Kerst kinderkleding Shopping Shoptip

Lola & Coco’s Kerst outfits

25 december 2017
Ho, ho ho, allereerst…Merrryyyy Christmas! Vandaag deel ik de feestelijke outfits van mijn twee kerst (b)engeltjes in deze vrolijke OOTD! Ik ben benieuwd welke outfit jouw favoriet is!

Allereerst de twee outfits voor onze kleinste kerst(b)engel Coco. Haar eerste outfit bestaat uit een super leuk jurkje van Cakewalk, met dierenprint, een aubergine-kleurige bolero (merk weet ik niet), maillot van Hema en Mockies.

Coco’s tweede outfit bestaat uit dit super zachte jurkje van Bengh, mosterdgele vest van H&M, maillot van Wibra en Donsje schoentjes.

Lola’s eerste outfit is deze vrolijke vosjesjurk van Mini Rodini (via Siki kinderkledingwinkel), rood riempje van WE Kids, okergeel vestje van Petit Louie, maillot van H&M en schoenen van Muijters (via Ziengs). De ketting met pandabeertje is van A Mini Penny en het stiekje met pompom kocht ik bij Soul2soulkidz

Lola’s tweede outfit bestaat uit de Mini Rodini kerstjurk, rood riempje van WE Kids, streepjes maillot van CarlijnQ, laarsjes van Muijters, ketting van A Mini Penny en haarbandje van H&M.

Welke outfit is jouw favoriet? Vind jij kerstoutfits stylen voor je kids ook zo leuk of juist moeilijk?

Lees hier nog meer toffe artikelen over hippe kinderkleding:

 

Spread the love

You Might Also Like