About Me Blog Persoonlijk

6 jaar blogger! (+ winactie #33)

25 januari 2018
Woohoooo…vandaag vier ik een klein feestje. Vandaag blog ik namelijk precies 6 jaar. In 6 jaar tijd is er veel veranderd, zowel in mijn persoonlijk leven, als in mijn persoonlijke lifestyle blog. Rede voor een feestje én daar hoort natuurlijk ook een leuke winactie voor de allerleukste lezers bij! Woop woop!
Mijn blog heeft mij zoveel gebracht

Zes jaar geleden begon ik eindelijk met bloggen. Het was iets wat ik al heel lang wilde, maar nooit het lef voor had om écht te beginnen. Inmiddels zijn we zes jaar verder en word ik soms op de gekste plekken aangesproken met “hey, jij bent Janske, toch?!”. Dat is zo vreemd en super leuk tegelijk. Mijn blog heeft mij zoveel gebracht. De liefste blogvriendinnen, toffe blogcollega’s, geweldig trouwe lezers, fijne samenwerkingen en nog zo veel meer.

Gegroeid

In de afgelopen jaren is mijn blog gegroeid in alles. In bezoekersaantallen, in interactie met lezers, in samenwerkingen en in inhoud. Janske.nl is uitgegroeid tot mijn eigen plekje op het grote wereldwijde web waar ik ontzettend trots op ben. Het is mijn “kindje”. Met veel liefde en plezier schrijf ik bijna dagelijks artikelen over de meest persoonlijke onderwerpen, maar ook alles wat mij bezig houd en wat ik leuk vind. Het is een uitlaatklep voor mij, maar ook een plek om anderen te kunnen inspireren.

Positieve energie

Daar word ik echt zo ontzettend gelukkig van. Ik krijg zoveel positieve energie van het bloggen,dat ik het liefst nog jaren door blijf gaan. Ik heb nog genoeg (blog) dromen die ik in de toekomst hoop te mogen verwezenlijken. Ik ben erg benieuwd wat het komende jaar brengen zal. Ik kijk er in ieder geval ontzettend naar uit.

Winactie!

Voor deze speciale mijlpaal heb ik een passende winactie geregeld voor mijn trouwste lezers. Ik mag namelijk €15,- shoptegoed weggeven voor één van mijn favoriete webshops, namelijk Twee Ons Geluk. In de webshop van de lieve Marieke kun je veel van mijn favoriete baby en kinderartikelen vinden, zoals de geweldige babynestjes van mijn geliefde merk Done By Deer, de heerlijke regenjassen van Hublot. Maar ook heel veel toffe invulboeken, mooie kussens en nog veel meer leuks! Een webshop waar je goed kunt shoppen voor je babyuitzet, kraamcadeaus of gewoon zomaar voor de heb! Nog een leuk nieuwtje; op dit moment wordt de webshop aangevuld met veel nieuwe collecties! Dat wordt dus shoppen!

Namens Marieke van Twee Ons Geluk mag ik iemand gelukkig maken met €15,- shoptegoed. Hoe leuk is dat!? 

Hoe kun jij dit shoptegoed winnen?

Laat bij de reacties een linkje achter van welk(e) product(en) jij zou willen shoppen met je gewonnen shoptegoed.

Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend tof vind) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je kan laten weten dat je hebt gewonnen.

 • Delen zou super lief zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Let op: Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaar is bekend gemaakt via Facebook.

Shop nu zelf met 10% korting in de webshop van Twee Ons Geluk met de code: Janske6jaar. De code is te gebruiken t/m 21/02/2018.

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel Gubbels-Daemen 25 januari 2018 at 06:42

  Wow al 7 jaar proficiat een hele mijlpaal.

  https://www.tweeonsgeluk.nl/invulboeken/basisschoolboek-roze# deze lijkt me erg leuk. Mijn dochter Noor gaat bijna naar school en lijkt me erg fijn om daar een boek over bij te houden.

