About Me Blog Mommy Stuff My Adventures Persoonlijk

Ik ga vloggen!

1 april 2018
Ik zat er al een tijdje over na te denken en ik ga het doen…ik word vlogger! Naast mijn blog kun je mijn avonturen als mama vanaf nu gaan volgen via mijn vlog! Ik vind het zoooo spannend, maar ook super leuk! Ga jij je abonneren op mijn YouTube kanaal en mijn vlogs volgen?

Tegenwoordig heeft bijna iedere blogger ook zijn of haar eigen YouTube kanaal. Ik heb mijn kanaal al sinds oktober 2006, ja, echt waar! Hoog tijd dus om er eindelijk ook voor het gaan! Ik wilde al heel lang gaan vloggen, maar ik was bang dat niemand op mijn leven in de vorm van video’s zat te wachten. Ook was ik er gewoon te onzeker voor. Toch merkte ik dat veel mensen altijd enthousiast reageerden wanneer ik vertelde over mijn idee om te gaan vloggen. Daarom heb ik de knoop doorgehakt ga ik het gewoon doen! Vanaf a.s. woensdag kun je mijn eerste vlog al bekijken! Woohoo!

Wat kun je verwachten van mijn vlogs?

In mijn vlogs neem ik je mee op avontuur in mijn leven als mama van Lola en Coco. Een kijkje in onze dagelijkse genietmomentjes, uitstapjes, events en vakanties. Maar ook reviews van speelgoed, behind the scenes bij fotoshoots, shoplogs en nog veel meer leuke video’s! Ook Lola en Coco hebben er ontzettend veel zin in én de eerste video’s zijn al gefilmd. Wat hebben we gelachen samen. Het zijn echt natuurtalentjes hoor!

Wanneer online?

Mijn doel is om iedere week 1 vlog online te plaatsen en één extra video. Iedere woensdag komt er een nieuwe vlog online en iedere zaterdag een extra video! Wanneer je geen video’s wilt missen, kun je jezelf gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo hoef je geen video’s te missen én krijg je een melding wanneer er een nieuwe video online staat. Super handig!

Ik ben zooo benieuwd hoe jullie mijn eerste vlogs zullen gaan vinden. Wij hebben in ieder geval al super veel plezier gehad tijdens het filmen van de eerste video’s. Nu nog even wat sneller worden in het editten en oefenen op mijn ABN. Nu pas merk ik hoe erg mijn Brabants accent klinkt, haha.

Ga jij Janske.nl ook volgen via YouTube? Wat voor soort video’s zou je het liefste zien? Vlogs of andere video’s? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 1 april 2018 at 08:26

  Superleuk!! Daar sta ik graag wat Netflix tijd voor af 😉

 • Nicole 1 april 2018 at 08:41

  Yes eindelijk!! Ga je zeker volgen..

 • Monique 1 april 2018 at 09:11

  Leuk leuk! Ik vroeg me al af wanneer je nou eindelijk eens zou beginnen, maar dit is het moment! 😀

 • Maaike de Gruijter 1 april 2018 at 10:34

  Yes… geabonneerd 😊

 • Jacqueline 1 april 2018 at 13:35

  Geen 1 april grap? 😉

  Ik ben niet zo van de vlogs volgen, maar als je ze lekker kort houdt, kom ik vast wel een keer kijken. Vlogs van een half uur vind ik echt niet te doen.