Fashion kinderkleding Shopping

Things I Love #21 – MINGO SS18 “True Colours” collectie

8 februari 2018
Wow! De collectie waar veel mensen op hebben gewacht ligt eindelijk in de winkels. Het Nederlandse kinderkledingmerk MINGO heeft sinds afgelopen zaterdag zichzelf weer weten te overtreffen met de prachtige “True Colours SS18 collectie! Wauw! Ik had mijzelf voorgenomen om nog geen nieuwe collecties te shoppen, maar dit keer kon ik het echt niet laten!

In de afgelopen weken kwamen er al een aantal veelbelovende sneakpreview foto’s voorbij en nu de collectie dan eindelijk echt live is kunnen we concluderen dat MINGO opnieuw een topcollectie heeft neergezet. MINGO staat vooral bekend om de mooie basics van duurzame materialen welke perfect matchen met alle andere toffe merken. Daarom hoort (naar mijn mening) MINGO gewoon in iedere kinderkledingkast thuis!

Ikzelf ben al jaren verliefd op dit merk en ben dan vooral dol op de stippenprint. Hier in huis hebben we veel kledingstukken en accessoires met die print en hij verveeld nog steeds niet! Dit seizoen heeft MINGO een nieuwe stippenprint, welke ook weer helemaal geweldig is! Voor de meiden kocht in nu “slechts” 2 items, maar er zullen zeker weten nog vele leukerds volgen de komende tijd. Want de kleuren zijn weer ontzettend mooi en de kwaliteit is perfect! Vooral de blauwe en koraalkleurige items vind ik super!

Voor Coco kocht ik een oversized (maat 2-4 jaar) sweater met korte mouwen en voor Lola een vrolijke zomerjurk met zakken in de bekende streepjesprint. Ik ben nu al verliefd op beide outfits en kan niet wachten tot het zomer is!

Ook scoorde ik deze leukerds in de sale uit de vorige collectie. Daar wordt je toch vrolijk van!?

Bekijk hier mijn favorieten van de nieuwe MINGO collectie:

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van MINGO.

De collectie van MINGO is voor de leeftijd van 0 tot 8 jaar (maat 128). 

Mijn favorieten van de collecties zijn vooral de streepjes, spijkerstof en stippenjurk, de koraalkleurige items en het okergele vest!

Je shopt de collectie van MINGO o.a. via KIXX (Tip: met €10,- korting bij een besteding van minimaal €50,- XGUIISKZ) 

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van MINGO.? 

Bekijk hier ook de nieuwste lente/zomer 2018 collecties van:

Spread the love

You Might Also Like