 • Anna
  Twitter:
  25 januari 2018 at 06:47

  Ik zou het shoptegoed gebruiken om een mooie lamp te kopen voor op de nieuwe slaapkamer van mijn dochter Julia..

  Facebook: An Na

 • Erika van Koert
  Twitter:
  25 januari 2018 at 08:01

  Gefeliciteerd.
  In mei bevalt mijn zusje van haar eerste. Ik zou voor de kleine een bijtring bestellen
  https://www.tweeonsgeluk.nl/bijten-en-sabbelen/bijtring-hout-okergeel

 • Z. Kumru
  Twitter:
  25 januari 2018 at 08:03

  Deze zal ik gebruiken om de boeken van Sophie de Giraf mee te kopen. Ze zijn super leuk!
  Z. Kumru recently posted…7 jaar blogger! (+ winactie #33)My Profile

 • Kim 25 januari 2018 at 08:04

  https://www.tweeonsgeluk.nl/invulboeken/basisschoolboek-roze deze vind iksuper gaaf en zou ik kopen van het shop tegoed. Dan heb ik voor beide kids een boek. Ik volg je op fb

 • Marion Poeste Thomas
  Twitter:
  25 januari 2018 at 08:07

  Gefeliciteerd 🙂 wat vliegt de tijd zeg, hihi 7jaar terug was ik nog niet actief op social media en volgde volgens mij ook nog geen blogs, dus ik ben pas later in gesprongen, toen ik ook facebook ontdekte(jaartje of 5 terug)..
  Er staan zoveel leuke spulletjes op twee ons geluk, maar een opbergmand in zwart wit zou ik erg leuk vinden om te shoppen voor in de huiskamer.
  https://www.tweeonsgeluk.nl/zwart-wit/stoffen-opbergmanden-zwart-wit

 • Sylvia -alovelyadventure 25 januari 2018 at 08:11

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ik hoop nog heel veel meer mooie, leuke, grappige en ontroerende verhalen te mogen lezen.
  Sylvia -alovelyadventure recently posted…About last week.. week 3 – 2018My Profile

 • elisabeth maria martina
  Twitter:
  25 januari 2018 at 08:14

  van harte gefeliciteerd
  mijn keuze zou een leuke nachtlamp zijn
  https://www.tweeonsgeluk.nl/leuke-nachtlampjes/nachtlampje-eenhoorn

 • Marian Zw
  Twitter:
  25 januari 2018 at 08:16

  Gefeliciteerd, ik zou de super mooie opbergmanden kiezen, dan heb ik een mooie korting met deze prijs. En zo fijn dat alle rommeltjes dan in deze mooie mandjes kunnen. https://www.tweeonsgeluk.nl/in-de-slaapkamer/stoffen-opbergmanden-3-blauw

 • ilsiee prins 25 januari 2018 at 08:22

  Super! Ik zal graag meedoen voor het shoptegoed om mijn zwangere zus te verrassen!
  Gefeliciteerd!!
  Groetje ilsiee

 • Will 25 januari 2018 at 10:19

  Geweldig Janske , al weer 7 lange jaren blogger, wat een tijd al weer!
  Ik hoop dat jouw “Kindje” heel oud wordt.
  Daar wil ik je van harte mee feliciteren.
  En wat een leuke traktatie voor ons, dit shoptegoed bij “Twee Ons Geluk”.
  Natuurlijk doe ik graag mee en wel voor: Het nachtlampje Eenhoorn, omdat mijn kleindochter van 6 jaar daar gek van is.
  De link is http://www.tweeonsgeluk.nl/leuke-nachtlampjes/nachtlampje-eenhoorn
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.
  Groetjes Will

 • Karen
  Twitter:
  25 januari 2018 at 10:46

  Gefeliciteerd met je jubileum!

