Fashion kinderkleding Review Shopping Shoptip

Twinning is winning #3 – Red Sneaker Love

15 februari 2018
Ik krijg regelmatig e-mails in mijn mailbox binnen voor toffe samenwerkingen. De meest uiteenlopende bedrijven willen graag hun producten of webshop een podium geven op Janske.nl. Ik probeer altijd te kijken wat er goed past bij mijn blog en waar ik zelf blij van word. Zo kreeg ik vorige week een mail binnen van Footway.nl. Ik had nog nooit van deze webshop gehoord, maar toen ik op de site keek zag ik al snel waarom dit een perfecte match met mij zou zijn!
Sneakerfreak

Net als velen ben ik dol op sneakers. Zelfs wanneer ik ga shoppen voor nette schoenen, betrap ik mijzelf telkens weer dat ik toch steeds voor een paar sneakers ga.Ik ben nou eenmaal dol op schoenen die lekker zitten én er ook nog eens leuk uitzien. Het grootste gedeelte van mijn schoenencollectie bestaat daarom ook uit sneakers. In alle kleuren van de regenboog. Ik kan zo blij worden van mooie schoenen, heerlijk!

Toen ik hoorde dat ik zelf de “Footway experience” mocht ervaren én mocht shoppen mét shoptegoed was ik om en voelde ik mij als een kind in een snoepwinkel. Het viel niet mee om een keuze te maken tussen al die verschillende modellen, merken en kleuren. Wow, wat veel keus! Ik wilde eigenlijk (nu eens eindelijk een keer) alleen voor mijzelf shoppen, maar al snel zag ik mijzelf weer rondsnuffelen op de kinderafdeling van de webshop. (Ja, ik ben verslaafd!) Toen besloot ik om zowel voor mijzelf als voor Lola sneakers uit te kiezen. Coco heeft namelijk al zoveel schoenen,dat ze voorlopig wel even vooruit kan *oops*.

Binnen 24 uur al in huis

Mijn oog viel al snel op de Adidas collectie. Ik ben zelf een groot Adidas sneaker fan en heb ik in mijn leven al heeeel wat paren versleten. Ook de meiden dragen regelmatig Adidas sneakers. Ik koos voor de felrode Adidas sneakers. Voor mijzelf koos ik een paar (van de kinderafdeling) met veters. Voor Lola koos ik precies dezelfde, maar dan met klittenband. Wel zo handig voor wanneer ze straks naar de basisschool gaat. Zo kan ze makkelijk zelf haar schoenen open en dicht maken.

Het bestellen in de webshop was trouwens super simpel en direct na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een Track en Trace code van DHL. Ik zag dat mijn sneakers op dat moment nog in Zweden waren, dus verwachte niet meer dat ik ze voor het weekend nog in huis zou hebben. (het was toen donderdag) Tot mijn grote verbazing stond DHL nog geen 24 uur later al voor mijn deur met onze nieuwe sneakers. Woohooo! Als dat geen snelle service is?! Ik was blij verrast!

Twinning is winning!

Nou, ze zitten als gegoten hoor, mijn nieuwe sneakers. Voor Lola zijn ze nog een maatje te groot (bewust), dus hopelijk passen ze perfect deze zomer! Dan kunnen we samen lekker twinnen in onze stoere rode sneakers! Mama heeft ze in ieder geval iedere dag al aan gehad, want ze zijn zo tof!

Wil jij ook zo stoer twinnen met je kids met dezelfde sneakers? Op Footway.nl vind je een mega groot aanbod aan diverse merken kinder-, dames- en herenschoenen. Er zit voor ieder wat wils tussen en met de zoekmachine kun je uitgebreid zoeken naar jouw perfecte schoen. Ik ben erg blij dat ik Footway heb ontdekt en ga zeker vaker sneakers shoppen op deze website, want er is zoveel keus en ze zijn super snel in huis! Een topontdekking dus!

Kende jij Footway.nl al? Wat vind je van onze nieuwe rode Adidas sneakers? Ze zijn cool he!?

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Footway.nl.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Leandra 15 februari 2018 at 06:41

  Erg leuke sneakers! Ik heb al even een kijkje genomen en ik heb ook al vele leuke sneakers gezien. Zowel voor mijzelf als voor mijn liefzoon. Altijd leuk om nieuwe shops te ontdekken.

 • Nicole 15 februari 2018 at 20:57

  Wat een leuke sneakers zeg! Adidas heeft hele brede schoenen doorgaans die Fay dan niet goed past, maar heb wel ooit adidas voor haar gehad, zo leuk!

  • Janske 15 februari 2018 at 20:59

   ook die zwart met paarse strepen toch? Zo leuk!

 • Roelina 18 februari 2018 at 22:17

  Ze zijn super cool! ik vind adidas zo wijs voor die kleintjes. Ik kende de shop overigens nog niet.