gekocht shoplog Shopping Shoptip Uittip

Negenmaandenbeurs 2018 – Fotoverslag & Shoplog

22 februari 2018
Gisteren was het eindelijk zo ver. Op uitnodiging van Thule én Hema mocht ik aanwezig zijn op de Negenmaandenbeurs. Er werden veel nieuwe babyproducten gelanceerd en gepresenteerd en ik mocht daar getuigen van zijn. Het was een bijzondere dag. In dit fotoverslag krijg je een indruk van de Negenmaandenbeurs én kun je mijn aankopen bekijken in een shoplog! Enjoy!

Het was nog lekker vroeg toen mij wekker ging gisterochtend. Zachtjes sloop ik het huis uit, terwijl de rest van ons gezin nog heerlijk op één oor lag. In de trein kwam ik er achter dat Nicole en Monique er ook al in zaten, dus hebben we gezellig de heenweg samen gereisd. Even lekker bijkletsen. Bij de beurs scheiden onze wegen (voor even) omdat zij een speciale bloggerstour hadden en ik naar de stand van de Hema mocht.

Speciaal voor de lancering van de nieuwe bamboo hydrofiele doeken en babylijn van de Hema had ik een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Als mega Hema fan wilde ik hier natuurlijk graag bij zijn. De stand van de Hema zag er weer echt op zijn Hema’s uit. Met een toffe stippenvloer (tja, dan heb je mij al) en overal de mooie nieuwe printjes. Ik was meteen verkocht. Ook stond er een tafel vol met lekkers. Hmmm!

Jan Versteegh mocht als kersverse papa ons vertellen wat je allemaal kunt doen met hydrofiele doeken. Hij vertelde op een charmante en herkenbare manier zijn avonturen met zijn dochter Lulu en de hydrofiele doeken. Ook Jan kan inmiddels niet meer zonder, haha. Erg leuk om ook eens een papa te horen praten over deze wonderdoeken.

Voor én na de presentatie van Jan, was er nog uitgebreid tijd om de nieuwe babylijn te bekijken, te kletsen met andere bloggers en Jan natuurlijk. Ook kon ik het niet laten om een aantal toffe (limited edition) producten uit de nieuwe babylijn te shoppen voor mijn meiden. Die stippen he, die zijn toch weer zo ontzettend leuk!

Naast de diverse printjes aan hydrofiele doeken heeft Hema nu ook verzorgingsproducten voor baby’s, welke allemaal uitgebreid zijn getest en helemaal matchen met de printjes van de rest van de babycollectie.

Natuurlijk moest er ook nog even een kiekje gemaakt worden met Jan. Wat een leuke papa is dat zeg. We hebben een paar keer gezellig staan kletsen over het ouderschap. Erg leuk! En of hij de mol is…ik heb geen idee 😉

Na mijn bezoekje aan Hema was het tijd voor een volgende bijzondere lancering. Thule nodigde mij uit om aanwezig te zijn bij de lancering van hun nieuwste aanwinst, de Thule Sleek kinderwagen. Actrice en schrijfster Liza Sips mocht de nieuwe kinderwagen onthullen.

En daar was hij dan hoor, de nieuwe Thule Sleek kinderwagen. Net als Liza werd ook ik meteen erg enthousiast toen ik het gebruiksgemak van deze wagen zag. Zoals we van Thule gewend zijn is het een mooie en vooral degelijke wagen. Hij is makkelijk in en uit elkaar te halen en rijd erg soepel. Je koopt hem als complete wagen met zitje en wieg en kunt hem precies zo in elkaar zetten zoals past bij je persoonlijke gezinssituatie, ideaal voor gezinnen met een baby en peuter. Zo kunnen ze samen in één wagen. Dat is super handig! Mijn eerste indruk is erg positief over deze mooie kinderwagen.

De Thule Sleek kinderwagen is verkrijgbaar vanaf juli 2018 in de kleuren Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue, en Energy

Naast de nieuwe kinderwagen heeft Thule natuurlijk nog veel meer handige baby en kinderproducten voor actieve gezinnen. Zo ken je vast wel de hippe kinderstoeltjes en de sportieve fietskarren.

Leuk om te zien dat de mensen van Thule zelf ook allemaal papa’s zijn met jonge kinderen, de perfecte testers van alle producten. Dat is goed te zien in het oog voor details, welke soms weleens worden vergeten bij het ontwerpen van kinderwagens.

Na deze twee toffe lanceringen was het tijd om zelf de beurs te gaan verkennen. Al snel zag ik de vrolijke printjes van Kik-Kid hangen. Helaas hadden ze alleen de baby en mamacollectie bij (misschien maar beter ook, haha!)

