Pictures Review Shoptip

Het perfecte cadeau voor alle “Instagram Mamarazzi’s”

16 januari 2018
Mijn favoriete (online) place-to-be is al tijden Instagram. Het liefst plaats ik de hele dag de kleurrijkste foto’s van mijn gezin en al onze avonturen. Ik ben zoals jullie inmiddels wel weten een echte mamarazzi en word ontzettend blij en trots wanneer ik naar mijn Instagramfeed kijk. Ondanks dat, druk ik maar weinig foto’s af. Ik zoek het niet om hele fotoboeken in te plakken waar ik vervolgens bijna nooit meer in kijk. Een mooie collage van mijn mooiste kiekjes daarentegen, stond stiekem al hoog op mijn wensenlijst. Het perfecte cadeau voor de echte Instagram Mamarazzi’s!

Sinds vorige week heb ik eindelijk mijn eigen “Best Of Instagram” collage in onze woonkamer aan de muur hangen. Ons leven in foto’s, de leukste kiekjes en mijn favorieten uit al mijn fotodagboeken. In de webshop EasyCollage mocht ik zelf een toffe fotocollage maken en dat ging zo veel makkelijker dan ik had verwacht.

Verrassend snel klaar

In mijn kerstvakantie had ik er een halve dag voor ingepland, want ik moest foto’s uitzoeken, kleuren aanpassen, bijsnijden etc. Ik zag zelfs een beetje op tegen deze enorme klus. Maar uiteindelijk was ik verrassend snel klaar met het maken van mijn eigen collage met behulp van de handige collagemaker. Ik koos voor de basisindeling, vierkant in het formaat 80 x 80 cm. Lekker groot, maar niet mega. Daarna verzamelde ik mijn favoriete foto’s in een mapje, om ze vervolgens snel en eenvoudig toe te kunnen voegen op de gewenste plek in mijn collage. Ook dit werkje was erg leuk om te doen en ging veel sneller dan ik dacht. Ik kon tussendoor checken of de foto’s de juiste kwaliteit hadden om af te drukken en ik verschillende kleurenfilters toevoegen.

Voor alle kleurenfoto’s koos ik voor een “vintage” kleurenfilter. Dat gaf de collage een vrolijke sfeer. Omdat ik snel klaar en tevreden was plaatste ik direct mijn bestelling. Je kunt namelijk ook je collage opslaan in je eigen profiel, een kopie maken en op een ander moment weer rustig verder gaan. Handig als je nog extra foto’s wilt toevoegen, of wanneer je er toch iets meer tijd voor nodig hebt. Ik koos voor de aluminium uitvoering omdat ik dit erg modern en stijlvol vind. Je kunt ook kiezen voor plexiglas, een poster of canvas. Voor ieder wat wils dus. Het bewerken en bestellen is echt super simpel (ook handig zijn de video’s met uitleg) en je besteld al een collage vanaf €17,95 excl. verzendkosten.

EasyCollage

Mijn collage van EasyCollage

Al mijn favoriete kiekjes aan mijn muur

Al snel stond er een mega groot pakket met mijn naam op mij te wachten, toen ik na mijn werk thuis kwam. Opa en oma waren zelfs nog even gebleven om te zien wat er in zat. Met veel zorg was mijn collage in verschillende beschermlagen ingepakt. Toen ik hem liet zien aan iedereen hoorde ik aan de reacties hoe gaaf iedereen hem vond. Zo leuk!

Inmiddels heeft mijn nieuwe aanwinst een centrale plek gekregen in huis, bij onze eettafel en hebben we er al vaak naar zitten kijken. Zoveel genietmomentjes vastgelegd in één haarscherpe collage. Daar word ik zo blij van! Ook Lola en Coco zien er telkens weer “nieuwe” foto’s in, zo grappig! Je blijft er naar kijken.

Eindelijk hoef ik niet op mijn telefoon te kijken om te genieten van mijn Instagramfeed. Al mijn favoriete kiekjes hangen vanaf nu gewoon aan mijn muur!

Hij is gaaf hè, mijn zelfgemaakte fotocollage van EasyCollage?! Ben jij ook een Instagram Mamarazzi en zou jij hier ook zo blij van worden?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EasyCollage. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Geertje 16 januari 2018 at 07:58

  Hij is super gaaf!

  • Janske 18 januari 2018 at 10:27

   Ja hè 🙂 Super blij mee!

 • Yolanda 16 januari 2018 at 08:12

  Wat leuk gedaan! Ik ben zelf nog niet zo’n fan van Instagram, omdat ik ook geen mobiel heb, maar zo’n foto collage vind ik wel erg leuk.

  • Janske 18 januari 2018 at 10:27

   wauw, geen mobiel…wat een rust! Heb je daar bewust voor gekozen? Respect hoor!

   • Yolanda 18 januari 2018 at 11:27

    Ik heb er niet bewust voor gekozen, eigenlijk gewoon geen behoefte aan. Vanwege mijn blogs, en printable winkels maak ik al veel uren achter de computer. De kinderen verklaren mij voor gek maar ik vind het inderdaad heerlijk.

    • Janske 18 januari 2018 at 11:28

     Ik vind het super stoer van je!

 • Femke 18 januari 2018 at 09:36

  Super leuk geworden!

  • Janske 18 januari 2018 at 10:26

   Ja hè! Ik ben er super blij mee. De kids zitten er de hele dag naar te wijzen…zo leuk!