Home Home Sweet Home Review Shoptip

Inspiratie voor Coco’s peuterkamer

14 maart 2018
In juni 2016 kreeg Lola haar super toffe grote meisjeskamer, een project waar ik zelf al mijn creativiteit in kwijt kon. Ondanks mijn pittige zwangerschap kon ik haar kamer precies zo maken zoals ik in vooraf in gedachten had. Inmiddels is Coco alweer anderhalf en ben ik ook voor haar peuterkamer alvast inspiratie aan het opdoen. De eerste items liggen zelfs al klaar, zoals behang, verf en een super mooi dekbedovertrek. Op mijn Pinterestboard ben ik al inspiratie aan het verzamelen. Vandaag deel ik de eerste ideetjes en aankopen!
Liefde op het eerste gezicht

Al een flinke poos geleden, vrijwel direct nadat we Coco’s babykamer een mooi behangetje hadden gegeven kwam ik ineens het perfecte behang tegen. Namelijk wit behang met zwarte stippeltjes. Het was liefde op het eerste gezicht. Alleen wel een klein beetje jammer dat onze ontmoeting nét te laat was. Toch besloot ik alvast een paar rollen te bestellen zodat ik in de toekomst dit behang kon gebruiken. De rollen staan dus inmiddels al anderhalf jaar op de zolder klaar voor Coco’s peuterkamer. Het behang is dus al gekozen. Check!

#mommy.paint

Voor het nieuwe merk Mommy.Paint mochten Lola en ik samen helpen bij het kiezen van de kleuren voor de nieuwe collectie kids en mommyproof verf (waar je zelfs tijdens je zwangerschap mee mag verven). Super leuk om te doen natuurlijk! We kozen samen onze favorieten en uiteindelijk kregen we zelfs een blik verf cadeau als bedankje. Deze kwam een paar dagen geleden binnen. In een grote doos, met daarin alles wat je als diy mommy (en daddy) nodig hebt om aan de slag te gaan. Zó handig! Verf, rollers, een verfbakje, tape etc. Gewoon een compleet pakket. We kozen voor een mooie gele kleur (kanarie geel). Deze wil ik gaan gebruiken voor een stuk van een van de wanden op Coco’s kamer. Ik kan niet wachten!

Coco-Mat dekbedovertrek

Als kers op de taart mocht ik bij Coco-Mat (wat een mooie naam hè ;-)) voor Coco een prachtig dekbedovertrek uitkiezen voor in haar grote meisjesbed. Ik koos voor het mooie Hara White Dots dekbedovertrek. Het 100% biologisch katoenen dekbedovertrek is door de weefstructuur van extra duurzame kwaliteit. Dat is ook wel te zien. Wat een mooi dekbedovertrek en de print is zo tof! Ik denk dat deze kleur ook prachtig zal matchen met de gele kleur op de muur. Hier geen Frozen dekbedovertrek (no offence), maar weer eens wat anders dan anders. Stiekem wil ik hem wel voor mijzelf hebben, Coco’s nieuwe dekbedovertrek, hihi.

Inspiratie verzamelen op Pinterest

Waarschijnlijk gaan we ook voor Coco hetzelfde bed kopen als Lola. Misschien geeft ik deze ook een kleurtje, net als Lola’s bed. Ik heb nog geen idee wanneer Coco zal verhuizen naar haar grote meisjeskamer, maar ik kijk er nu al naar uit! Lekker klussen en alles decoreren. Tot die tijd leef ik mij uit op mijn Pinterestboard en verzamel ik de leukste items voor weer een super toffe peuterkamer. Yay!

Op welke leeftijd kreeg jouw kind een “peuter” kamer? Vond jij het inrichten ook zo leuk?

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 14 maart 2018 at 06:44

    Met 2,5 jaar kreeg mijn zoontje zijn grote bed. We hebben toen de meubels verschoven, maar de rest van zijn kleine kamer is hetzelfde gebleven. Hij had als baby veel last van prikkels, dus heeft een rustige, voornamelijk witte slaapkamer. En dat leek ons nu nog steeds het beste.