 • Sharon de Ridder 25 januari 2018 at 11:46

  Gefeliciteerd! Dat is een hele mijlpaal! Mocht ik winnen, zou ik met het shoptegoed een leuk serviesje uitzoeken <3

 • Els Wanders 25 januari 2018 at 13:04

  Gefeliciteerd met 7 jaar bloggen! ik denk dat ik je ongeveer de helft daarvan volg.
  Ik weet nog niet wat ik zou kiezen van het shoptegoed, zie meerdere leuke dingen. Misschien deze truck van Little Dutch waar we voor ons zoontje ook de autobaan en loopwagen van hebben: https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/truck-hout
  Of een van de nachtlampjes, die we eigenlijk al genoeg hebben, maar ik zelf ook zo leuk vind.

 • Femke 25 januari 2018 at 14:41

  Jans 7 jaar alweer!! Gefeliciteerd!! ?
  Dat we nog vele jaren van je site mogen genieten!!
  ?

 • G.T.
  Twitter:
  25 januari 2018 at 17:38

  Gefeliciteerd! Dat is al een lange tijd. Ik ben een van de nieuwere lezers, maar door de suggesties kom ik soms ook nog op oudere blogposts. Je schrijft leuk!
  Ik doe graag mee met je winactie. Het dino kussen zou hier erg in de smaak vallen: https://www.tweeonsgeluk.nl/in-de-slaapkamer/kussen-brontosaurus

 • Lieke 25 januari 2018 at 19:06

  Gefeliciteerd met je 7 jaar bloggen, super! Ik zou zeggen: op naar de volgende 7!

  Ik zou graag het shoptegoed winnen voor een kanindocka en ik heb nog wel meer gezien! Nice site!

  ?

 • Marian B
  Twitter:
  25 januari 2018 at 20:33

  Gefeliciteerd! 7 jaar is al een hele tijd, complimenten! Leuke dingen hebben ze op deze site! Ik zou gaan voor een nachtlampje voor mijn dochtertje. De https://www.tweeonsgeluk.nl/leuke-nachtlampjes/nachtlampje-eenhoorn

 • Annabel de Ruiter 25 januari 2018 at 20:41

  Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke winactie. Voor Liselotte kies ik de https://www.tweeonsgeluk.nl/muur/letterhanger-licht-roze

  En ik denk als kraamcadeau voor vriendinnetje:
  https://www.tweeonsgeluk.nl/zwart-wit/koffertje-leeuw

  Zoveel leuks!

 • Iris 25 januari 2018 at 22:41

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik zou twee van deze bordjes bestellen https://www.tweeonsgeluk.nl/eten-en-drinken/contour-bord-goud-grijs

 • Jolanda
  Twitter:
  25 januari 2018 at 23:11

  Oh leuk! Ik ben, namens mijn zoontje, helemaal fan van het merk little dutch. Ik zou graag de autobaan van het bedrag bestellen! https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/houten-autobaan-mixed-stars-mint

  Ik ben je gaan volgen op Facebook!

 • Marieke
  Twitter:
  25 januari 2018 at 23:14

  Gefeliciteerd lieve Janske!! Dat we nog maar lang van je blogs mogen genieten!! X
  Marieke recently posted…Koolhydraatarme recepten – Op weg naar minder Marieke #2My Profile

 • Eline 26 januari 2018 at 12:22

  Gefeliciteerd!! Met je blog verjaardag! U jaar dat is al een heel getal. Ik zou shoppen voor mijn zoontje sem. Bestek van done by deer! I love it! Zo een tof merk !!

 • Claudia Diependaal
  Twitter:
  26 januari 2018 at 14:41

  Gefeliciteerd met je 7e blog verjaardag, nog vele jaren erbij!
  Deze zijn sowieso echt geweldig!

  https://www.tweeonsgeluk.nl/muur/letterhanger-grijs

  Wat een leuke prijs zeg! #LOVE #IT ik doe dan ook heel erg graag mee!

