afvalrace Diet Battle makeover Mommy Stuff Personal Persoonlijk

Janske’s afvalrace #11 – Ik heb het gewoon geflikt!

22 december 2017
Deze zomer deelde ik aan iedereen dat ik aan de slag ging met mijn persoonlijke afvalrace. Dit keer pakte ik het groots aan en besloot ik om het samen met Weight Watchers te proberen. Mijn doel was om vóór 1 januari 2018 onder de 85 kg te wegen. Daarvoor moest ik 18,5 kg afvallen. Dat is gewoon gelukt en ik ga door. Ook in 2018 ga ik er voor!
Samen gaan we door!

Omdat samen afvallen een stuk leuker en motiverender is besloot ik om ook andere dames uit te nodigen om samen met mij deze afvalrace aan te gaan. Samen deelden we onze struggles en vielen we vele kilo’s af. Volgende week donderdag kun je lezen hoe het de afgelopen maanden is gegaan en hoeveel we zijn afgevallen! Inmiddels heb ik besloten om ook volgend jaar samen met deze (en nieuwe!) kanjers de strijd aan te gaan tegen de kilo’s. Iedere maand kun je onze afvalrace volgen!

Wil jij ook in het nieuwe jaar je goede voornemens waar maken en afvallen. Lukt het jou (net als vele vrouwen) niet om dit alleen te doen? Doe dan samen met ons mee en meld je aan via info@janske.nl voor meer info! Super stoer als je ook mee doet!

Oh jeej…het kerstdiner!

Tja…de Feestdagen komen er weer aan…dat betekend voor de meeste mensen…ettuuuhhhhh, ettuuhhhhh, etuuuhhhhh! Ook hier staan er twee kerstdiners op de planning. Eén keer gaan we gourmetten en één keer kook ik zelf. Dat is in principe maar twee dagen. Dat moet wel lukken toch? Ik heb nog steeds in de hand wat ik in mijn mond stop, dus ik ga er voor. Ik ben benieuwd wat mijn weegschaal volgende week aangeeft. We gaan het zien!

Wat ben ik kwijt?

Is het mij deze afgelopen weken weer gelukt om af te vallen? Twee weken geleden woog ik 84,7 kg. Gisteren gaf mijn weegschaal 83,8 kg en ben ik dus in de afgelopen twee weken 0,9 kg afgevallen. Na 23,5 weken Weight Watchers staat de score nu dus op -19,7 kg en ben ik gewoon bijna 20 kilo afgevallen. Dat is echt bizar veel. Bijna 20% van mijn gewicht!

Mijn doel voor de komende maanden is nog steeds om onder de 80 te komen én om wat meer in shape te komen. De komende 3 maanden kun je mijn afvalrace samen met Weight Watchers blijven volgen. Binnenkort vertel ik jullie alles over hoe een cursus bij de Weight Watchers er aan toe gaat.

Lees hier mijn vorige update en de laatste updates van al mijn mede kanjers welke samen met mij deze afvalrace aangaan!

Spread the love

You Might Also Like

 • Roelina 22 december 2017 at 08:51

  Top! Wat een prestatie

 • Mary-Lou 22 december 2017 at 10:18

  Echt wow, zo knap dat je het ook nu gewoon lekker volhoud. Fijne feestdagen!

 • Sandra 22 december 2017 at 10:54

  Knap! Dikke proficiat!

 • Didi 22 december 2017 at 11:41

  Goed hoor!! Ik vrees dat ik er ook aan moet geloven. Voor het eerst in mijn leven ben ik te zwaar en wel 10 kilo. Ik ben benieuwd naar je ervaringen met WW. Ik ga eerst proberen om actiever te worden.

 • Bodil 22 december 2017 at 12:30

  Super knap! Hoop dat je heerlijk kunt genieten deze feestdagen 🙂

 • Astrid 22 december 2017 at 13:02

  Best een ambitieus doel, dus super dat het je gelukt is! IK probeer ook sinds de zomer af te vallen en ben maar zeven kilo kwijt. Nou had ik als doel om onder de 70 kilo te komen in een jaar, waarvoor ik zo’n tien kilo moest afvallen. Dit was dus niet echt een ambitieus doel maar is wel realistischer dan een groter doel. Ik ga je zo mailen, wan tik wil dolgraag meedoen met de club.

  • Janske 22 december 2017 at 13:03

   Super stoer Astrid! Ik zie je mail graag tegemoet 🙂

 • Jacqueline 22 december 2017 at 15:47

  Ik vind het zo’n geweldige prestatie!

  • Janske 27 december 2017 at 23:45

   Dankjewel Jacqueline 🙂 xxx

 • Monique 22 december 2017 at 16:50

  Waaauw kanjer! Ik wist wel dat je het kon, maar als het dan gelukt is is dat super! Ben enorm trots op jou! En gewoon lekker genieten deze kerstdagen, ga ik ook doen. Daarna pakken we de gezonde draad gewoon weer op!

  • Janske 27 december 2017 at 23:45

   Dankjewel lief! Ja….nu weer knallen! 😉

 • Will 22 december 2017 at 17:02

  Janske, van harte gefeliciteerd met dit resultaat.
  Je bent een voorbeeld voor anderen en ook voor mij.

  • Janske 27 december 2017 at 23:45

   wat lief! Dankjewel Will! x

 • Femke 22 december 2017 at 19:18

  Whoop whoop!

 • Andrea 24 december 2017 at 10:59

  Super goed van je Janske! Wat een geweldig gevoel moet dat zijn! Geniet ervan en we knallen met z’n allen lekker door in het nieuw jaar

  • Janske 27 december 2017 at 23:43

   Jaaaa….nu weer even back to basic 😉