Ook maakte ik een praatje met een van de Zweedse medewerkers van het toffe merk Elodie Details. Erg leuk om met de mensen achter het merk te kletsen. Ondertussen spotte ik een groepje bloggers van de Bloggerstour. Klik!

Bij de stand van Love My Veggies kon je de nieuwste chippies proeven, speciaal voor kids. Chips gemaakt van Biologische groenten en fruit, hoe slim is dat! Ik kocht een aantal zakjes voor thuis om uit te proberen met de meiden. Ik ben benieuwd!

Ook ging ik even langs bij de stand van Jetpaq. Dit super toffe kledingmerk maakt unieke kinderkleding. Veel kleding bedrukken ze zelf, waardoor ieder item uniek is. Super gaaf en ontzettend duurzaam. Hun stand zag er trouwens weer geweldig uit!

Ook de stand van 4FunkyFlavours was een bezoekje brengen waard. Wat een toffe kleding in de vrolijkste printjes. Alles was 50% afgeprijsd (nu ook online!), dus ik kon het niet laten om iets te kopen. Maar aiaiai, wat was het lastig kiezen. Bij de stand van MommyProof was het druk met bekende Nederlandse mama’s (to be). Leuk om deze dames eens in het echt te zien.

Shoplog!

En dan nu een kleine shoplog. Ik had mijzelf voorgenomen om geen mega volle tas mee naar huis terug te slepen. Dit is niet helemaal gelukt. Er waren toch nét iets te veel leuke aanbiedingen en kreeg ik een aantal toffe goodies cadeau.

Zo kreeg ik bij de Hema lancering een hele leuke goodiebag met daarin een aantal hele toffe cadeautjes uit de nieuwe Hema baby collectie. Vooral de XL hydrofiele stippendoek was een schot in de roos! Zelf kocht ik nog een aantal toffe rompers voor Coco en een 3-pack hydrofiele doeken en ontving ik een super schattig babymutsje.

Bij Love My Veggies kocht ik een paar zakjes groenten en fruit chippies voor de meiden en bij Kidooz scoorde ik dit mooie speenkoord van Elodie Details.

CarlijnQ had een toffe uitverkoop, dus ik scoorde deze toffe legging voor Lola en voor beide dames een schattig jurkje. Bij Jetpaq kocht ik deze lichtblauwe romper met stipjes voor Coco en bij 4FunkyFlavours kocht ik dit paarse vest voor Lola. Helemaal leuk!

Natuurlijk krijg je op zo’n dag ook gratis goodies. Altijd leuk! Bij Thule kreeg ik als goodiebag deze super relaxte rugzak. Wat een lifesaver was dat zeg! Daar kon ik mooi al mijn aankoopjes instoppen. Super handig en echt een toprugzak!

Dat waren mijn aankopen tijdens de Negenmaandenbeurs. Valt best mee toch. Ik ben erg blij met de toffe goodiebags en mijn nieuwe koopjes!

Ik heb echt een super toffe dag gehad en heerlijk rondgekeken en geshopt op de Negenmaandenbeurs. Ik heb veel mensen gesproken achter de merken en wie weet lees je daarover binnenkort wel meer op Janske.nl.

De Negenmaandenbeurs duurt nog t/m 25 februari en is absoluut een aanrader om te bezoeken voor alle mama’s to be of wanneer je net mama bent geworden. Alle grote en kleine babymerken kun je er vinden voor (de nieuwste) producten, inspiratie en vooral een gezellig dagje uit.

Ga jij dit jaar naar de Negenmaandenbeurs?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Linda 22 februari 2018 at 10:53

  Dat olifanten knuffeltje is schattig!!! Waar heb je die gekocht? Ik ga zaterdag heen. Altijd leuk om heen te gaan. Samen met een vriendin.

  • Janske 22 februari 2018 at 11:06

   Die kreeg je bij de Wehkamp stand (gratis). Al waren ze gisterochtend wel al op. Geen idee of ze er zaterdag weer hebben…als je gaat zou ik meteen naar de stand van Wehkamp gaan om te checken! Veel plezier samen!

 • Bregje 22 februari 2018 at 19:36

  Wat leuk dat je zo’n fijne dag hebt gehad!! ❤

 • Roelina 23 februari 2018 at 16:59

  Ik ga er niet heen, want; niet zwanger. Maar ik heb hem drie keer eerder bezocht en dus ook drie keer een slag in de rondte geshopt bij 4FF.

  • Janske 23 februari 2018 at 17:02

   Dat geloof ik! Zo’n vrolijke kleding!