 2018 at 09:01

  Super leuk! Ik doe graag mee voor Aukje, ze is dol op optreden en zingen dus dit zal ze vast leuk vinden 🙂

 • elisabeth maria martina 1 april 2018 at 09:04

  daar kan ik een muzikale kleindochter vast helemaal happy mee maken

 • Ingrid 1 april 2018 at 09:18

  Gaaaf! Voor m’n dochter Yfke die de hele dag aan t zingen en dansen is💕

 • Marange Krouwel 1 april 2018 at 09:21

  Jaa super cool…ik doe mee voor mijn dochter Mia en zoon Sam. Bijna iedere dag geven ze een showtje (zo noemen ze dat) en zingen ze wel alle liedjes van kinderen voor kinderen maar ook Bruno Mars. Fingers crossed. Fijne paasdagen

 • Leonie 1 april 2018 at 09:26

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn muzikale rockster Avery. Hij is gek op muziek maken, dansen en zingen dus dit zou een te gek cadeautje zijn!!

 • Kim 1 april 2018 at 09:31

  Hopderdehop…hihi…leuk hoor!
  Onze dochter zingt veel dus ik doe graag mee!

 • Eline 1 april 2018 at 09:39

  Heel graag voor mijn dochtertje Yara, die gek is op zingen! Ze is de jongste in de 2-4 groep op het kinderdagverblijf, maar zingt het hardst mee als er gezongen wordt haha!

 • Chantal Obbink 1 april 2018 at 10:04

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Dol op liedjes zingen en dansen. Hij heeft een fietspomp nu als microfoon op standaard bedacht en staat daarbij te zingen en te dansen. Fantastisch gezicht! Fijne Pasen🐣

 • Maaike de Gruijter 1 april 2018 at 10:36

  Jaaaa voor onze Luuk die graag een show weg geeft 😊

 • Heidie van der Steeg 1 april 2018 at 12:55

  Vrolijk Paasfeest. Wat een leuke prijs mag jij weggeven. Mijn dochter van 5 is gek op zingen en dansen, met zo’n Vtech Kidistar karaoke set is het allemaal nog echter natuurlijk. Ik zou haar daar graag mee verrassen (of eigenlijk zou jij dat dan doen…)

 • Marian Zw 1 april 2018 at 12:56

  Wat een te gekke prijs, mijn dochter is er van overtuigd dat ze een keer gaat meedoen met The Voice Kids…en al flink aan het oefenen…en dat is ook wel nodig hihi. Met deze prijs voelt ze zich vast al een beetje een echte ster.

 • Annabel de Ruiter 1 april 2018 at 14:07

  Leuk! Ik doe mee voor onze dochter Liselotte die graag zingt en danst.,

 • Judith R 1 april 2018 at 14:58

  Oh leuk voor mijn zoontje en zn nichtje die graag samen muziek maken bij opa en.oma!!

 • Patricia Bouthisma 1 april 2018 at 15:06

  Ik maak graag kans voor onze zoon Sil van 11 Hij heeft een verstandelijke handicap. Hij is dol op muziek en zingen en zou dit geweldig vinden.

 • Nicole willems 1 april 2018 at 15:39

  Dat is leuk ! Voor mijn nichtje Eva. Die zingt erg graag ! Vind mammie vast ook een leuke winactie, 😂

 • Kim pijnaker 1 april 2018 at 16:08

  Super leuk! Ik waag graag een gokje. Mijn dochtertje is 3,5 en de hele dag aan het zingen dus ik denk dat zij dit super leuk vind

 • G.T. 1 april 2018 at 16:32

  Leuk weer, zo’n bloghop! Ik ga het rondje weer eens klikken. Deze winactie sla ik over, is niets voor ons en zo maken anderen meer kans.

 • Lindy 1 april 2018 at 17:20

  Joeeeeee wat leuk deze paashop! En wat een leuke prijs! Dus ik waag graag een hopje… uhhhh gokje! Mijn nichtjes van 6 en 4 houden van dansen en zingen, dus ik zie ze al helemaal voor me met deze microfoon! Kunnen ze weer een showtje opvoeren..! Dus ik hop.. uhhhh hoop dat ik voor ze win! 😍

 • Stefanie 1 april 2018 at 17:25

  Leuk! Ik wil deze graag winnen voor mijn dochters, vooral mijn jongste dochter is een gek op zingen dus die zal het helemaal geweldig vinden!

