About Me Blog

Mijn 10 populairste artikelen van 2017

27 december 2017
Net als in 2015 & 2016 heb ik ook dit jaar weer een top 10 gemaakt van mijn best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Dit jaar heb ik geen zwangerschapsaankondiging of bevallingsverhaal gedeeld, maar wel een heleboel andere artikelen welke ontzettend vaak zijn gelezen. Dit is mijn top 10 van 2017.
10. Uitgebreide Easywalker Harvey Review (+kortingscode)

Het tofste (en grootste) product wat ik tot nu toe mocht reviewen op Janske.nl is toch wel de Easywalker Harvey duo kinderwagen. Nog steeds gebruik ik deze kinderwagen bijna dagelijks met veel plezier en vind het een van mijn favoriete gadgets! Ik zou niet meer zonder willen!

9. Baby’s eerste 20 weken in 20 dezelfde foto’s | DIY tip!

Hoe leuk was deze DIY. Ik maakte zowel van Lola, als van Coco iedere week dezelfde foto’s in hun eerste levensjaar. Hier plaatste ik de eerste 20 weekfoto’s van Coco achter elkaar. Zo’n toffe DIY, vooral voor later! Het is even veel werk en je moet niet tussendoor opgeven, maar dan heb je ook wat!

8. Hoe ik 10 kilo ben afgevallen in 2 maanden

Super trots schreef ik over mijn eerste mijlpaal hoe ik 10 kilo af viel. Het artikel werd erg positief ontvangen, op één persoon na. Die vond dit artikel misleidend…? Toch best knap hoe mijn persoonlijke ervaring misleidend kan zijn. Ik zou niet weten hoe dat zou kunnen, maar goed. Ertg bijzonder vond ik het wel.

7. Janske’s afvalrace #3 – Taart eten en tóch afvallen!

Tja, wie wil er niet taart eten én afvallen. In dit artikel vertel ik over hoe ik ondanks dat ik geniet van (taart) ongezond eten, ik tóch af blijf vallen.

6. Regenboog kwarktaart – (simpel) recept

Mijn tofste zelfgemaakte recept is toch wel de regenboog kwarktaart. Hij is super tof en tegelijkertijd mega eenvoudig om zelf te maken. Dé perfecte diy taart voor alle (kinder) feestjes. Hij is na het plaatsen van mijn artikel al vaak door andere mama’s gemaakt. Super gaaf!

5. Oreo monchoutaart recept

Mijn best gelezen recept van 2017 is toch wel de overheerlijke Oreo monchoutaart. Het is een echte caloriebom, maar ooooohhhh zooooo lekker!Hmmmm!

4. Alle zomer Sale & kortingscodes op een rij!

Mijn lezers zijn net als ik dol op sale shoppen. Daarom is dit artikel ook zo veel bezocht. Shop till you drop! Woop woop!

3. DIY #8 – Hippe dieren traktaties (Crea-hop+winactie!)

Deze DIY is toch wel een van mijn persoonlijke favorieten. Het heeft mij best wel wat tijd gekost om deze diy precies zo te maken zoals ik wilde. Het eindresultaat was een succes en nog steeds wordt deze diy veel gelezen (vooral via Pinterest en andere blogs). Ik ben er best een beetje trots op!

2. 10 x handige schoonmaaktips voor drukke mama’s

Dit artikel schreef ik super snel eventjes tussendoor en werd echt mega vaak gelezen. Ik snap het ook wel. Alle mama’s hebben het druk én de meesta daarvan maken ook schoon. Dan zijn deze tips natuurlijk wel handig.

1. Alle Black Friday kortingscodes van 2017!

Het meest gelezen artikel van dit jaar is toch wel mijn Black Friday kortingscodes van 2017 overzicht. Het is ook wel het artikel waar ik de meeste energie in heb gestopt. Bijna een week lang heb ik zo’n 225 kortingscodes van verschillende webshops verzameld zodat alle koopjesjagers met lekker veel korting konden shoppen. Net als vorig jaar werd ik ook dit jaar geïnterviewd door het AD. Dat hielp natuurlijk ook wel met wat extra bezoekers!

Deze artikelen uit voorgaande jaren werden ook mega veel gelezen (en stonden zelfs in de top 10):

Review – wat zit er in de gratis zwangerschapsboxen?

Things I Love #7 – I Love Done By Deer Babynestjes

7-gangen kerstdiner – simpel, snel en lekker!

Low budget babyshower: zelfgemaakte hapjes en babykleertjes pimpen

Conclusie

Wat ik wel erg leuk vind om te zien is dat er op Janske.nl verschillende onderwerpen populair zijn. Artikelen over (low-)budget shoppen worden vaak tijdens de sale dagen super goed gelezen, terwijl de diy’s en recepten het hele jaar door goed worden bezocht via Pinterest en Google. Wat ik ook er leuk vind is dat ook mijn artikelen over afvallen zo goed worden gelezen. Blijkbaar zijn er toch veel bezoekers geïnteresseerd in mijn persoonlijke afvalrace.

Ik wil op Janske.nl namelijk niet maar over één onderwerp schrijven. Ik vind namelijk zoveel leuk. Dat maakt het soms wel lastiger om een bepaalde doelgroep voor mij te winnen omdat ik er eigenlijk niet perse maar één heb. Hopelijk zijn mijn onderwerpen en mijn schrijfstijl tóch opvallend genoeg voor mensen om op te vallen in de grote bloggerzee…hihi.

Te veel ideeën, te weinig tijd…

Het liefst zou ik nóg vaker mooie diy’s en lekkere recepten willen plaatsen. Gewoon omdat ik dat zo leuk vind. Maar ik schrijf ook graag over persoonlijke onderwerpen en over dingen (producten) waar ik blij van wordt. Ik overstroom vaak van inspiratie, maar weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Zo jammer vind ik dat.

Toch kijk ik terug op een mooi blogjaar, vol met mooie hoogtepunten op Janske.nl. Ik ben trots op alle mooie artikelen welke samen Janske.nl vormen.

Had jij bovenstaande artikelen ook gelezen? Welke was jouw favoriet of vond je bijzonder? Wat voor soort artikelen lees jij het liefst op Janske.nl?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 27 december 2017 at 07:35

  Juist omdat je over verschillende dingen schrijft lees ik je blog!

  • Janske 27 december 2017 at 23:42

   Leuk om te lezen! Dankjewel voor je reactie! xxx

 • Jacqueline 27 december 2017 at 10:49

  Ik lees vooral je artikelen over het afvallen geloof ik. Misschien in de hoop dat het mij ook ooit gaat lukken, haha!
  Recepten ben ik dan weer niet zo van.

  • Janske 27 december 2017 at 23:41

   Het gaat je lukken meid! Bedankt voor je reactie! 🙂 xxx

 • Rory 27 december 2017 at 11:05

  Ooooow artikel 3! Wat ontzettend gaaf en leuk. Mijn handen jeuken. Alleen zaten er bij Mila 34 kindjes in de klas. Gelukkig zijn dat er straks minder als de klas gesplitst is. 34 traktaties, dat is best veel 😉

  • Janske 27 december 2017 at 23:41

   dat wordt dan op tijd beginnen 😉 hihi

 • Jessica 27 december 2017 at 22:44

  Wat een leuke top 10! Ik heb ze allemaal gelezen. Trouwe volger hier!

  • Janske 27 december 2017 at 23:41

   awww super leuk Jessica! 🙂