About Me afvalrace Diet Battle Fashion Mommy Stuff

Well hello, sexy mama!

25 januari 2018
Na het vele afvallen, het krimpen van een maatjes en het uitmesten van mijn kledingkast is het nu tijd voor een nieuwe garderobe. En dan hebben we het niet alleen over kleding. Na al dat harde werken heeft deze mama ook wel wat nieuwe lingerie verdiend. Hallo, sexy mama!

In de afgelopen maanden is er voor mij veel veranderd. Ik ging van maat 50/52 naar maatje 42/44 en zit een stuk lekkerder in mijn vel. Ik kijk niet meer met een rotgevoel, maar juist trots naar mijn spiegelbeeld. Ik mag er ook best wezen. Natuurlijk mocht ik dat voorheen ook wel, maar voor mij voelde dat nu toch echt anders. Iets met (te) weinig zelfvertrouwen.

Kledingkast uitgeruimd

Zo heeft mijn zelfvertrouwen een mega boost gekregen waar ik voorheen jaloers op zou zijn geweest. Ik voel mij lekker en dat straal ik uit. Ik krijg complimentjes en dat voelt goed. Dat was namelijk alweer een hele tijd geleden. Het is nog even wennen, maar o, zo fijn!

Tijdens de kerstvakantie stond het uitzoeken van mijn kledingkast bovenaan mijn to-do-lijstje. Aangezien ik een flink aantal maten “gekrompen” ben werd het inmiddels ook hoog tijd. Ik heb letterlijk AL mijn kleding aangepast. Dit duurde zo’n 3 uur en resulteerde in zo’n 6 vuilniszakken vol kleding die allemaal weg mogen. Allemaal te groot. Het grootste gedeelte van mijn kledingkast werd leeg geruimd omdat het echt veel en veel te groot was. Het verrassende was toen ik kleding achterin de kast vond uit 2005, wat nu eindelijk weer past! Ik voelde me ineens 13 jaar jonger. Wat een goed gevoel was dat, alsof ik gewoon mocht shoppen in mijn eigen kledingkast! Ha!

Een cadeautje voor mijzelf

Omdat mijn twee “vriendinnen” ook flink wat (cup) maten zijn gekrompen…of beter gezegd…”waar zijn ze gebleven?!?”..is het ook tijd voor nieuwe lingerie. Weg met die minimizers, want er hoeft niets meer “geminimized” te worden. Weg met die grote bh’s, het is tijd voor iets mooiers. Lingerie waarin ik mij nóg vrouwelijker voel. Ik wil nog een paar kilo kwijt, zodat ik de juiste maat heb. Zodra dat doel bereikt is trakteer ik deze sexy mama op een aantal mooie lingerie setjes. Yes! Dat is toch een tof cadeau voor mijzelf wat ik dubbel en dwars heb verdiend. Iets om echt naar uit te kijken en een mooi doel!

Voel jij je ook vrouwelijker in mooie lingerie? Koop jij het ook als cadeautje voor jezelf? 

Dit artikel is gesponsord.

Spread the love

You Might Also Like

  • Karen
    Twitter:
    25 januari 2018 at 10:45

    Wat heerlijk zeg! Ik heb jou precies een jaar geleden leren kennen (in het echt) en ik vond je toen ook superleuk, maar ik zie nu echt een hele andere vrouw. Trots op jou! En je mag ook ZEKER trots op jezelf zijn. Je hebt trouwens wel een hele lingeriewinkel verdiend, ipv een paar setjes!