Fotodagboek Persoonlijk Pictures

De 15 leukste kiekjes #29 – Januari 2018

3 februari 2018
Januari was een maand vol met ups en downs. Van het vieren van mijn verjaardag tot een weekendje weg met mijn vriendinnetjes. Tot Lola die keihard op haar snoet viel en mijn eigen bezoekjes aan de tandarts. Dit leverde weer veel mooie kiekjes op. De leukste 15 heb ik hier voor je verzameld.

1 januari was de dag dat ik mijn 35ste verjaardag mocht vieren. De meiden hielpen papa mee met het ontbijt op bed en ik werd “gewekt” door een vrolijk duo met feesthoedjes op. Zo leuk!

In plaats van taart had ik bananenbrood gebakken en natuurlijk werden en verjaardagsliedjes gezongen. Helaas voelde ik mij de rest van de dag totaal niet jarig, totdat mijn ouders besloten om spontaan even te komen oppassen. Zo kon ik samen met mijn lief even wat eten in de stad (Taco Bell…yum!) en keken we daarna samen een filmpje op de bank.

Een van mijn voornemens was om weer wat spullen te verkopen via o.a. Marktplaats. Al snel verkocht ik een paar kledingstukken van Lola en Coco. Die moesten natuurlijk naar de brievenbus gebracht worden…

Deze foto is zo vrolijk. De dames maken graag samen muziek met de vele muziekinstrumentjes die we in huis hebben. Zo gezellig vind ik dat!

Met mijn lieve vriendinnen Manon & Femke genoot ik voor 500% van een heerlijk ontspannen weekend in Scheveningen. Van shoppen bij Kids Department, tot chillen op de pier. Van dansen bij de Crazy Piano’s, tot lekker shoppen. Wat was het genieten!

Tijdens dat weekend kocht ik dit setje voor Lola. Kijk nou, hoe leuk! Inmiddels heb ik het setje te koop staan, want ik kocht het in een maatje groter. Deze paste namelijk nog maar net. Dus…mocht je interesse hebben, let me know!

Een gezellige selfie is altijd leuk voor de 15 leukste kiekjes. Cheeseeeeee!

Ook kochten we een nieuwe kast van Ikea. Samen met papa heeft Lola de kast geduldig in elkaar gezet. Zo leuk, die twee samen aan het klussen!

Oja, ik ontving deze geweldige fotocollage. Kijk nou, hoe leuk! Ik kan er naar blijven kijken en word er zo vrolijk van!

Wat kunnen die twee een lol hebben samen. Hier stopte Lola d’r vinger in Coco’s mondje. Die beet zachtjes, waardoor Lola keihard moest lachen. Daarna moest Coco natuurlijk ook lachen. Hihi. Gekkies!

Die gekke papa wilde even checken of Coco’s hartje nog wel goed klopte. Coco vond het allemaal wel interessant.

Lola en de bezem…grrrrrr. Van mij moest ze de bezem inleveren…Lola was het daar niet mee eens zoals je ziet.

Moppies!

Lekker buiten spelen. Iets te koud eigenlijk, maar voor eventjes wel fijn.

Samen chillen met de I-pad…die jeugd van tegenwoordig toch…

Dat waren er alweer 15, de allerleukste kiekjes van januari! Wat was het weer een bijzondere maand!

Heb jij ook zo genoten van deze eerste maand van 2018?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 3 februari 2018 at 10:59

  2018 begint leuk bij jou met deze schitterende foto’s van jullie kindjes.
  Prachtig allemaal, maar je bedoeld zeker , De 15 leukste kiekjes , 29 januari 2018 !
  Of heb ik het fout.

  • Janske 3 februari 2018 at 12:06

   Hihi Oopsie!

 • Erik 13 februari 2018 at 07:50

  Leuke verhalen Janske.