Fashion kinderkleding Mommy Stuff Shopping Shoptip

Shoptip: de nOeser X Free A Girl sweaters!

10 december 2017
Op zaterdag 2 december lanceerde het kinderkledingmerk nOeser samen met stichting Free A Girl een hele bijzondere campagne. Noeser ontwierp namelijk twee hele mooie sweaters, waarvan een groot gedeelte van de opbrengst naar Stichting Free A Girl gaat. Door deze sweaters te kopen kan ook jij een meisje bevrijden uit de prostitutie. Dat wil toch iedere moeder? Ik bestelde meteen één sweater voor mijzelf en twee voor mijn meiden, waarmee ik zorgde voor een donatie van €61,- , waarmee ik één meisje een nieuwe toekomst kan geven. Wil jij ook helpen? Koop dan ook zo’n mooie sweater!

 

Geef!

Het is bijna kerstmis en naast alle fijne kerstcadeaus welke we massaal kopen voor elkaar kunnen we nóg iets moois doen deze dagen. Samen met  nOeser kun je door het kopen van de Free a Girl sweaters een bijdrage leveren aan de bekende Nederlandse stichting die zich inzet voor het bevrijden van meisjes uit de prostitutie. Voor slechts € 50,- kan stichting Free A Girl al een meisje bevrijden uit vreselijke omstandigheden en haar helpen een nieuw leven te starten.

“Met de aankoop van een #noeserxfreeagirl sweater draag je direct bij aan een betere toekomst van meisjes die onder gruwelijke omstandigheden leven en werken in bordelen, op vele plekken ter wereld. nOeser doneert per verkochte vrouwensweater €35,- (bij verkoop via nOeser) en €25,- (bij verkoop via Wehkamp); en per verkochte kindersweater €13,- (bij verkoop via nOeser) en €6,- (bij verkoop via Wehkamp). Een snelle rekensom: met 2 sweaters kun je een meisje helpen bij de start van een nieuw, veilig leven! Help je ons helpen?”

 

3 stoere sweaters!

Toen ik hoorde van deze mooie actie voelde ik mij als moeder van twee meiden geroepen om ook mee te doen en bestelde ik meteen 3 sweaters. Voor ieder meisje één, voor het goede doel én om samen te twinnen! Binnen een paar dagen ontving ik al 2 van de 3 sweaters in huis. Door een hoge populariteit van de sweaters moeten we nog heel even wachten op Coco’s sweater. Om die reden vinden wij dat natuurlijk helemaal niet erg. Iedere extra sweater die wordt verkocht helpt weer mee aan het geweldige doel. De sweaters zaten beiden als gegoten en de kleur is super mooi!

Op de vrouwensweater staat de tekst PWRWMN en op de kindersweater de tekst PWRRRR. Helemaal toepasselijk voor alle powervrouwen (mama’s) en super kids! Vol trots draag ik mijn #noeserxfreeagirl sweater en ben ik blij dat ik ook een kleine, maar zo’n belangrijke bijdrage heb kunnen leveren voor één van die vele meisjes.

Sweater info

De sweater is verkrijgbaar in maat S,M en L voor de prijs van €59,99. De kindersweater is verkrijgbaar vanaf maat 62 tot en met maat 128 en kost €29,99 of €32,99. Persoonlijk vind ik de damessweater op maat vallen en de kindersweaters wat kleiner. De sweaters zijn gemaakt van een zachte kwaliteit sweat en van 100% katoen, ze zijn niet geschikt voor de droger. Vanwege het speciale ‘pigment dyed’ verfproces, moet je de sweater apart en binnenstebuiten wassen. Net als denim zal de kleur bij elke was vervagen.

Janske’s shoptip

Dus, mijn shoptip voor de decembermaand: steun ook #nOeserxfreeagirl en koop ook twee (of meer) sweaters. Doe het voor al die meisjes, die ook een mooie toekomst verdienen en shop!

Had jij de #nOeserxfreeagirl sweaters al voorbij zien komen? Koop jij ze ook?!

Dit artikel is NIET gesponsord. Ik sta volledig achter deze geweldige campagne en wil graag via mijn blog Janske.nl wat extra aandacht hier aan besteden. 

 

 

Spread the love

You Might Also Like