DIY low-budget

Low-budget diy tip: Verstuur GRATIS je Valentijnskaart

29 januari 2018
Volgende week is het weer Valentijn. De dag waarop de liefde centraal staat. De één pakt helemaal uit en bekijkt de wereld door een roze bril en de ander vindt het allemaal maar onzin. Ik vind het zelf altijd wel leuk om iets leuks te doen met Valentijn. Ook dit jaar organiseert PostNL weer de super leuke #nietplakkenmaarsmakken actie zodat we weer heel veel Valentijnskaartjes gratis kunnen versturen!
Een kaartje voor al onze liefdes

Al drie jaar achter elkaar verstuur ik voor Valentijn samen met Lola een hele stapel kaartjes naar al haar lieve vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk de opa en oma’s en oom’s en tante. Het zorgt voor een middagje samen gezellig knutselen met dochterlief. Daarna op alle enveloppen een kusje geven en dan samen naar de brievenbus. Waarna we bij iedereen een glimlach toveren op hun gezicht wanneer zij hun kaartje ontvangen.

PostNL heeft de afgelopen jaren de toffe Valentijn actie #nietplakkenmaarsmakken georganiseerd,hierbij kon je tussen bepaalde data je post gratis versturen wanneer je een je brief frankeerde met een “kus”. Bijvoorbeeld door een kusje er op te kussen met lippenstift of door er een kusjessticker er op te plakken. Een erg leuke actie om mensen te motiveren om een kaartje te sturen naar hun grote liefde(s).

Ook dit jaar kun je weer #nietplakkenmaarsmakken!

Hoe verstuur ik gratis mijn valentijnskaart?

  • Plaats een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop of kaart.
  • Schrijf het adres op van jouw valentijn. Dit mag alleen een adres binnen Nederland zijn.
  • Doe je kus op de bus op dinsdag 13 februari 2018, vóór 17.00 uur.

Gratis geboortekaartjes versturen

Het scheelt toch een hoop geld, waardoor je naast kaartjes voor Valentijn óók andere kaartjes kunt versturen met een kusje er op. Zo kun je (als je geluk hebt) ook de uitnodigingen voor een feestje of je geboortekaartjes met een kusje op de enveloppen gratis versturen. Woop woop! Dat is natuurlijk helemaal super relaxt! Het is allemaal al duur genoeg om post te versturen tegenwoordig, waardoor mensen toch minder snel een kaartje versturen. Super jammer, want echte post is zoveel leuker!

Vorig jaar schreef ik ook over deze super toffe actie en deelde ik ook een paar leuke diy ideetjes voor de Valentijnskaartjes.

Stuur jij dit jaar een kaartje(s) voor Valentijn? Kende jij de #nietplakkenmaarsmakken actie al?
Spread the love

You Might Also Like

  • Mariëlle 13 februari 2018 at 10:51

    Super leuke actie van PostNL. Ik wist dit helemaal niet. Zelf doe ik niet echt aan valentijnspost, maar kan me voorstellen dat als je wel dingen wilt versturen je hier super blij mee bent!