 • Claudia Diependaal 1 april 2018 at 17:59

  Mij kleindochter van 3 zingt al een poos liedjes van K3, kinderen voor kinderen met mijn pollepel. Dit gaat ze geweldig vinden zou ik winnen!

 • Will 1 april 2018 at 19:43

  Wow, dit vindt mijn kleindochter van 4 jaar vast heel gaaf, zo’n microfoon, voelt ze zich gegarandeerd een superstar en zingt ze de sterren van de hemel.
  Trouwens , gezellig hoor, zo’n Paashop, doe ik graag aan mee.
  Ik volg op bloglovin en hop nu door naar Xenia.

 • Kristel Gubbels-Daemen 1 april 2018 at 21:13

  Fijne Pasen 🐔🐥🐣
  Leuke prijs voor onze dochter Noor
  Ze zingt het liefst de hele dag

 • Anita H. 1 april 2018 at 21:22

  Helemaal leuk voor nichtjes (3 zusjes). Ze zijn dol op muziek en stelen graag de show.

 • Kelly Aarts 1 april 2018 at 21:22

  Ik doe mee voor mijn 2 meiden. Weet nu al dat dit op het eind van het jaar op het verlanglijstje voor Sinterklaas komt!
  Kunnen ze de hele dag optredens verzorgen!

 • Linda Raaijmakers 1 april 2018 at 21:25

  Ik doe heel graag mee voor Eva die karaoke geweldig zou vinden 😀

 • Cindel 1 april 2018 at 21:48

  Wauw super cool ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 2! Zij houd er wel van om een showtje weg te geven. Ik denk dat die helemaal vol gezongen word met nummers van k3 😀
  Ik volg je nu overal!

 • Cora 1 april 2018 at 22:42

  Heel graag voor mijn dochter Saar (4 jaar). Het liefste zingt ze de hele dag door! Soms door de microfoon maar ook gewoon tijdens het knutselen. Ze zou dit geweldig vinden.

 • Nicole 1 april 2018 at 22:56

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje die bijna jarig is!

 • Wendy g 1 april 2018 at 23:38

  Ohh dit zou onze knul geweldig vinden! Zingt er op los en speelt uren op zijn gitaar. En hij heeft een top diploma en zwemt bijna af. Dan is een extra cadeautje wel verdiend!

 • Marianne V 1 april 2018 at 23:56

  De dochter zou hier héél blij zijn moest ik dit winnen voor haar!

 • Katerina Banjo 2 april 2018 at 02:57

  Ik heb hier een jochie van ruim 2 die alles mee probeert te zingen… Zo hard mogelijk, haha, komt gewoon recht uit zijn tenen!
  Die microfoon gaat hem daar bij zeker verder helpen!

 • Marijke Boulet 2 april 2018 at 07:07

  Leuke actie ! 😉 Ik doe mee voor mijn nichtje Stacey die zot is van zingen !

 • Jantine 2 april 2018 at 07:44

  Jaaaa wat leuk voor onze dochters. Die zijn dol op zingen en dansen! We doen graag mee aan deze actie aan deze actie. We volgen je nu ook op fb!

 • Marjo 2 april 2018 at 08:14

  Wauw janske gave winactie! Ik doe mee voor mijn meiden die dol zijn op zingen.en dansen

 • Anna 2 april 2018 at 09:17

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Michael noo 2 april 2018 at 09:55

  Super leuk voor mijn muzikale dochtertje!!!

 • Carolien 2 april 2018 at 10:06

  Leuk! Kan ik mn zoontje wel blij mee maken denk ik! En zo niet, gaat hij naar mn nichtjes 🙂

 • Marian B 2 april 2018 at 11:55

  Leuk weer zo’n hop! Dit zal mijn dochtertje erg leuk vinden, en mijn zoontje ook denk ik. Hier kunnen ze mooi mee zingen en swingen, maakt het extra leuk dus ik loot graag mee.

 • Meike 2 april 2018 at 17:32

  Wat een geweldige winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Die vindt dit fantastisch.

 • Tamara 2 april 2018 at 18:13

  Ik doe mee voor Emma die dolgraag wil zingen in K3 als ze later groot is. Dan wordt ze de nieuwe Marthe!

 • Danielle 2 april 2018 at 18:51

  Dit is erg leuk. Er wordt wat af gedanst en gezongen hier in huis!

 • Lisanne Bons 2 april 2018 at 19:47

  Dat is echt een leuke prijs. Mijn dochter en haar vriendinnen zingen en dansen graag. Soms is het echt kunstmest voor mijn oren😉. Denk dat ze deze prijs heel leuk gaat vinden.

