Fotodagboek Personal Persoonlijk

Janske’s Fotodagboek week # 81 & 82 – eerste knipbeurt & super toffe samenwerking

24 maart 2018
Als ik zo de foto’s bekijk van de afgelopen twee weken, zie ik dat er weer veel is gebeurd. Coco kreeg haar eerste knipbeurt en ook bij mij ging er een flink stuk vanaf. Samen met vrienden en onze kids genoten we van het eerste lenteweer en maakten we een heerlijke boswandeling. Ook werden de meiden flink verwend met allerlei leuke pakketjes waaronder kleding uit de nieuwste collectie van One Day Parade. Doe je al mee met mijn super toffe winactie?

Die twee dames van mij. Ik vind ze steeds leuker samen. Zo gezellig. Lola is (meestal) ook zo ontzettend zorgzaam, leuk om te zien. Echt een moedertje.

Omdat Lola bijna naar de basisschool gaat (vervroegd zelfs), maakte ik samen met haar een aftelkalender. Zo heeft ze een beter overzicht over wanneer ze écht naar de grote school gaat.

Het was weer dringend tijd voor een knipbeurt. Coco’s eerste keer en Lola’s derde keer. Jeetje, het was echt weer nodig joh. Ook ik kreeg een goede beurt…ineens was daar een hele andere Janske in de spiegel. Wat een verschil! Met Nijntje op de tablet bleven beide dames trouwens voorbeeldig stilzitten. Zo fijn!

In het weekend was de eerste lentedag en besloten we spontaan om met vrienden en de kids de bossen in te gaan. Dat was echt zo fijn. Het was zo’n zacht weer dat zelfs de jasjes uit  konden. Genieten hoor!

Ik ging trouwens ook nog even samen met Coco de glijbaan af…wat een lol!

Ook ontving ik een aantal toffe pakketten, waaronder deze mommy proof verf (met alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan, hoe handig!) van Mommy.Paint. Een tas vol Hema Paasartikelen voor de perfecte Paasbrunch én een heel handig badje van Stokke, waarover je hier binnenkort meer leest!

De Paastak werd mooi versierd met de Paaseieren van de Hema. Lola hielp mij een handje mee.

Omdat het buiten eindelijk niet meer zo vreselijk koud was, konden we af en toe lekker even buitenspelen. De meiden genieten daar zo van!

Op zaterdag ging ik naar het Feel Good Shop Event in Veghel, met mijn ouders en zus. Een echt familie uitje. Het was super gezellig en we sloten de dag af met dit feestmaal voor slechts 28 euro, waar we met zijn 9-en van aten….Hmmmmmm!

Op zondag deden we het lekker rustig aan. Na de zwemles even samen chillen met een Disney film. Quality time. Zo fijn!

Op de mamadagen werd er fijn gespeeld én werden en klusjes gedaan…om vervolgens weer flink rommel te maken…hè Coco?!

Na een lange dag op het kinderdagverblijf de kindjes ophalen is voor mij altijd weer een feestje. Kijk dan, die vermoeide koppies…samen op de grote fiets.

Even nog een actiefoto van Coco, gewoon omdat het kan.

Hoogtepunt van deze twee weken was voor mij toch wel de super toffe samenwerking met één van de leukste Nederlandse kinderkleding merken One Day Parade. Zo tof dat ze met mij wilde samenwerken en dat Lola en Coco jullie deze te gekke nieuwe collectie mogen showen! Stiekem ben ik toch wel een beetje (heel erg) trots! *mocht je het gemist hebben – er zit een super toffe winactie bij, die je niet wilt missen!*

Dit waren mijn leukste foto’s van week 81 & 82! Wat is er veel gebeurd in twee weken! Dit weekend gaan we hopelijk weer veel leuke dingen doen samen!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Wat ga jij doen dit weekend? Heb je nog leuke plannen?

Spread the love

You Might Also Like

  • Yolanda 24 maart 2018 at 08:13

    Wat weer leuk overzicht ! En Coco zo stoer met zonnebril op de foto. Fijn weekend ! Wij hebben lekker niets gepland, af en toe erg fijn ;).