Persoonlijk Tag

Dingen waar ik geen genoeg van krijg – Tag

18 februari 2018
Mijn lieve vriendin Nicole van Meisje Eigenwijsje bedacht deze leuke tag en ze “tagde” mij vervolgens om hem ook in te vullen. Ik vul hem graag in, want er zijn genoeg dingen waar ik geen genoeg van krijg! Lees je mee?

Jeetje, waar zal ik beginnen…bij lekker eten,mijn kids,kinderkleding…er zijn zoveel dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen…nou vooruit, daar gaan we dan..11 dingen waar ik geen genoeg van krijg! O, ja…op onwillekeurige volgorde dan maar.

mijn kinderen

Nooit geweten hoeveel liefde je kunt voelen voor iemand, tot ik moeder werd. Dat gevoel is echt onbeschrijfelijk en ik word iedere dag een beetje meer verliefd op mijn twee meiden. Ook al kan ik ze soms wel achter het behang stoppen en wil ik het liefst even kei hard gillen (wat soms ook wel eens gebeurd op zo’n moment), meestal voel ik vooral liefde voor deze twee. Ik kan geen genoeg krijgen van hun glimlach, knuffels, kletspraat en gewoon zoals ze zijn. Ik kan daar oprecht ontzettend van genieten.

cola light

Dit is geen geheim, ik ben echt verslaafd aan cola light. En dan bedoel ik de Cola Zero óf Pepsi Light/Max. Niet al die namaakzooi. Zeker sinds mijn Weight Watchers avontuur is mijn cola mijn koffie, mijn snoepje en mijn koekje. Ik krijg daar echt geen genoeg van en zou niet zonder kunnen….oops!

bloggen

Ik krijg nog steeds geen genoeg van het bloggen. Mijn persoonlijke verhalen vertellen, shoplogs en artikelen over de leukste kinderkleding delen, winacties organiseren. Ik word daar zo blij van. Ik kan er echt mijn ei in kwijt en geniet er van. Ik vind het super tof dat ik mijn blog zie groeien en dat ik zelf ook ontwikkel hierdoor. Ik krijg hier geen genoeg van.

kinderkleding

Ondanks dat de meiden een beiden twee bomvolle kledingkasten hebben, krijg ik geen genoeg van alle hippe kindermode. Ik geef absoluut het meeste van mijn eigen verdiende geld uit aan kleding voor de meiden. Iedere nieuwe collectie, ieder seizoen weer opnieuw. Het scheelt gelukkig wel dat ik veel van deze kleding weer door kan verkopen en dat ik bijna altijd kleding met korting koop. Het liefst zou ik nóg meer aandacht willen besteden aan kinderkleding, op mijn blog of zelfs als baan. Hopelijk kan ik hier in de toekomst nog meer mee doen, want kinderkleding is ook echt wel een passie van mij.

Backstreet Boys

Sinds ik 12 jaar oud was ben ik al een mega fan van de Backstreet Boys. Nog steeds ben ik een groot fan. Sinds ik mama ben heb ik een iets minder fanatiek fanbestaan en volg ik “mijn” mannen niet meer over de hele wereld. Dat heb ik jarenlang gedaan met vriendinnen, waarbij we de meest bizarre avonturen hebben beleefd, ook samen met de Boys. Nog steeds krijg ik geen genoeg van deze mannen en ik kan niet wachten om ze weer eens live te zien!

me & Backstreet Boys

(uit)slapen

Ik ben dol op slapen. Ik ben er ook erg goed in. Mocht er ooit een vacature zijn om te mogen slapen, dan werd ik meteen de manager. Ha! Ik kan geen genoeg krijgen van slapen en vooral uitslapen vind ik zalig! Zzzzzz…

de zee & het strand

Ik ben dol op het strand en de zee. Slapen op het strand vind ik ook zo rustgevend, het geluid van de golven, het warme briesje over je huid. Zo fijn is dat! Ik voel mij altijd zo fijn wanneer ik op het strand ben. Daar kan ik echt van genieten.

Foto’s maken

Vroeger wilde ik fotograaf worden of journalist. Nu zie ik wel waarom. Ik ben dol op fotograferen en zie overal het perfecte plaatje in. Per dag maak ik zo’n 10 tot 50 foto’s. Ja, ik ben een echte mamarazzi, maar oh, wat ben ik blij met alle genietmomentjes die ik heb weten vast te leggen.

concerten & festivals bezoeken

Ik heb er inmiddels zo’n 350 op mijn lijstje staan, maar na al die concerten kan ik er nog steeds geen genoeg van krijgen. Best handig dat ik bij een concertzaal werk én concerten en festivals recenseer. Dat zorgt er voor dat ik misschien nét wat vaker ga dan iemand anders. Voordat ik mama werd ging ik bijna iedere week naar een concert en soms zelfs wel vaker. De sfeer, de muziek, de mensen. Ik hou er van!

pizza

Mijn favoriete avondeten is toch wel pizza. Het liefst eet ik hem met champignons, ham, salami, kaas, ui, ei en knoflook….hmmmmmm…ik kan gerust een paar keer per week pizza eten. Maar dat zullen we maar niet doen.

pizza beleggen

muziek

Ik kan niet zonder muziek. Het liefst luister ik de hele dag naar muziek. Ik kan ook echt genieten om helemaal te verdrinken in een nummer en met een koptelefoon op te luisteren. Muziek kan mij echt raken en mijn stemming beïnvloeden. Ik krijg nooit genoeg van muziek.

Nou, dat waren er 11. Mocht je deze tag zelf ook willen invullen, tag je dan Nicole (en mij) even zodat we ook jou antwoorden kunnen lezen!?

Waar kan jij geen genoeg van krijgen? 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 20 februari 2018 at 09:40

    Oooh hier staan er ook weer een aantal tussen die ik ook had kunnen opschrijven haha!
    Cola zero is het hier en foto’s maken.. ja guilty!

  • Anniek 24 februari 2018 at 06:19

    Tags zijn zo leuk om te lezen! En de Backstreet Boys whahahaha! Dat was mijn allereerste concert…