gekocht Kids

Valentijn Kids Swap

14 februari 2018
Samen met mijn lieve blogvriendinnen kwamen we op het idee om onze kinderen een Valentijn Kids Swap te laten doen. Ze mochten zelf cadeautjes shoppen voor diegene waarvoor ze een loodje hadden getrokken. Daarna natuurlijk zelf mee helpen inpakken, versieren en versturen. Een paar dagen later kwam de pakketbezorger met een groot pakket voor onze meiden thuis. Het was een feest om uit te pakken! Kijk snel wat er allemaal in zat!
loodjes trekken

Een tijdje geleden deden we samen met de mama’s al een super leuke Happy Mama Swap. Dit keer was het de beurt aan onze kinderen. Al snel werd er een budget afgesproken van €10,-, een datum geprikt en lootjes getrokken. De voorbereidingen konden beginnen. Lola en Coco mochten een swap maken voor Lise & Quin, de kinderen van Monique. Dat was natuurlijk super leuk én makkelijk omdat haar kindjes ongeveer even oud zijn als Lola en Coco. Zo konden we goed inschatten wat ze leuk zouden vinden.

In de eerste weken kocht ik al een paar leuke cadeautjes waarvan ik dacht dat ze wel in de smaak zouden vallen bij Quinn en Lise. Maar we hadden nog genoeg budget over om nog even op jacht te gaan naar nog meer cadeautjes. Samen met Lola en Coco ging ik naar de Action, waar we de rest van ons budget (en stiekem ietsjes meer) gebruikten om de allerleukste cadeautjes uit te kiezen. Lola hielp goed mee met kiezen, al wilde ze het liefst van alles twee kopen, zodat ze het zelf ook kreeg. De kleine slimmerik!

Als dit geen feestje is…

Thuis haalde ik het leukste inpakpapier van Jip & Janneke (waarvan ik wist dat het in de smaak zou vallen) en allerlei versiersels tevoorschijn. Het inpakken kon beginnen. Mama mocht de cadeautjes inpakken, terwijl Lola de plakbandjes er op plakte, jawel, echt teamwork hoor, in onze inpakfabriek! Natuurlijk werd er nog een mooie kaart versierd, en nog een. Ook mochten de veertjes en strikjes niet worden vergeten. Alle cadeautjes in één doos, wat slingers erbij en dichtplakken maar! Nou, als Quinn en Lise dit geen feestje zouden vinden, dan wisten we het ook niet meer, hihi.

Toen we de doos naar het postkantoor brachten dacht Lola even dat we naar Lise en Quinn toe gingen. Naar het feestje. Ik legde haar uit wat de bedoeling was en dat we binnenkort ook zo’n doos met cadeautjes zouden krijgen. Dat vond ze ook wel een goed idee geloof ik, hihi.

Spannend!

Een paar dagen later stond de pakketbezorger voor de deur met een grote doos met daarop in grote letters “Lola en Coco”. Spannend! Lola mocht de doos open maken en alle cadeautjes uitpakken. Coco keek ondertussen met grote ogen mee. Wauw, wat veel cadeautjes! Stuk voor stuk werden alle cadeautjes uitgepakt. “Wow, wat veel cadeautjes, mama!”

Zoveel cadeautjes, zelfs als er niemand jarig is,dat is pas echt een feestje! Wat zijn de meiden goed verwend door alle cadeautjes van Damiën, Daelyn en Landon. Ze hadden zelfs van brooddeeg hartjes gemaakt voor een diy projectje en twee super lieve kaartjes voor Valentijn geschreven! Ook alle cadeautjes waren een hit. Coco was helemaal in haar nopjes met het boekje en de opblaas saxofoon, terwijl Lola de bibberpen en spekkies het allerleukst vond.

Dankjewel!

Wat een feest! Zo simpel om te organiseren zo’n swap. Voor een klein budget kun je er zo’n leuke activiteit van maken, je kinderen iets leren en krijgen ze cadeautjes. Een echte win-win situatie en een absolute aanrader om vaker te doen! Wij vonden het in ieder geval een groot succes!

Lieve Damiën, Daelyn, Landon (en natuurlijk ook supermama Laura), dank jullie wel voor alle leuke cadeautjes! Het was een feestje om uit te pakken en inmiddels hebben we al veel plezier gehad van alle cadeautjes! Super lief! Fijne Valentijn!

Heb jij weleens een swap gemaakt en ontvangen? Zou je zoiets ook eens met je kind(eren) willen doen?

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 14 februari 2018 at 07:22

    Jullie zijn ook al zo verwend! Super leuk! X

  • Maaike de Gruijter 14 februari 2018 at 11:12

    Wat een leuk idee! En verwennerij ?