Fashion Kids kinderkleding Shopping Shoptip

Things I Love #18 – BANGBANG Copenhagen SS 2018 “The Melting Collection”

19 januari 2018
Naast de geweldig mooie nieuwe zomercollectie van Bobo Choses werd gisteren ook de nieuwe zomercollectie van het super vrolijke en altijd opvallende kinderkledingmerk BANGBANG Copenhagen gelanceerd. Een collectie vol met vrolijke en heerlijk eigenwijze prints. De een nog feestelijker en aparter dan de ander. Je moet er van houden, maar o, wat word ik hier altijd weer vrolijk van. Helemaal leuk!

Bij BANGBANG Copenhagen mogen kinderen zich kleden als kinderen. Lekker eigenwijs, kleurrijk, vrolijk en grappig. Precies zoals kinderen horen te zijn. Tegenwoordig lopen de meeste kids er bij alsof ze al volwassen zijn qua kleding (vind ik). Het zijn vaak van die stijve, kleurloze setjes. Helemaal op safe, geen kleur en vooral geen eigenwijze printjes. Bij dit merk doen ze juist het tegenovergestelde. Laat je kind lekker kind zijn en kleed hem of haar lekker kinds.

Ik word hier zo blij van!

De vrolijkheid spat weer af van deze nieuwe zomercollectie en de kleuren zijn weer ontzettend knallend. Ik word hier zo blij van! Nou moet ik wel bekennen dat ik BANGBANG Copenhagen in combinatie mét BANGBANG Copenhagen vaak net iets té vind (zoals de combinaties hieronder). Dit zou ik zelf daarom niet zo snel doen. Maar een basic outfit met een van de item uit deze collectie als eyecatcher maakt de outfit van je kind meteen helemaal af!

Lola heeft een aantal items uit vorige collecties en krijgt altijd super veel positieve opmerkingen van iedereen wanneer ze deze kleding draagt. Zo tof! Veel mensen vinden het leuk, maar durven het zelf niet te kopen. Ik zeg… gewoon doen! Want kijk nou zelf…het leven is toch een feestje?!

BANGBANG Copenhagen SS 2018 “The Melting Collection”:

 

BANGBANG Copenhagen is verkrijgbaar in baby en kindermaten t/m 13 jaar & ook een aantal leuke “mom” items, zoals deze leukerd:

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van BANGBANG Copenhagen? 

Binnenkort lees je hier ook over andere nieuwe kinderkledingcollecties zoals die van Tiny Cottons & Mingo!

Bekijk hier ook de nieuwste zomercollectie van:

 

Things I Love #17 – Bobo Choses SS 2018 “Neverending Summer” Collectie

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina
    Twitter:
    26 januari 2018 at 22:16

    Kijk… hier word ik blij van. Ik heb hier inmiddels al veel van in de kast liggen en het is idd een feestje om gedragen te zien worden.
    Roelina recently posted…In de kinderboeken kast van #2: Kikker is KikkerMy Profile