Mommy Stuff Review Shopping Shoptip

Shoptip: Stokke Flexi Bath & Flexi Bath toy cups

25 maart 2018
Lola en Coco zijn dol op zwemmen, maar ook op in bad gaan. Nou hebben wij het voordeel dat we een bad in huis hebben, wat natuurlijk super relaxt is met kinderen. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat we hiervoor bewust hebben gekozen bij het ontwerpen van onze ideale badkamer. Maar ook als je geen bad in huis hebt kunnen je kinderen heerlijk spetteren in bad. Met het opvouwbare Flexi Bath en de nieuwe toy cups van Stokke kunnen ze namelijk overal en altijd lekker spetteren in bad. Ideaal!
Spetterpret in bad

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst kennis maakte met de Stokke Flexi badjes was ik direct enthousiast. Het is een badje wat opvouwbaar is, makkelijk op te bergen en dus overal te gebruiken. Zeker wanneer je dus niet de luxe hebt van een bad in je badkamer, dan is dit badje echt een handige oplossing!

Hier gaan de meiden meestal samen in het grote bad. Soms spring ik er dan ook nog even vlug bij onder de douche, welke ook in datzelfde bad zit. Een grote gezellige spetterbende wordt het dan. Met veel moeite krijg ik de dames er pas na lange tijd uit. Ze genieten er zo van!

Nieuwe uitvoeringen

Toen ik hoorde dat Stokke met een aantal nieuwe kleuren én transparante modellen van het Flexi Bath kwam én de Flexi Bath toy cups wilde ik deze natuurlijk graag uitproberen met mijn twee spetterkontjes. Aan Coco de eer om als eerste een “duik” te maken.

Wat meteen opviel, was dat het badje erg lichtgewicht is en mooi plat op te vouwen. Hierdoor kun je het makkelijk opbergen en staat hij niet (zoals de meeste andere badjes) vreselijk in de weg. Wat ook fijn was, hij was binnen no time vol met water. Omdat ik nu geen heel bad hoefde te vullen, was Coco’s badjes super snel klaar. Dat vond mevrouwtje natuurlijk wel fijn! Hop, wat badschuim er in en plons! Coco keek even om haar heen, met zo’n blik van “hey, dit is grappig”en zei toen al snel tevreden “Coco badje!”

Stokke Flexi Bath Toy Cups

Ook mocht Coco de Stokke Flexi Bath Toy Cups uitproberen en dat maakte het feestje meteen helemaal compleet. De bekertjes bestaan uit 4 verschillende bekers, twee hebben gaatjes in de bodem, eentje kun je vullen en de ander heeft een tuitje. De bekertjes (en ook het badje) zijn vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen én de bekertjes zijn zelfs vaatwasser bestendig. Yay! Gelukkig zaten er 4 bekertjes in, want ook zus Lola wilde graag (tegelijk, uiteraard) met de bekers spelen. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Een badje, wat speeltjes, water en zeep…en spetteren maar!

De badjes zijn voor baby’s (met het newborn support zitje er in) en kinderen tot ongeveer 4 jaar. Vanaf nu zijn ze ook verkrijgbaar in nieuwe uitvoeringen: wit met zeeblauw en transparant met blauw of roze. Wij hebben gekozen voor de transparante blauwe versie. Vooral omdat het mij zo  leuk lijkt om in de zomer het badje in de tuin neer te zetten en er speeltjes in te stoppen. Zo kun je goed vanaf de buitenkant goed zien wat er in zit. Leuk! Hij is gemaakt van zacht TPE, wat vrij is van schadelijke stoffen. Een veilig idee.

Wat vinden wij van het Stokke Flexi en de Bath Toy Cups?

Ik vind het Stokke Flexi Bath en de Flexi Bath toy cups een echte aanrader voor iedereen die (nog) geen bad in huis heeft. Maar ook erg handig voor op vakantie, bij opa en oma, of gewoon voor in de zomer in de tuin is dit badje écht een uitvinding. Mijn dames zijn er in ieder geval dol op én mama ook! Hij is veilig en fijn in gebruik en makkelijk op te bergen. Ook de cups vinden de dames super tof. Deze zijn trouwens ideaal om mee te nemen omdat ze allemaal in elkaar passen én er een deksel bij zit. Daar heeft Stokke goed over nagedacht!

Het Stokke Flexi Bath is te koop bij o.a. Babypark voor €39,- en de Bath Toy Cups kosten €15,- en zijn vanaf eind maart verkrijgbaar. 

Kende jij het Stokke Flexi Bath en de Flexi Bath toy cups al? Is jouw kind ook zo dol op in badje gaan? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Stokke. 

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 25 maart 2018 at 10:56

    Wij hebben een bad maar anders ideaal lijkt me! Die bekertjes vinden ze bij ons ook leuk maar dan ander merk
    Heb ze nu weg gelegd want ze gaan altijd uit drinken met bad water😣
    En dan kun je zeggen wat je wil….🤪

  • Nathalie 21 april 2018 at 13:57

    Wij hadden de niet doorschijnende versie. Ideaal om buiten te badderen of in een douche.