Fotodagboek Persoonlijk Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 77 & 78 – Carnaval & Negenmaandenbeurs

23 februari 2018
Het is weer vrijdag. Tijd voor een nieuw fotodagboek vol met foto’s van de afgelopen 2 weken. In deze weken vierden we carnaval, bezocht ik de Negenmaandenbeurs en maakten we vooral veel plezier samen! Kijk je mee?

In de week voor Valentijn heb ik samen met de meiden lekker geverfd om voor alle vriendjes en vriendinnetjes Valentijnskaartjes te maken. Net als ieder jaar hebben we ze ook dit keer verzonden tijdens de #nietplakkenmaarsmakken actie.

Op de mamadagen genoten we lekker met zijn drietjes. Samen boodschapjes doen, lekker lang in bad of spelen op de tablet. Ook kregen we weer een aantal toffe pakketjes binnen, waaronder deze toffe sneakers voor mij en Lola.

Ook vierden we samen met onze lieve vrienden een middagje kindercarnaval. Zo leuk om te zien dat waar ik samen met mijn vriendinnen carnaval vierden, we nu tussen diezelfde “kids” staan, maar allemaal als papa’s en mama’s. Erg leuk om te zien!

Lola en Coco vonden het prachtig, vooral de ranja en de snoepjes waren een feestje om samen te delen! Yummy! Op het einde van de middag nog even met zijn allen op de foto. Leuk!

De volgende dag spraken we opnieuw met zijn allen af om samen met de kids lekker te gaan spelen bij Monkeytown. Uiteindelijk zijn we daar de hele middag gebleven. Erg leuk!

Lola dook in de gang de dassen en musten kast in en “verkleedde” zichzelf én Coco, hihi. Mama mocht er een foto van maken. Gekke meid!

Ik vind het heerlijk om de meiden leuk aan te kleden, zeker wanneer de printjes zo lekker met elkaar matchen. Kijk nou, hoe vrolijk?

Lola mocht meehelpen met pizza bakken. Zelf de champignons snijden en helemaal zelf de mini pizza’s voor haarzelf en Coco versieren. Yummy!

Ook ging ik samen met Lola op de foto met onze nieuwe sneakers voor Footway. Wie weet zien we deze binnenkort wel voorbij komen via hun social media kanalen. Leuk!

Ik at voor het eerst zalm tijdens mijn diner. Ik wil graag meer vis eten en ben het nu echt aan het leren om te eten. Ik vond het eigenlijk best wel lekker. Fijn, want het is zo gezond! Lola hielp papa bij het maken van een lekkere spinazietaart en voerde stiekem stukjes appel aan Coco. Boefjes!

Afgelopen woensdag had ik een perfect dagje me time en bezocht ik de Negenmaandenbeurs. Ik schreef er over in een fotoverslag en shoplog. Vol energie kwam ik later die dag weer thuis. Wat heb ik genoten!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 77 & 78! Wat hebben we weer 2 geweldig leuke weken gehad. De komende twee weken staan er ook weer veel toffe dingen op de agenda. Zo gaan we onze auto (hoogstwaarschijnlijk) kopen én ga ik met vriendlief een weekendje weg! Oh, wat kijk ik daar naar uit!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Heb jij nog leuke plannen dit weekend? 

Spread the love

You Might Also Like

  • Rory 23 februari 2018 at 09:46

    Super leuk je weer even gezien te hebben bij de Negenmaandenbeurs Janske! Wij proberen iedere week een ‘vettige vis’ (dus gezond bedoel ik) te eten. Ofwel in een wokgerecht (800 gram groente met zijn drietjes) maar zo los is het inderdaad ook heerlijk. Makreel is ook zo gezond, daar wil ik nog eens een Indisch gerecht mee maken.