Fotodagboek Kids kinderkleding Persoonlijk Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 75 & 76 – Pakketjes, fotoshoots en veel leuke afspraakjes

9 februari 2018
De afgelopen twee weken zijn we weer goed verwend. Buiten de minder leuke momenten (Lola die opeens op AliExpress bleek te staan, en Lola’s tanden die toch zijn gaan verkleuren na haar ongelukje), was het vooral genieten geblazen! De pakketbezorger kwam regelmatig langs met veel leuke bestellingen én cadeautjes, er werden weer heel wat foto’s gemaakt en ik had een aantal hele leuke dates!

Ik deed bij Coco voor de eerste keer een laag staartje in. Ze zag er meteen uit als een ander kindje. Zoveel ouder ineens!

Samen met mijn lieve blogvriendinnen hadden we een mega gezellige dag in Roermond. Als verrassing tussen al het lekkere eten door had Bregje een rondleiding geregeld in het prachtige en super bijzondere hotel Het Arresthuis. Hier kun je overnachten in de voormalige gevangeniscellen! Super mooi en erg tof!

Ondertussen kwam vriendinnetje Sofia gezellig spelen en vermaakte de dames zich prima zonder mama.

De volgende dag had ik kaartjes geregeld voor Lola en papa voor de theatervoorstelling van Buurman & Buurman. Leuk hoor, zo’n vader dochter uitstapje. Ze hebben beiden erg genoten. Leuk!

Ook was opa jarig en gingen we met de hele familie lekker gourmetten….yummy!

Tussendoor werd en flink gelachen en muziek gemaakt.

Ik kreeg nieuwe kleertjes binnen met de post. Deze moesten natuurlijk even goed bewonderd worden in de spiegel. De nieuwe collectie van MINGO is zo mooi dat ik de eerste items al geshopt heb voor deze zomer!

Ook kreeg ik een heel lief en bijzonder pakketje binnen voor een super toffe samenwerking, waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen. Ik ben er in ieder geval super excited over! Woooop woooop!

Ook kwamen deze mooie stapeltjes liefde binnen!

Kijk nou, wat een leukerd!

Bij de lieve Jessica won ik dit boek van Annic ten Duis. Ik ben zo benieuwd! Ook kregen de meiden een super tof cadeaupakket binnen, waarover binnenkort meer!

Deze mooie onderwaterprint blouse van Bobo Choses…zooo mooi! Nog een beetje aan de grote kant, maar ik ben verliefd!

selfie!

Ook ontving ik een pakketje met wel hele bijzondere kaartjes! Van Moniek van ontving ik deze super grappige & mooie Brabantse kaartjes. Erg grappig en herkenbaar, die Brabantse uitspraken. Super origineel om naar iemand op te sturen of cadeau te geven. Ik ga er morgen al eentje cadeau doen en met Valentijn ook eentje gratis versturen. Helemaal leuk!

Lekker wandelen met Sofia en de mama’s in de bossen en mijn lief mee op verrassingsdate nemen…puur genieten!

Oja, en we vonden onze allereerste auto! Yay!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 75 & 76! Wat zijn we weer verwend zeg!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Maaike de Gruijter 12 februari 2018 at 08:12

    Welke auto is het geworden?