Tag

Eerste verjaardag – Tag

15 januari 2018
Door mijn blogvriendin Laura van Wereld van Kinderen werd ik getagd voor deze feestelijke eerste verjaardag Tag. Ondanks dat hier de eerste verjaardagen alweer lang achter de rug zijn, ben ik dol op deze bijzondere verjaardag en vulde daarom graag haar vrolijke Tag in!
Heb je de Eerste Verjaardag groots aangekondigd?

Wij hebben beide keren vrolijke uitnodigingen gestuurd in de vorm van persoonlijke fotokaarten voor alle genodigden. Dat vond ik zo leuk om te doen! Sinds Lola’s eerste verjaardag zijn we dit iedere verjaardag blijven doen. Het is dus inmiddels echt een traditie geworden. Zo leuk!

Hadden jullie een thema?

Bij Coco’s eerste verjaardag was het thema regenboog, met een regenboogtaart, overal slingers in alle kleuren van de regenboog en vooral veel kleurrijke gezelligheid. Bij Lola’s eerste verjaardag was het vooral erg feestelijk, met een selfie hoekje, heel veel soorten taart en veel lekkers! Super bijzonder zo’n eerste verjaardag. Echt een feestje zoals een feestje hoort te zijn!

Waren er veel mensen op de verjaardag?

Best wel veel ja! Het paste allemaal net en was een gezellige bende!

samen vlaggetjes ophangen

Hoe lang duurde het feestje?

Wij hebben beiden keren het feestje verdeeld in een ochtend en middag gedeelte. Twee uurtjes in de ochtend en een paar uurtjes in de middag. Dat werkte voor iedereen perfect. Ideaal voor alle middagdutjes van de kids en om eventjes te kunnen chillen tussendoor én om de drukte te verdelen. Echt een aanrader voor eerste verjaardagen!

Hadden jullie een verlanglijstje samengesteld voor de Eerste Verjaardag?

Ik heb sinds de geboorte van de meiden altijd met kadolijstjes gewerkt. De meeste vrienden en familie vinden dit wel fijn. Ik zet er eigenlijk altijd allerlei cadeautjes op in verschillende prijsklassen. Eigenlijk wilden we niet eens cadeautjes voor de eerste verjaardag. Daarom stond er bij Coco bijvoorbeeld op haar lijstje “potjes eten”, omdat ze zo dol was op eten. Super tof dat ze die ook echt kreeg van een aantal mensen.

hoezo verwend!

Wat hebben jullie zelf cadeau gedaan?

Wij hebben eigenlijk zelf geen cadeau gegeven. Puur omdat ze al zo verwend worden door iedereen en stiekem vaak de verpakking het leukst vinden.

Hadden jullie een speciale verjaardagstaart?

Ik heb mij flink uitgeleefd in de keuken voor beide verjaardagen en maakte ik onder andere mijn verrukkelijke Oreo monchoutaart & regenboog kwarktaart. Beiden echt mega lekker! Nomnom!

Heb je een cakesmash gedaan?

Ik heb tot nu toe voor iedere verjaardag een cakesmash gedaan. Zowel voor Lola’s 1e, 2e en 3e verjaardag & natuurlijk ook Coco’s eerste verjaardag!

Als ik het mocht overdoen…

Dan zou ik het precies hetzelfde doen, want wat was het bijzonder! Ik heb echt genoten van de eerste verjaardagen van mijn meiden en zij volgens mij ook! Ik ben dol op feestjes!

Wil je de tag ook overnemen dan mag dat natuurlijk. Het zou wel leuk zijn als je Wereld Van Kinderen noemt als bedenker van deze tag en laat je mij ook even weten dat je hem hebt ingevuld? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Vind jij de eerste verjaardag ook zo bijzonder? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Willeke 15 januari 2018 at 09:13

  Klinkt als geweldige verjaardagen! Wel goeie tip, dat verdelen over de dag! Heb even de regenboog taart zitten bekijken, kan niet voor een jochie he haha maar hij is erg leuk en makkelijk te maken!

  • Janske 15 januari 2018 at 09:23

   Waarom niet? Je kunt hem ook zonder de kleur roze maken… Hij is super feestelijk… Ook voor jongens ??

 • Nicole 15 januari 2018 at 10:37

  Ja Coco’s feestje was super! En ik ga dit jaar voor Fay ook de regenboogkwarktaart maken, is makkelijker dan mijn eigen regenboogtaart haha. En voor Milo’s verjaardag de oreo variant denk ik 😉

  • janske 15 januari 2018 at 10:49

   Aan de taart zal het niet liggen 🙂 Dat wordt smullen!

 • Lieke van Veen 15 januari 2018 at 16:32

  Super leuk dat regenboog thema! Die foto in de box is erg leuk!
  Mijn neefje is afgelopen mei 1 jaar geworden en hij kreeg ook een eigen taart om te eten, maar de ballonnen vond hij veel interessanter haha.

  • janske 15 januari 2018 at 16:34

   Ballonnen zijn altijd populair, zo simpel, maar zoveel plezier! 🙂