Fotodagboek Kerst Personal Persoonlijk

Janske’s Fotodagboek week # 69 & 70 – Kerst & Winter Efteling!

29 december 2017
De afgelopen twee weken waren sprookjesachtig en écht genieten. Een mooie afsluiter van weer een fantastisch jaar! Wat hebben we het toch goed! We bezochten met ons gezin de Winter Efteling, vierden kerst met vrienden en familie en genoten van onze welverdiende vakantie. Heerlijk! Geniet mee van de leukste foto’s van de afgelopen twee weken!

We gingen samen even nieuwe schoenen shoppen voor de meiden en slaagden goed in de uitverkoop! Kijk eens, wat een stoere stappers! Voor vertrek zat Coco ineens in dit doosje…haha…zo grappig! Ze is trouwens super blij met haar Sinterklaascadeau. Deze vrolijke stapeltoren met balletjes. Zo leuk!

Op onze eerste vakantiedag gingen we samen naar de Winter Efteling. Het was ontzettend rustig, waardoor we alleen bij de nieuwste attractie 10 minuten moesten wachten. Bij de rest konden we meteen instappen. Super tof! De meiden, en wij genoten!

In de schaatsbaan(tent) hebben we lekker geluncht en konden de dametjes samen even dansen op de mooie dansvloer. Super lief!

Het leuke aan de Winter Efteling is alle mooie kerstversiering én dat het al vroeg donker is. Het Sprookjesbos in het donker is toch extra magisch! Leuk hoor!

De volgende ochtend had Lola een kerstontbijt op het kinderdagverblijf. In 10 minuutjes maakte ik deze vrolijke (en gezonde) prikkers. De kindjes waren er dol op. Zo leuk!

Het voordeel van vakantie hebben met zijn vieren is dat je lekker veel tijd samen hebt. Samen spelen en boekjes lezen. Zo fijn!

Coco is alweer 16 maanden en ik maakte een paar foto’s voor bij haar maandelijkse persoonlijke brief. Ondanks dat ze super verkouden was (en er echt overal snot zat), stond ze toch vrolijk op de foto.

Vlak voordat we voor kerstavond naar onze vrienden vertrokken maakten we nog even onze traditionele kerstselfie met ons gezin. Ondanks dat Coco geen zin had, zat er toch een leuke foto tussen. Hihi.

Onze jaarlijkse foto op de bank met de kinderen is ook steeds leuker! Zo leuk om de kindjes te zien groeien. Volgend jaar wordt trouwens het laatste plekje gevuld met nog een klein vriendje of vriendinnetje! Dat mooie nieuws kregen we te horen op kerstavond. Onze kerst kon niet meer stuk!

Eerste kerstdag was ik de chef van de dag. Op het menu stonden twee soorten soep, diy Mexicaanse wraps en als toetjes Oreo ijstaart met ijs en sterretjes. Wat was het gezellig en wat hebben we gesmuld met zijn allen! Het tafelkleed wat mocht worden ingekleurd was trouwens een groot succes en echt een aanrader voor kids!

Lola wilde die kerstcake natuurlijk wel even proeven, hihi. We hadden zoveel eten gemaakt,dat we drie dagen wraps hebben kunnen eten. Hoezo low-budget! Haha.

Er werd ook lekker gespeeld met de kerstcadeautjes en zelfs de zieke Coco (ze was echt zoooo ziek…) vermaakte zich goed.

Tweede kerstdag begonnen we de dag met een lekker kerstontbijt. Oma Bertie was gezellig blijven logeren. In de middag bezochten we samen de Ikea, waar Lola van oma een grote pot strijkkraaltjes kreeg. Deze werden meteen gebruikt.

Op woensdag ging ik samen met Lola naar het Pannenkoek festival en bleef Coco fijn thuis met papa. Mevrouwtje vermaakte zich goed met het scheuren (en eten) van wc-papier….wel ja joh!Lekker hoor!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 69 & 70! Het waren weer twee fantastische weken. Op naar het nieuwe jaar! Ik heb er zin in!

Hele fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2018!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 3 januari 2018 at 00:11

    As usual, wat een heerlijke kleurrijke foto’s weer.

    • Janske 3 januari 2018 at 12:43

      Dankjewel lief! 🙂