Fotodagboek Persoonlijk

Janske’s Fotodagboek week # 71 & 72 – Oud & Nieuw & weekendje naar zee

13 januari 2018
Een beetje later dan gewend, maar ook dit jaar kun je weer meekijken in ons leven via mijn fotodagboek. In deze eerste twee weken vierden we samen met de familie oud & nieuw, mijn 35ste verjaardag én ging ik samen met vriendinnen een weekendje naar Scheveningen. Puur genieten dus!

Het was kerstvakantie, dus genoten we van onze extra tijd samen. Heerlijk! Ook gingen de meiden gewoon naar het kinderdagverblijf, waardoor papa en mama wat extra tijd overhadden om onder andere mijn kledingkast leeg te ruimen. Wat een werk, maar zo fijn!

Tijdens oud & nieuw hebben we lekker samen gegeten. Het was weer gezellig en ook de kindjes genoten van al het lekkers.

Tijdens de jaarwisseling hebben we vanuit de dakkapel samen met de kindjes naar het vuurwerk gekeken. Dat was zo bijzonder. Ze vinden het geweldig! Daarna vielen ze beiden weer als roosjes in slaap. Fijn.

Mijn twee hipsters zagen er zo kleurrijk uit, dat het weer eens tijd was voor een leuke foto. Samen muziek maken, dat vinden ze zo’n feest!

Samen knutselen is ook altijd een goed idee!

Samen met mijn lieve vriendinnetjes Manon & Femke ging ik een weekendje naar Scheveningen. Onderweg er naartoe kreeg ik een envelop met allemaal kleine envelopjes er in. Er zaten allemaal tegoedbonnen in, voor een bioscoopbezoek, pizza, versierde hotelkamer en nog meer leuks. Een weekendje zonder de kids, vol met ontspannen genietmomentjes. Wat was het heeeeerlijk!

We gingen naar de Crazy Piano’s, gingen lekker shoppen, waaiden uit op het strand en genoten van alle rust en vooral niets wat moest.

Natuurlijk werd er ook flink geshopt….voor mijzelf, maar ook een fijn stapeltje voor de meiden.

Terwijl ik aan het ontbijtbuffet zat in Scheveningen, ging opa samen met de meiden naar ze zwemles. Zo te zien aan de foto’s vond opa het erg leuk!

De rest van de week hebben we rustig aan gedaan. Lekker gespeeld en taartjes gebakken.

Dit waren mijn leukste foto’s van week 71 & 72! Wat heb ik genoten van de afgelopen weken!

Hebben jullie ook een fijne jaarwisseling gehad en een fijne start van het nieuwe jaar?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks vimijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 13 januari 2018 at 12:36

    Ben nog aan het na genieten van ons weekendje! ?