 • Renate 2 april 2018 at 20:14

  Ikdoe graag mee voor mijn kindjes die graag ‘shows” geven

 • Marcia Kan 2 april 2018 at 23:20

  Wat is dit leuk speelgoed zeg! Ik waag hier graag een kansje voor dochter Hannah, die ons regelmatig trakteert op ‘optredens’😉. Met deze microfoon zou ze helemaal in haar nopjes zijn!! Ik volg op Instagram (marcia1981k) en FB (Marcia Kan)

 • Iris 3 april 2018 at 06:59

  Wat een tof ding zeg. Na het eten ga ik altijd dansen en zingen met de kids, dus deze zou hier goed gebruikt worden

 • Wendy Van De Reyd 3 april 2018 at 09:15

  Mij dochtertje Sharona is dol op dansen en zingen dit is dus een echte droomprijs voor haar ,daarom waag deze fiere mama zeker haar kans 🐰😍👍

 • melissa 3 april 2018 at 10:19

  WAUW. hiermee kan elise haar droom een klein beetje waarmaken (k3 worden haha). ze kan in elk geval hiermee oefenen voor de grote show. dus ik doe graag voor haar mee. ik volg uiteraard via fb.

 • karlijn 3 april 2018 at 15:12

  Ik wil dit super graag winnen voor mijn 2 jarige nichtje! Ze houdt van zingen 🙂

 • erika panjer 3 april 2018 at 19:04

  dat is leuk voor onze nichtjes ik doe mee

 • Jikke 3 april 2018 at 21:37

  Oh… die is gaaf! Eigenlijk had mn dochtertje een microfoon van K3 op haar verlanglijstje staan, maar deze valt vast ook goed in de smaak. Ik doe dus graag mee voor mijn dochter Anna.

 • Bodil 3 april 2018 at 21:38

  Oh, geweldig!!!
  Mijn peuter en kleuter zijn momenteel helemaal in de ban van een aria van Mozart (The Magic Flute – Queen of the Night).
  Dat is op zich al hilarisch ( 😀 😀 😀 ) maar lijkt me nóg leuker met deze gave karaokeset!
  En ja, Let It Go blijft natuurlijk ook een feestje. 🙂

 • Marise 4 april 2018 at 09:39

  Super leuk! Mijn vriend en ik hebben jaren in een bandje gespeeld/gezongen en het zou erg leuk zijn als onze dochter ook haar muzikale talenten kan gaan ontdekken.

 • Alyt van der Heide 4 april 2018 at 10:37

  Super leuke Paashop!
  En wat een swingende prijs.
  Doe graag mee voor mijn meiden van 5 en 8.
  Helemaal weg van muziek en dansen.

 • brants harry 4 april 2018 at 15:46

  doe graag mee voor mijn kleindochter die zingt de hele dag

 • kempenaers anita 4 april 2018 at 15:47

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter die hier zeer blij mee zal zijn

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 5 april 2018 at 01:07

  Hoi, ik doe graag mee voor mijn dochter Tess die volgende maand 5 word. Al twee jaar staat er een Vtech microphone op haar verlanglijstje, maar ze heeft er nog niet een gekregen. Deze zou ze echt fantastisch vinden, dus ik hoop dat ik haar hiermee kan verrassen op haar verjaardag.

 • jacqueline de Waal 5 april 2018 at 07:10

  Wat een geweldige leuke prijs Peage is dol op zingen en dansen.
  Ik zei het al helemaal voor me hoe ze voor haar zusje April gaat zingen.

 • Thomas Geurts 5 april 2018 at 07:53

  Dat zou pas een leuke prijs zijn voor onze Lynn. Ze heeft net ontdekt hoe leuk ze zingen vind, hiermee maakt ze helemaal de blits 🙂

 • wilmsen anita 5 april 2018 at 08:41

  voor mijn kleindochters, ze zingen en dansen de hele dag

 • sylvana van der pijl 5 april 2018 at 09:08

  voor mijn kleine k3 zangeresje

 • marij brand 5 april 2018 at 13:28

  dit gaat mn dochtertje echt geweldig vinden!!

 • Nelly 5 april 2018 at 18:24

  Ik win dit graag voor mijn dochter om haar te verrassen.

 • Z. Kumru 5 april 2018 at 18:32

  Gaaf. Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon die de hele dag door zingt!

 • anja 5 april 2018 at 20:57

  leuk, leuk, leuk we zingen mee

 • Nina Mol 6 april 2018 at 05:27

  Iedereen met die dochters en kleindochters…..Ik heb een kleinZOON die helemaal dol is op optreden en zingen dus ik doe voor de stoere Jordan mee die dol is op zingen!!

