DIY Recept

5 x Snel & simpel – Eierrecepten voor Pasen

28 maart 2018
Nog een paar dagen voordat het weer Pasen is. Ik heb er zin in! Ook deze Pasen gaan we hier weer uitgebreid brunchen en wat staat er bovenaan het menu? Juist! Eieren! Lekker veel eieren. Die zijn gezond, lekker én passen perfect bij Pasen. Kun je nog wat EI-spiratie gebruiken voor Pasen? Lees dan snel verder!

Vorig jaar kwam Odile met het leuke idee om gevulde eieren in vrolijke kleuren te maken. Ik maakte ze ook en ze waren de eyecatcher van de Paasbrunch. Super eenvoudig om zelf te maken en het ziet er zo tof uit!

Ik zelf besloot om onze eieren te verven met allerlei verschillende kleuren en om er stiekjes omheen te spannen. Zo krijg je namelijk grappige strepen op de eieren. Ook zo simpel, maar het effect is extra leuk!

Ook deze gezellige eitjes zijn zo simpel om te maken en super leuk voor kinderen! Deze zijn volgens mij ook echt leuk om als activitit samen met je kind te maken. Bron: De gezonde Kok.

Gevulde eieren - kuikentjes

Ook zo simpel en leuk, deze mandjes van ei. Iets stijlvoller en “volwassener”, maar net zo vrolijk als de eieren hierboven.

11 leuke manieren om een gekookt ei te presenteren… ook erg leuk tijdens Pasen! - Pagina 2 van 11 - Leuke Ideeën

En als je toch net iets meer van de warme gebakken eieren houdt, dan is dit wel een super leuk en lekker idee. Een ei in een broodje bakken. Dat is net even wat anders dan een uitsmijter op je bord. Toch is ook dit ei-recept eenvoudig te maken. Het lijkt me heeeeerlijk! Bron: Brenda Kookt.

Ei in broodje

Nou, ik krijg spontaan zin in eieren na het schrijven van dit artikel. Ik ben dol op eieren. Yummy!

Ga jij dit jaar ook aan de eieren met Pasen? Hoe ga jij ze klaarmaken?

Deze artikelen vind je denk ik ook wel leuk:

Een perfecte Paasbrunch (met Hema Paasversiering)

https://www.janske.nl/2016/03/26/negen-tips-voor-een-perfecte-paasbrunch/

Spread the love

You Might Also Like

 • Rory
  Twitter:
  28 maart 2018 at 09:12

  Wow wat creatief! Ik kreeg bij de Appie een gratis setje om eieren te beschilderen en dat wilde ik met Mila doen. Leuk om ze daarna te verstoppen voor tijdens de Paasbrunch. Voor de brunch zelf dacht ik juist aan een lente quiche (heerlijk! met o.a. puntpaprika) een Mimosa-cocktail to start with en verder weet ik het eigenlijk nog niet 😀
  Rory recently posted…Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?My Profile

 • Will 28 maart 2018 at 16:54

  Wat een heerlijke paasrecepten, dank je wel.
  Vooral dat eendje dat uit het ei piept. Die ga ik maken en neem ze mee naar de Paasbrunch bij mijn dochter.
  Jullie een heel gezellige Pasen gewenst.

 • Will 28 maart 2018 at 18:16

  Sorry. kuikentje bedoel ik