Fashion kinderkleding low-budget Shopping Shoptip Zomer

De nieuwste kinderkleding zomercollecties komen er weer aan!

18 januari 2018
Terwijl het buiten stormt, worden er (as we speak) allerlei toffe zomercollecties gelanceerd voor de hipste kinderkledingmerken. Als (groot) liefhebber van kinderkleding kan ik niet wachten om alle nieuwe musthaves te kunnen bewonderen en toe te voegen aan mijn wensenlijstje voor mijn meiden. De komende weken ga ik de leukste nieuwe collecties voor je uitlichten op Janske.nl. Kom dus vooral langs om inspiratie op te doen voor in de kledingkast van jouw kid(s)!

Vorig jaar kon je op mijn blog ook al verschillende herfst en wintercollecties van mijn favoriete kinderkledingmerken voorbij zien komen, zoals Bobo Choses, Sproet & Sprout & Mini Rodini.

Zo kwamen deze (en meer) collecties voorbij: 

Van bovenstaande merken heb ik in de afgelopen maanden zelf ook een aantal van mijn favorieten weten te scoren voor de dames. Zo tof!

Uiteraard heb ik ze allemaal met korting kunnen kopen…want ja, I loveeee low-budget sale shoppen!

Inmiddels staan alle zomercollecties alweer klaar om zich te verspreiden in modeland. Wat zijn de nieuwste trends, prints en kleuren en wat is er allemaal “hot”? Ik heb al van een paar collecties kleine sneakpeaks gezien en het meeste ziet er weer veelbelovend uit. Dat wordt dus weer shoppen!

Dit is de (voorlopige) planning van alle releases:

18 januari Bobo Choses & Bangbang cph
23 januari TAO
24 januari Tiny Cottons drop 1
25 januari Repose AMS & Carlijn Q
31 januari Soft Gallery
1 februari Mini Rodini drop 1
2 februari Sproet & Sprout & Bandy Button & Phil & Phae
3 februari Mingo
3/5 februari Gray Label
8 februari Maed for Mini & Nixnut
14 februari Tiny Cottons drop 2
1 maart Mini Rodini drop 2

 februari HugoLovesTiki (datum nog onbekend)

Collecties waar ik zelf veel van verwacht zijn onder andere die van Bobo Choses, Mingo & HugoLovesTiki. De kleuren en printjes die ik hiervan al voorbij heb zien komen vind ik namelijk al te gek!

Laat die zomer(kleding) maar komen!

Ik merk dat ik echt uitkijk naar de zomer, zeker met dit vieze weer..bleergghhh….dus laat die nieuwe collecties maar komen! Ik kan niet wachten op alle hippe zomer jurkjes, badpakken en tanktops!! Laat die zomer(kleding) maar komen!

Ben jij ook zo gek op hippe kinderkleding, dan zie ik je graag de komende weken terug op Janske.nl. Laat je dan ook even weten wat je van de nieuwe collecties vindt en wat je favorieten zijn?

Naar welke kinderkleding zomercollectie kijk jij uit? Wat zijn jouw favoriete kinderkledingmerken?

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 26 januari 2018 at 22:01

    Kan niet WACHTEN!