Fotodagboek Personal Persoonlijk Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 67 & 68 – Sinterklaas, Kerstsfeer & sneeuwpret!

15 december 2017
Wat was het weer genieten de afgelopen 2 weken. We vierden twee keer Sinterklaas, versierden onze regenboogkerstboom en ik mocht naar het Hema Kerstevent. Ook kwamen er veel leuke pakketjes binnen en was er sneeuwpret! Bekijk onze avonturen in foto’s!

Ik bakte een heerlijke bananentaart waarbij ik de boter verving door Griekse yoghurt. Dat was heerlijk! Lola hielp natuurlijk een handje mee. Ook kreeg ze haar eerste Adventskalender waar ze dagelijks een cadeautje uit mag halen. Wat een feest! Ook kwam deze mooie bestelling binnen van PetiteLouise.nl. Ze gaat stoppen en verkocht daarom alles voor 50%. Deze kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan en kregen allemaal een mooi plekje in huis.

Natuurlijk moesten we ook met de meiden op de foto in onze nieuwe twinnende sweaters van Ammehoela. Ik scoorde deze sweaters en nog meer leuks tijdens Black Friday met super veel korting. Ze zitten zoooo lekker! Coco is er zelfs ondersteboven van, haha!

Samen met de hele familie hadden we een gezellige Sinterklaas spelletjesavond en was iedereen bij ons in huis. Lekker eten en drinken, een fout dobbelspel en de kindjes die allemaal fijn speelden. Het was weer een fijn samen zijn.

De volgende dag was het tijd om de kerstboom te versieren. Lola hielp mij ontzettend lief met alle ballen op kleur aan te geven en mocht ook haar eigen mini boompje versieren. Dat vergt natuurlijk wel uiterste concentratie. Ook was het tussendoor tijd voor een vrolijke selfie.

Het was even wat werk, maar dan heb je ook wat. Een mooie boom weer!

We waren dit jaar lekker op tijd met onze kerstkaarten maken. Lekker low-budget, maar zo leuk!

Ook dit jaar heeft Sinterklaas ons huisje weer gevonden, of beter gezegd…de badkamer….Piet had er een rommeltje van gemaakt en alle cadeautjes in bad gelegd. De meiden vonden het een geweldige ontdekking, haha. Na het kijken van de persoonlijke video van Sint was het tijd om cadeautjes uit te pakken!

De meiden (Lola) kreeg een poppenhuis met meubeltjes en popjes, een klok én Play Doh en Coco kreeg een grote “knikkerbaan”. Helemaal leuk!

De volgende morgen werd er natuurlijk meteen gespeeld met de nieuwe Play Doh. Zo leuk! Dank u Sinterklaasje!

Ook het poppenhuis werd mooi ingericht door Lola, om vervolgens weer leeggeroofd te worden door Coco…hahaha…Prima taakverdeling, dus! Ook werd er muziek gemaakt en showde Coco haar mooie leeuwen romper. Mooi hoor, schat!

Ik trok Coco’s (nog iets te grote) Adidasjes aan. Kijk nou, hoe stoer! Coco vond ze zelf ook wel interessant, hihi.

Samen met mijn vriendinnetje ging ik naar het Hema Kerstevent en waande ik mij even in de Hema kersthemel…wauw! Het was zooooo gezellig. Ik zou zo iedere week gaan! Echt leuk om zoveel toffe mensen te ontmoeten!

Het was echt winter’s weer de laatste dagen. Het regende, hagelde en sneeuwd…dus bleven we lekker veel samen binnen. Lekker kleuren, of naar buiten kijken.

De nOeser x Free A Girl sweaters kwamen binnen (2 van de 3) en Lola en ik maakten alvast een paar leuke foto’s samen. Heb jij nog een leuke sweater nodig én wil je Free A Girl helpen met het bevrijden van meisjes uit de prostitutie? Lees dan snel mijn blog en help mee!

De meiden genoten samen met papa in de sneeuw. Hij maakte zelfs een hele grappige sneeuwpop.

Coco bleef alleen niet te lang buiten, want het was erg koud en mevrouwtje was ziek (zesde ziekte), dus bleef ik samen met haar binnen zitten. Ondertussen hadden papa en Lola de grootste lol, door sneeuwballen naar Coco te gooien tegen de ruit.

Er werd nog meer met de klei gespeeld en geknipt en geplakt.

Ook maakten we een speciaal “kerstpakket” voor onze pakketbezorger. Laatst had hij speciaal voor ons een chocolade letter (zo attent!) en hij komt regelmatig opnieuw ’s avonds na zijn ronde langs om een pakketje af te geven wanneer we ’s middags niet thuis zijn. Ook zijn wij één van zijn vaste adresjes en denkt Lola volgens mij dat we alle pakketjes “van hem” krijgen. Ik vond het een leuk idee om hém in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alle goede zorgen.

Samen met Lola maakte ik een vrolijk kerstpakket met daarin o.a. een doos Merci, een cd, gelukskoekjes, een zelfgemaakte kerstkaart van Lola, een snijplank met bakjes en nog wat leuks. Hij was helemaal verbaasd toen Lola de doos aan hem gaf. De volgende dag kwam hij opnieuw een pakketje en bijna sprakeloos bedankte hij mij voor het mooie pakket. “Dit is waar je het voor doet”, zei hij. “We zijn er allemaal erg blij mee”. Mijn dag kon niet meer stuk. Fijn om op zo’n eenvoudige manier iemand blij te kunnen maken. Mooi.

Ook bracht deze zelfde pakketbezorger mijn laatste bestelling van de Black Friday sale. Dit maakte mijn aankopen stash compleet. Wauw!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 67 & 68! Het waren weer twee geweldige weken. Op naar de Feestdagen! Ik kijk er echt naar uit!

Kijk jij ook zo enorm uit naar de Feestdagen? Geniet er van!

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 16 december 2017 at 19:04

    Wat super lief idee zeg voor de pakket bezorger!
    Kei leuk