Persoonlijk

Mijn 10 goede voornemens voor 2018

31 december 2017
Jawel, ook dit jaar heb ik weer 10 goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zoals je al eerder kon teruglezen heb ik de meeste van mijn voornemens van dit jaar behaalt, maar niet allemaal. Rede genoeg dus om ze opnieuw op mijn lijstje te zetten!

Mijn 10 goede voornemens voor 2018 zijn:

 • Ik wil graag onder de 80 of misschien wel onder de 75 kg wegen. Ik weet niet of het haalbaar is, maar inmiddels weet ik dat ik meer kan bereiken dan ik zelf ooit had verwacht. Voor een gezond BMI zou ik onder de 70 kg moeten wegen, maar dat weet ik niet of dat gaat lukken (én of het bij mij past, eerlijk gezegd). Mijn doel om onder de 85 kg te komen is in ieder geval gelukt. Dus wat dat betreft, kan mijn jaar nu al niet meer stuk!
 • Net als vorig jaar wil ik nog steeds nieuwe visitekaartjes, een nieuw logo én mijn blog herindelen en verbeteren achter de schermen. Het is eigenlijk echt een zooitje en ik baal er best wel een beetje van. Deze moet dus snel afgestreept worden!
 • Ik wil naar de zeeeeeee….Nou ga ik het eerste weekend van 2018 al lekker met vriendinnen een weekendje naar zee, dus ma ik hem snel afvinken. Maar ook wil ik met mijn gezin in 2018 naar de zee. Misschien wel op vakantie naar het mooie Vlieland. Ik kan nu al niet wachten! Heerlijk!

 • Ik wil mensen blijven inspireren en vermaken met mijn blog. Dat is toch wel het mooiste aan het bloggen voor mij. Wanneer ik reacties van mijn lezers krijg dat ik ze inspireer om af te vallen, een lekker recept uit te proberen, een nieuw kledingmerk te ontdekken of op wat voor manier dan ook. Dat is toch waar ik het uiteindelijk voor doe en waar ik ontzettend blij van word.
 • Ook wil ik dit jaar mijn blog verder ontwikkelen. Nog meer mooie diy’s en lekkere (gezonde) recepten en toffe winacties. Maar ook wil ik dicht bij mijzelf blijven, schrijven op “mijn” manier, puur en eerlijk, met een vleugje humor. Over herkenbare onderwerpen, waar veel lezers zich in herkennen. Gewoon zoals het is, met de billen bloot. Aan de reacties merk ik dat mijn lezers het waarderen dat ik zo open en eerlijk durf te schrijven over zoveel onderwerpen. Ik vind het fijn (en soms spannend) om te delen en vaak lucht het vooral op om het van mij af te schrijven.
 • Ik wil meer vooruit plannen. Qua bloggen dan. Vaak overstroom ik met ideeën voor artikelen, maar soms vergeet ik te plannen en dat is vaak een gemiste kans. Ik ben daarom alvast begonnen met een planning maken voor 2018. Nu nog zorgen dat ik mij hier aan ga houden. In de drukke laatste maanden van 2017 had ik hier veel houvast aan en vond ik het super prettig om op die manier te werken, vandaar dat ik het in 2018 ook weer wil gaan doen.

 • Gistermiddag heb ik de hele middag AL mijn kleding gepast. Er zijn zo’n 6 vuilniszakken vol met kleding die echt niet meer past. Mega veel dus. Super jammer, maar ook wel weer fijn, zo’n grote schoonmaak. Mijn doel is om het komende jaar mijn kleding selectiever te gaan shoppen. Ik heb echt geen 25 broeken nodig. Liever minder, maar wel mooiere items in mijn kast. Let’s do this!
 • Ook in 2018 wil ik mijn oude (en veel te grote) kleding gaan verkopen en doneren. Mocht je zelf nog kleding nodig hebben in de maten 46 t/m 52? Hou dan zeker mijn verkooppagina op Instagram in de gaten…wie weet zit er iets leuks voor je tussen!
 • Ik wil nóg meer leuke uitstapjes maken met mijn gezin. Zeker nu Lola bijna naar school gaat besef ik mij steeds meer hoe anders het straks zal worden. Ik zie er stiekem best wel tegen op. Nog even extra genieten van onze bijzondere tijd samen.

 • Ik wil nog bewuster genieten van mijn gezin. Minder op mijn telefoon bezig zijn wanneer ik bij de kinderen ben. Dat is echt wel een puntje waar verbetering in zit!

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2018. Ik ben benieuwd welke ik allemaal ga waarmaken!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Spread the love

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Femke 31 december 2017 at 10:09

  Mooie voornemens Jans!?

 • Reply Gonny Rutjens 31 december 2017 at 12:08

  Ga zo door Janske!
  Ik lees iedere keer weer jouw berichten, en geniet ervan….

 • Reply Karen
  Twitter:
  31 december 2017 at 14:59

  Dat laatste, dat wil ik ook!

 • Reply Losson 31 december 2017 at 17:39

  Top Janske, goed bezig!

 • Reply Jacqueline
  Twitter:
  31 december 2017 at 21:47

  Mooie doelen! Grappig om te lezen dat je naar de zee wilt, daar ga ik toevallig morgen al heen met mijn schoonfamilie voor de nieuwjaarsduik. Met het strand zo dichtbij ga je het bijna niet meer als iets bijzonders zien.
  Mijn plannen voor volgend jaar staan wat uitgebreider op mij blog, maar heel kort samengevat is het meer balans en dichter bij mezelf blijven in 2018.
  Jacqueline recently posted…Dag 2017, hallo 2018My Profile

 • Reply Nicole
  Twitter:
  1 januari 2018 at 08:34

  Wat een fijne voornemens! Mijn eerste doel is weer onder de 85kg komen want zit er weer boven. Maar dat plannen voor de blog wil ik ook.. Zullen we er samen eens voor zitten en elkaar stimuleren? ?

  Oh en naar zee is ook wat ik wil!
  Nicole recently posted…Dit laat ik achter in 2017My Profile

 • Reply Roelina
  Twitter:
  3 januari 2018 at 22:26

  Jaaa, die laatste…. A-MEN, dat wil ik ook. Mooie voornemens, ik wil ook zo graag vooruit plannen, maar het lukt me nog maar mondjesmaat.
  Roelina recently posted…Dino fans opgelet: Winter Dinoland is geopend!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge