Fashion Review Shopping Shoptip

Things I Love #20 – Tinycottons SS 2018 “Hôtel Bonheur” collectie

24 januari 2018
Vorig jaar zomer deelde ik de herfst/winter collectie van het Spaanse merk Tinycottons hier op Janske.nl. Vandaag is eindelijk de prachtige lente/zomer collectie gelanceerd en ook nu deel ik graag mijn favorieten van dit toffe kinderkledingmerk!

De SS18 collectie (lente/zomer 2018) staat in het teken van een magische vakantie in het Franse Hôtel Bonheur. De collectie staat voor “All Inclusive”. Met vrolijke octopussen op rolschaatsen, teksten als “Bon Appetit”, Club sandwiches en ijsjes, waan je jezelf helemaal in de Franse vakantiesferen. Tinycottons staat garant voor prachtige unieke kinderkleding van hoge kwaliteit. Ik ben echt fan van dit bijzondere merk.

De kleuren zijn weer typische Tinycottons kleuren, met vanaf nu ook een mooie basics lijn. De meest gebruikte kleuren zijn oranje, navy blauw, rood en blauw en ook veel lichte tinten. Ook Tiny Cottons gaat mee met een van dé trends van deze zomer, namelijk badstof. Heerlijk zachte boxpakjes en onesies van badstof. Laat die zomer maar komen!

De maten van Tinycottons loopt van maat 0-3 maanden tot 8-9 jaar. 

Bekijk hier mijn favoriete items en de vrolijke kleuren en prints van de SS2018 collectie:

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Tinycottons.

Mijn favorieten van de collecties zijn vooral de badstof items, de rood met wit gestreepte broek en de items met de fellere kleuren. Helaas durf ik voor mijn kids niet zoveel lichte kleuren meer te kopen…(iets met knoeikontjes…). Maar wauwie, wat een mooie items!

Je shopt de collectie van Tinycottons o.a. via Kids Department & Leaves & Feathers.

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Tinycottons? 

Binnenkort lees je hier ook over andere nieuwe kinderkledingcollecties zoals die van CarlijnQ & Mingo!

Bekijk hier ook de nieuwste lente/zomer 2018 collecties van:

Spread the love

You Might Also Like