Blog

Eindelijk heb ik visitekaartjes – Check!

3 maart 2018
Ik ben iemand van de lijstjes en werk er dagelijks mee. Ik vind het heerlijk om dingen van mijn lijstjes af te kunnen strepen. Meestal gaat dat erg goed, maar één ding bleef er altijd staan op mijn to-do-lijstjes, namelijk visitekaartjes bestellen voor Janske.nl Deze stond gewoon al vanaf november 2015 op mijn lijstje. Eindelijk heb ik hem mogen afstrepen, want jawel, ik heb ze eindelijk besteld! Check!

Sinds ik mijn blog eind 2015 wilde gaan overplaatsen naar mijn nieuwe domeinnaam Janske.nl stonden er al visitekaartjes op mijn to-do-lijstje. Toch heb ik er tot vorige maand geen besteld. Waarom niet? Omdat ik nooit tevreden was over het logo van mijn blog. Deze staat overigens nog steeds op mijn to-do-list voor mijn blog. Een logo vind ik zo persoonlijk en tot op heden heb ik nog steeds een “zelf gefabriceerd” exemplaar bovenaan mijn blog staan. Ik ben er trouwens nog steeds niet uit hoe mijn logo er uit moet zien (tips zijn erg welkom!).

Mijn eerste visitekaartje

Omdat ik steeds vaker situaties tegen kwam waarbij ik eigenlijk een visitekaartje nodig had, heb ik toch besloten om ze te laten drukken. Dan maar zonder nieuw logo. Ik ging op zoek naar een webshop waar ze verschillende drukwerk, waaronder visitekaartjes drukken. Sneller dan ik dacht waren ze klaar om te bestellen. Dat viel gelukkig mee. Toen ik ze eenmaal in huis had was ik best een beetje trots. Mijn allereerste, eigen visitekaartjes. Dat voelde toch best wel een beetje bijzonder.

Het ontwerp

Ik heb gekozen om mijn visitekaartjes vrij basic te houden. Er staat al snel veel info op een kaartje en het mag best wel overzichtelijk blijven. Wat staat er dan allemaal op mijn kaartje? Mijn “zelf gefabriceerde” logo natuurlijk, maar ook de link naar mijn blog (in logo), mijn belangrijkste Social Media kanalen, mijn telefoonnummer en e-mailadres. That’s it. Alle info waarvan ik denk dat deze handig kan zijn om mee te geven aan een nieuw contactpersoon.

Het ontwerp (hier zonder telnr)

Waarvoor ga ik ze gebruiken?

Inmiddels heb ik er al een aantal gebruikt. Tijdens de Negenmaandenbeurs heb ik hem al een paar keer uitgedeeld aan een aantal bedrijven waarmee ik (hopelijk) een leuke samenwerking mee aan wil gaan de komende tijd. Ook deel ik ze uit in mijn pakketjes bij alle tweedehands kleertjes van Lola en Coco welke ik verkoop. Dat zijn vaak ook mama’s die perfect passen in mijn doelgroep.

Ik ben erg blij met mijn visitekaartjes en heb er nu standaard altijd een paar op zak. Je weet tenslotte maar nooit wie je tegenkomt!

Heb jij ook visitekaartjes? Waar gebruik jij ze voor?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Yolanda 3 maart 2018 at 08:41

  Het is een leuk kaartje geworden! Ook ik heb het maken van een visitekaartje nog op mijn to do lijstje staan, ook al een jaar of 5 lol.

 • Marieke 3 maart 2018 at 11:52

  Leuk kaartje zo! Het staat bij mij ook al sinds 2016 op mijn to-do lijstje maar er komt steeds niks van.
  Eind van de maand maar eens voor gaan zitten

 • Kreanimo 3 maart 2018 at 13:10

  Ik heb er wel, maar ze zijn dus niet meer up to date!
  Ik heb een nieuw logo ondertussen… ik zou dus eens nieuwe moeten laten maken!

 • Jacqueline 3 maart 2018 at 15:15

  Ik heb ze wel, maar ben niet zo’n held met uitdelen. Dus ik hoop dat ik voorlopig mijn huidige logo houd, want in dit tempo gaat mijn stapel visitekaartjes nog jaren mee. 😉