Kids Mommy Stuff Review Shoptip

Veilige & oplaadbare Olala LED nachtlampjes (Review)

27 februari 2018
Ik ben van mening dat je kind nooit genoeg nachtlampjes kan hebben. Bij ons in huis ben ik inmiddels al lang gestopt met tellen. Super gezellig al die nachtlampjes, er zit alleen één nadeel aan. De batterijen moeten continu vervangen worden. Tenminste, dat moest. Vanaf nu hoeft dat namelijk niet meer, want we hebben drie nieuwe lichtgevende vriendjes zonder batterijen! Wat een uitvinding!
Drie lichtgevende vriendjes

Sinds een week “slapen” er bij ons drie schattige konijntjes, genaamd Léo, Léni en Lila. Deze drie nachtlampjes van Olala Boutique®  zijn draadloos oplaadbaar en hebben dus geen batterijen nodig! Hoe fijn is dat! Nooit meer ’s avonds laat op de zolder zoeken naar batterijen. De draadloze LED nachtlampjes zijn gemaakt van veilige materialen en speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat je kindje ze makkelijk vast kan pakken en mee kan nemen. Overdag zet je de drie konijntjes op het inductie basisstation, waarop ze binnen drie uur weer helemaal opgeladen worden. Daarna blijven de konijntjes voor minimaal 12 uur branden. Voldoende tijd dus voor de hele nacht.

Het leuke is dus dat je kindje er vanaf de geboorte al veilig mee kan spelen. De lampjes worden niet warm en er zit geen gevaarlijke batterij in verstopt. Ook kan je kindje zelf de konijntjes makkelijk op het basisstation zetten om op te laden.

Wat vinden wij van de Olala nachtlampjes?

Wij mochten namens Kleine Giraf deze vrolijke Trio-set uitproberen. Lees hier onze ervaringen.

Een paar uur na het uitpakken van het pakketje mochten de nieuwe lichtgevende vriendjes al mee naar boven. Nog even op het basisstation (wat ik al snel omdoopte tot “het konijnenhol”) en ze waren klaar voor hun eerste nachtje bij Lola en Coco. Beide dames vonden de konijntjes meteen reuze interessant en het liefst namen ze er allebei eentje mee in bed.

Ik besloot om er één voor iedere slaapkamer te gebruiken én eentje op de badkamer te zetten voor wanneer Lola ’s nachts naar het toilet gaat. Handig, als je er toch drie hebt. Al snel kwamen we er achter dat de konijntjes wel erg veel licht gaven. Met gemak was de hele slaapkamer verlicht. Dat was wel een beetje te veel van het goede. We besloten daarom om de konijntjes subtiel te “verstoppen” zodat ze niet te veel licht zouden geven. Dat werkte prima.

Veilig en makkelijk op te laden

Inmiddels zijn we een weekje verder. ’s Avonds en ’s nachts worden de nachtlampjes gebruikt en iedere ochtend worden de konijntjes weer netjes naar hun “holletje” gebracht. We hebben geen batterijen meer nodig gehad en (meer) dan genoeg licht in de nacht. Ik merkte trouwens tijdens het verschonen van Coco (midden in de nacht),dat zo’n fel lampje daarvoor ideaal is! Ik hoefde niet meteen de grote lamp aan te doen en toch kon ik alles perfect zien.

Wij zijn erg enthousiast over de Olala LED nachtlampjes. Ze zien er leuk uit, zijn veilig én ze zijn super makkelijk om op te laden. Het enige nadeel vinden we dat ze iets te veel licht geven.

De lampjes zijn verkrijgbaar als: Olala LED nachtlampje Solo (Léo), adviesprijs €29,95 & Olala LED nachtlampje Trio-Set (Léo, Léni en Lila), adviesprijs €49,95.

Kende jij deze vrolijke LED nachtlampjes van Olala al? Heeft jouw kind ook een nachtlampje?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Kleine Giraf.

Spread the love

You Might Also Like