Fotodagboek Persoonlijk Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 79 & 80 – nieuwe auto & weekendje weg zonder kids

9 maart 2018
In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd. We kochten onze allereerste auto, vriendlief had zijn laatste en de dag daarna zijn eerste werkdag en we gingen met zijn tweetjes een weekendje weg. Om te vieren dat we alweer 13 jaar samen zijn én om even bij te komen van alle veranderingen in de afgelopen tijd.

Samen met Lola maakte ik een heerlijke, gezonde én Weight Watchersproof mugcaketaart. Dat wat gezond genieten! De dames vonden hem heerlijk!

Voor Coco’s maandelijkse brief maakte ik weer een paar toffe foto’s van haar. Lola wilde ook op de foto. Kijk nou, wat lief die twee!

Bij mijn favoriete Spaanse kindermode webshop had weer een aantal hele mooie nieuwe collecties binnen. Ik maakte alvast deze zomerse foto’s van Lola in haar nieuwe outfits van Tiny Cottons.

Omdat vriendlief een nieuwe job heeft, moesten we een auto kopen. Onze allereerste auto. Dit is hem geworden hoor! Een Renault Grand Scenic 3 Bose.

Terwijl Lola de verjaardag van oma vierde samen met papa in Maastricht, hadden Coco en ik een rustige zondagmiddag samen. Coco is dol op lezen en vooral de Kiekeboe boekjes vindt ze super leuk.

Op mamadag bouwden en een tent onder de tafel en maakten we samen muziek.

Afgelopen weekend gingen vriendlief en ik een lang weekend weg. Heerlijk hotel geboekt, lekker geshopt in Amsterdam en even uitgewaaid bij de Pier in Scheveningen. Zo fijn!

Dat was echt even genieten zeg!

Ondertussen bleven opa en oma logeren om op te passen op de kids. Die vermaakten zich prima, zoals je ziet!

Er viel zelfs sneeuw in Eindhoven. Samen met opa werd er een mooie sneeuwpop gemaakt, die maar liefst 5 dagen bleef staan!

Als souvenir uit Amsterdam namen we deze zonnebrillen mee voor de meiden. Stoer hoor! Haha!

Coco’s nieuwe jas was binnengekomen uit Londen, die moest natuurlijk nog even gepast worden. Ze wilde hem niet meer uittrekken, hihi. Oja, papa’s nieuwe schoenen werden ook nog even geshowd. Ook de stoere caps uit Australië waren binnen. Hoe gaaf zijn deze!?

Coco vond de nieuwe Kidizoom camera ook wel erg leuk en maakte zelfs haar allereerste selfie. Lola wilde na een lange dag alleen nog maar even chillen op de bank.

De dames kunnen steeds beter lief samen spelen. Lola is super zorgzaam en stopt wanneer Coco iets niet leuk vindt. Zo fijn!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 79 & 80! Het waren twee super fijne weken! Dit weekend gaan we eindelijk naar de kapper. We zijn allemaal toe aan een nieuwe coupe! In het volgende fotodagboek kun je zien hoeveel er af is!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Heb jij nog leuke plannen dit weekend?

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 9 maart 2018 at 21:21

    Wat een leuke foto s weer!
    Die met de neusjes tegen de stoel is leuk!
    Hier hebben ze ook ieder een zonnebril en lopen ze dagelijks gekke bekken mee te trekken voor de spiegel