Fashion kinderkleding Shopping Shoptip Zomer

Things I Love #17 – Bobo Choses SS 2018 “Neverending Summer” Collectie

18 januari 2018
Waauuwww! Daar is hij dan eindelijk. Dé zomercollectie van mijn favoriete kinderkledingmerk Bobo Choses. Mijn mailbox overstroomde vanmorgen met allemaal meldingen van webshops over de launch van deze nieuwe zomercollectie! Bekijk hieronder de foto’s uit het lookbook en mijn favorieten!

Ohhh, wat word ik hier toch vrolijk van. Terwijl buiten de zonnepanelen van de daken af vliegen, de treinen niet meer rijden en alles even voorbij vliegt, ben ik alvast mijn favoriet zomerkleding voor mijn meiden op mijn wensenlijstje aan het zetten. Bobo Choses is toch wel mijn favoriete kinderkleding merk en ook deze collectie vind ik weer te gek. Hieronder zie je het mooie lookbook én mijn favorieten!

Bobo Choses SS 2018 “Neverending Summer” collectie

Bekijk hier een korte sfeervideo van de collectie:

 

Deze leukerds vind ik toch wel heel erg gaaf! Even pinnen op mijn Pinterest Board!

Mijn Favorieten:

Die kleuren en vrolijke prints. I love it! De “Jane” tekst en de bananen vind ik lekker vrolijk en zomers! Ook de schoentjes en de lange rokken vind ik zooo tof! Je vindt de hele collectie hier! Love, love, love!

Bobo Choses is verkrijgbaar in baby en kindermaten t/m 11 jaar.

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Bobo Choses?  

Binnenkort lees je hier ook over andere nieuwe kinderkledingcollecties zoals die van BangBangCopenhagen!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 26 januari 2018 at 22:05

    Vind ‘m geweldig. Ik moet overigens nog steeds mijn eerste item (shame) scoren van dit merk. Gok dat dit dit seizoen staat te gebeuren!