Black Friday Fashion kinderkleding Shopping

Black Friday Shoplog #7 – Mini Rodini, Mingo, Ammehoela & meer!

14 december 2017
Daar is ie dan eindelijk hoor, mijn shoplog met alle (kinderkleding) aankopen van Black Friday! Het duurde even omdat ik nu pas mijn bestelling van Beau Hudson uit Australië binnen heb gekregen. Wat ben ik goed geslaagd! Ik heb dan ook schandalig goed geshopt. Oops! Een aantal favorieten had ik al gedeeld, maar nu kon je alles bij elkaar bekijken! Yay!

Zoals je hieronder kunt zien heb ik ook dit jaar weer goed gescoord tijdens de (week van) Black Friday. Ook een aantal twinning setjes van Ammehoela, Beau Hudson en Mini Rodini. Helemaal leuk! Vooral de kleding die al maanden in mijn wensenlijstje stonden scoorde ik nu eindelijk voor een fijne(re) prijs. Score!

Als eerste kocht ik eindelijk (na heeeeel lang wachten) voor beide meiden de rode unicorn jurkjes van Mini Rodini. Nieuwprijs van deze geweldige jurkjes was €69,- (bizar he?!) Nu kon ik ze via mijn favoriete Spaanse webshop ALittleDress met een flinke korting bestellen. Nog steeds een rib uit mijn lijf, maar ik wilde ze zoooo graag (en ze zijn bijna nergens meer te verkrijgen). Ik heb ze wel in grotere maten besteld, zodat we er extra lang van kunnen genieten. Jippie! (op de foto staat alleen Lola’s jurkje, die van Coco lag al op haar slaapkamer, dus kon ik niet fotograferen)

Net als vorig jaar had ook Beau Hudson dit jaar weer mega kortingen tijdens Black Friday. Ik scoorde er twee toffe twinning leopard vestjes en een groen vest voor de meiden. Ik vind dit zo’n fijn merk, alleen normaal gesproken vrij duur. Tijdens Black Friday dus niet. Het duurde wel ruim 3 weken voordat ik ze binnen kreeg, maar ik hoefde geen douane of invoerkosten te betalen. Dat was wel fijn.

Via mijn favoriete Engelse webshop Scandiminis kocht ik mijn favoriete trui van Wolf & Rita voor Lola, een toffe Mingo legging en leopard kniekousen van Maed For Mini. Ik ben verliefd op deze toffe trui! Hij is zoooo tof en ondanks dat hij (nog steeds) veeulll te duur was, ben ik super blij met deze aanwinst! Het is maat 6 jaar, dus hopelijk kunnen we nog lang genieten van deze mooie trui!

Bij Springstof bestelde ik een felblauwe glimmende legging voor Coco van Tiny Cottons, een gouden rokje en T-Shirt met bliksem van Yporqué en een geel T-Shirt van Soft Gallery voor Lola.

Bij Kixx-online scoorde ik deze toffe donkergroene Mingo baggy broek en coole Popupshop tijgerlegging voor Lola. Deze had ik twee dagen later al in huis. Vooral de Mingo broek stond al lang op mijn wensenlijstje.

Bij H&M scoorde ik deze hysterische koperen bomberjack & zilveren bodywarmer. Ze waren spotgoedkoop! Ik kon ze echt niet laten liggen. Lola heeft de jas al vaak aan gehad en krijg van iedereen complimentjes. Zo schattig.

Mijn grootste en allersnelste bestelling plaatste ik in de webshop van het Nederlandse merk Ammehoela. Ik kocht drie geweldige truien om in te twinnen, welke trouwens super lekker zitten! Kijk nou, hoe leuk!?

Ook kocht ik twee dezelfde leggings, een vrolijk badpak voor Coco en een wikkelsjaal en haarbandje met printje. Super gaaf!

Zoals je misschien al op mijn Instagram en Facebook had voorbij zien komen hebben we een groot aantal van de kleding al gedragen. Super leuk!

Voor mijzelf kocht ik naast de Ammehoela sweater ook nog twee mooie spijkerbroeken bij de H&M en twee BH’s bij de Hunkemoller. Allemaal in een paar maten kleiner dan gebruikelijk. Wat een feest!

Wil je trouwens zelf ook één of meer van deze items scoren? Klik dan op de linkjes. De meeste webshops hebben namelijk op dit moment toffe kortingen! Yay!

Wat vind jij van mijn Black Friday koopjes? Wat is je favoriet en wat heb je zelf gescoord? 

Meer super toffe (kinderkleding & meer) shoplogs lezen…je vindt ze hier!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marjo 14 december 2017 at 07:49

  Super leuk! Die gele trui voor Lola en de tijgerbroek/legging voor Coco! Te leuk. Ik heb een nieuwe spiegelreflexcamera gescoord tijdens black friday?

  • janske 14 december 2017 at 10:15

   ohhh hoe tof is dat! Mooie aankoop!

 • Melanie 14 december 2017 at 08:18

  Geweldige kleding. Allemaal even leuk. Goed geslaagd..

  • janske 14 december 2017 at 10:16

   dankjewel Melanie! Ik ben jaloers …wil ook zo’n garderobe!

 • Jantine 14 december 2017 at 15:17

  Haha grappig! Jij hebt een totaal andere smaak dan ik! Maar wel super om te zien dat je zo heerlijk uit je dat kon gaan voor goede prijsjes! Dat wil toch elke mama!

  • Janske 14 december 2017 at 15:19

   Ik ken veel mensen met dezelfde smaak als ik, maar nog veeeeeeeeeeeel meer met totaal andere smaak. Dat is ook zo leuk inderdaad…dat alle kindjes er anders bijlopen. Tenminste, ik vind dat super leuk!

   • Jantine 14 december 2017 at 18:20

    Absoluut!! ??

 • Roelina 15 december 2017 at 16:50

  Wat goed geslaagd. Had ook niet anders verwacht, haha. Ik kende de shop scandimini’s niet. helemaal mijn ding, bedankt voor de tip!