 • Dorien 26 januari 2018 at 21:05

  Gefeliciteerd! Ik reageer niet vaak, maar ik lees af en toe een langskomende blog, en na een drukke dag zit ik nu heerlijk met de laptop op schoot wat te Facebooken. Veel te lang geleden, dus ik vind het even genieten :-). En ik doe graag mee aan deze leuke actie, want het “Perenlampje” staat op mijn verlanglijstje. Wat is die leuk, het Wolkje is ook leuk trouwens! Leuke webshop met van alles voor elk budget, ik ga ‘m onthouden!
  https://www.tweeonsgeluk.nl/leuke-nachtlampjes/nachtlampje-peer-mintgroen

 • Nelly 27 januari 2018 at 08:46

  Wat een leuke actie. Gefeliciteerd en ik ga voor https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/puzzel-hout-alfabet-mint

 • wilmsen anita 27 januari 2018 at 09:45

  ik doe graag mee voor mijn zwangere buurvrouw

 • Yasmine 27 januari 2018 at 09:47

  Gefeliciteerd met zeven jaar bloggen!!
  Ik zou met de bon graag een lamp willen kopen voor mijn nichtje haar kamer.

  Groetjes yasmine x

 • Anita 27 januari 2018 at 12:30

  Dan zou ik meteen deze lieve knuffel uitzoeken: Kanindocka Pop Lavendel Klein Zo schattig!

 • Fenny 27 januari 2018 at 14:57

  Leuke winactiieeeeee 🙂 en van harte gefeliciteerd natuurlijk 🙂

  Ik ben nu zwanger, dus ik zou wel raad weten met die cadeaubon! 😉

  Groetjes Fenny

 • Gea Jager
  Twitter:
  27 januari 2018 at 17:17

  7 jaar en wat een leuke actie ik doe graag mee

 • marij brand
  Twitter:
  27 januari 2018 at 20:30

  Super leuk!

  Dan ga ik voor de Dippie, dan kan ik de haarbandjes van mn dochtertje hier aan ophangen
  https://www.tweeonsgeluk.nl/muur/dippie-stick-l

 • Nina Mol
  Twitter:
  28 januari 2018 at 07:17

  https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/blokkentrein-hout-adventure-blue voor kleinzoon Jordan!!

 • anja 28 januari 2018 at 16:07

  gefeliciteerd en op na nog meer jaren. wat een leuke actie ik doe erg graag mee

 • amanda vd broek
  Twitter:
  28 januari 2018 at 17:30

  gefeliciteerd!! Ik zou dit nemen 🙂 https://www.tweeonsgeluk.nl/naar-buiten/rugzak-roze#

 • Anneliese de Waal
  Twitter:
  28 januari 2018 at 17:43

  Gefeliciteerd !! 🙂

  Ik doe graag mee met de winactie, heel erg leuk !!

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Esmeralda Groenland 28 januari 2018 at 22:52

  Gefeliciteerd! Ik zou iets leuks voor mijn klei d man uitzoeken: https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/stappelblokken-adventure-blue

 • Marijke horjus
  Twitter:
  30 januari 2018 at 08:26

  Gefeliciteerd ???

  Ik doe graag mee met je leuke Give Away!! ??? de sticks staan al lang op mijn verlang lijstje,ik vind ze zo leuk voor onze dochter Ylva haar kamertje,zo dat we er leuke dingetjes aan kunnen hangen ???
  https://www.tweeonsgeluk.nl/muur/dippie-stick-l

 • melissa
  Twitter:
  30 januari 2018 at 10:14

  Wat een leuke actie. wij verwachten in februari ons nichtje dus ik zou voor haar shoppen: https://www.tweeonsgeluk.nl/houten-speelgoed/tuimeling-piramide-adventure-pink
  en ik volg via ALLE aangegeven kanalen. liefs melissa

 • Tamara 30 januari 2018 at 12:27

  Gefeliciteerd! Deze tas vind ik echt super schattig. https://www.tweeonsgeluk.nl/naar-buiten/rugzak-konijn
  Genoeg leuks voor mijn zoontje te vinden.

 • AnnaB 31 januari 2018 at 11:53

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou deze https://www.tweeonsgeluk.nl/eten-en-drinken/dinnerset-blauw kopen voor mijn zoontje