Blog Feestje

Uitslag laatste Blogfeestje

30 december 2017
Zoals we twee weken geleden hebben aangekondigd komt aan ieder feestje een eind. Zo ook ons Blogfeestje. Vandaag delen we voor de laatste keer ons favorieten van ons allerlaatste blogfeestje en bedanken we alle feestgangers nog een maal!
Dankjewel!

Allereerst wil ik de andere gastvrouwen bedanken, Fleur, Nicole & Esmeralda! Dat ik samen met jullie alle fijne feestjes mee mocht vieren. Ik vond het een eer en super leuk om met jullie samen te mogen werken. Dankjewel voor alles meiden! Ik ga jullie en onze blogfeestjes stiekem toch wel missen hoor! Heel veel succes en plezier met jullie blog en we komen elkaar vast snel weer tegen!

Ook wil ik graag alle toffe co-hosts bedanken voor het mee hosten van alle blogfeestjes! Veel van jullie waren trouwe feestgangers, wat super leuk was! Voor alle bloggers die met ons mee hebben gefeest, dank jullie wel voor alle mooie artikelen, leuke reacties en fijne feestjes! Zonder jullie was er geen feestje!

Laatste blogfeestje

Plannen voor 2018 op Janske.nl

Natuurlijk blijft Janske.nl ook zonder ons Blogfeestje een fijne blog om regelmatig een bezoekje aan te brengen. Ik heb een heleboel super leuke (nieuwe) dingen op de planning staan voor het nieuwe jaar. Zo ga ik met een toffe groep kanjers de strijd aan tegen de kilo’s en neem ik je mee in de wereld van Weight Watchers. Ook kun je nog steeds een kijkje nemen in mijn leven in foto’s, brieven aan Coco en persoonlijke artikelen verwachten. Alles over hippe (low-budget) mode en lifestyle komt natuurlijk aan bod en natuurlijk hippe hotspots, shoptips en niet te vergeten heel veel winacties! Genoeg leuks om naar uit te kijken dus! Ik kan niet wachten om jullie ook in 2018 te vermaken en te inspireren! Het gaat een fantastisch mooi jaar worden en ik heb er zin in! Ik hoop je zeker ook in 2018 weer terug te zien!

Onze favorieten van ons laatste Blogfeestje:

sint-fleurUit alle artikelen van ons laatste blogfeestje koos Fleur deze drie favorieten:

Fleur koos voor de super mooie De knutseltip van 2017: Transferfolie incl. filmpje van Els. Wauw, wat een tof idee Els. Erg mooi!

Ook koos Fleur voor de Goedgemutste Breicampagne van Sophie, waarin ze verteld over de toffe mutsjes en een goed doel! Super leuk!

innocent goedgemutste breicammpagne

En als derde koos Fleur voor de het recept voor Koolhydraatarm Hamburgerbroodje – ‘Cloud Bread’ van Nicole. Dat ziet er heerlijk uit én koolhydraat arm! Sweet!

Cloud Bread

Wil je Fleur blijven volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Mijn drie favorieten van ons laatste blogfeestje zijn geworden:

Ik koos voor de Regenboog kwarktaart traktatie van Annekoen. Ik blijf dol op deze regenboog taartjes! Zo lekker & vrolijk!

regenboog kwarktaart, droetker kwarktaart recept, regenboog kwarktaart, kwarktaart regenboog, regenboog traktatie, traktatie regenboog

Ook koos ik voor de vrolijke diy: Zomers armbandje van strijkkralen van Maya. Dit ga ik ook doen met Lola. Super tof!

armbandje van strijkkralen, hamabeads, knutselen met strijkkralen, knutselen met kinderen, armbandjes knutselen

Als laatste favoriet koos ik voor de Magere kwarktaart met lange vingers van Elsa. Ooohhhh, lekkkerrrr! Deze ga ik bewaren en een keertje maken. Lekker hoor, Elsa!

Je kunt mij blijven volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

nicole_meisje-eigenwijsje

Wil je Nicole blijven volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

Speciaal voor ons laatste blogfeestje koos ook Nicole haar 3 favoriete artikelen uit:

Als eerste koos Nicole voor VERKLEDEN: PATROON VOOR POPPY TROLLEN-MUTS – CREA-CROSS van Ilse. Super leuke diy, Ilse! Leuk voor de carnaval binnenkort!

Ook koos Nicole voor de Romige bananentaart met chocolade (Banoffee pie) – Recept uit Portugal – . Die ziet er ook weer verrukkelijk uit Elsa! Hmmmmm!

Als derde koos Nicole voor de toffe diy van Maya, Pennenbakje knutselen van zoutdeeg en strijkkralen. Super tof om te maken! Leuk om daarna cadeau te geven voor vader of Moederdag. 

hamabeads, strijkkralen, pennenbakje van zoutdeeg en strijkkralen maken, knutselen met kinderen

Co-host Esmeralda

Wil je Esmeralda wel graag blijven volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

 Nogmaals bedankt voor alle mooie feestjes! En wie weet…in de toekomst….vieren we zomaar ineens nog een feestje…want zoals Justin Bieber zingt …”Never Say Never”… 😉

Spread the love

You Might Also Like

 • ElsaR 30 december 2017 at 09:51

  Als eerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen. Bedankt dat Elsarblog in jullie favoriet mag staan van 2017. Wij gaan jullie blogfeest missen. Bedankt voor alles!! Succes verder met jullie blogs
  Groetjes Elsa & Inge

 • Myrthe 30 december 2017 at 12:03

  Alvast een mooi 2018 toegewenst 🙂

 • Yolanda 30 december 2017 at 16:42

  Allereerst de beste wensen voor 2018! En bedankt dat ik favoriet mag zijn in het rijtje van het laatste blogfeestje. Ik ga dit feestje echt missen!

 • Will 30 december 2017 at 16:58

  Wow, Janske, wat lekker, die regenboog kwarktaart en de magere kwarktaart met lange vingers.
  GA ze zeker uitproberen.