 • Hille Morel 6 april 2018 at 07:41

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Jammer dat de microfoon roze is, ze konden beter een unisex kleur kiezen. Maar goed, maakt mijn zoontje toch niet uit. Hij is gek op zingen en dit zou hij het einde vinden. Gevolgd op instagram (syb_kees)

 • Aryenne 6 april 2018 at 14:01

  Zo gaaf! Ik zie de meiden hier al hun show geven tussen de schuifdeuren!

 • chris de haas 6 april 2018 at 14:36

  is voor mijn dochter.. ze is de nieuwe Anouk in spé, ze zingt de hele dag door.. denk een rockzangeres.. gilt nogal.. ahahaha

 • Carolien 6 april 2018 at 20:43

  Voor mijn nichtje Fé van 5 jaar. Ze is helemaal weg van K3 en speelt allerlei cd’s af op haar cd-speler van K3. Ze danst en zingt daarbij uit volle borst. Wat zou het leuk zijn als ze deze microfoon zou winnen, zodat ze nog beter op kan gaan in de muziek.

 • Laura 7 april 2018 at 10:49

  Ik doe graag mee om de VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset te winnen voor mijn nichtje, dan kan ze lekker losgaan, ze is gek op dansen en zingen!

 • Wendy 7 april 2018 at 11:24

  Gaaf voor onze dochter. Tijdens haar kinderfeestje werden de pollepels gebruikt als microfoon. Hoe cool zou het zijn dat ze met haar vriendinnetjes echt kan optreden met de kidistar. Niet alleen de kids zullen genieten maar ook ik als mama zal de liedjes van K3 gezongen door de kids prachtig vinden. Dat kan geen K3 concert verbeteren.

 • Chelly 7 april 2018 at 11:29

  Ik zou deze microfoon heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Pom. Ze is dol op zingen en dansen. Met al die leuke functies op de microfoon zal het extra veel speelplezier opleveren. Nu zingt ze met een wc rol of haarborstel en zelfs haar knuffel raket word gebruikt. Wat zou ze het geweldig vinden om een eigen microfoon te hebben 🙂

 • Anne Dierselhuis 7 april 2018 at 11:33

  Ondanks dat roze niet zo’n hele stoere kleur is voor onze Teun is hij ontzettend dol op muziek, dansen en zingen. Zijn zangkwaliteiten komen in zo’n goedkope galmmicrofoon van plastic niet helemaal tot zijn recht en dat heeft onze dreumes erg goed in de gaten 😉 Het blijft nog bij ha ha roepen in de microfoon. Hij is er wel van overtuigd dat van alle neefjes en nichtjes zijn zangtalenten de beste zijn want afgeven of samen spelen met de microfoon zit er echt niet in.
  Om hem het voordeel van de twijfel te geven en misschien zit er dan toch echt ergens een beetje muzikaal talent (kan t me haast niet voorstellen) doet moeders mee aan deze gave actie. En wie weet lag het niet aan zijn zangtalent maar het materiaal waar hij mee speelt 😉

 • Ruben 7 april 2018 at 12:35

  Leuk zeg ik doe graag mee voor mijn dochtertje

 • Lyn 7 april 2018 at 12:47

  Erg leuk, ik zou dit graag willen winnen voor mijn nichtje omdat ze zo’n schatje is!

 • Brenda 7 april 2018 at 16:26

  Ik doe mee voor mijn dochtertje van 4, ze zal dit helemaal geweldig vinden omdat ze dol is op zingen

 • Femke Dekker 7 april 2018 at 16:33

  Leuk … Dit is echt iets voor mijn dochter Sara. Zij is dol op zingen, dansen en optreden!

 • Linda 7 april 2018 at 18:04

  En reactie nummer 78.. en toch ga ik het proberen!!
  Ik doe graag mee voor ons kleinste vriendinnetje Evi! Ik denk dat ze helemaal ‘los’ gaat als ze een echte microfoon in haar handjes krijgt! The voice kids 2025! 😄😍

 • Hanna 7 april 2018 at 18:29

  Wat ontzettend leuk! Dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn liefste zusje die gek is op zingen. Volgende week is haar verjaardag! Meteen een super leuk verjaardagskado voor Coco die 7 wordt.

 • Manon 7 april 2018 at 21:45

  Oh wat een leuk cadeau voor mijn dochter Puck! Ze is dol op zingen.