Kerst My Adventures Shopping Shoptip

PLOG #6 – Hema Kerstevent

8 december 2017
Afgelopen donderdag was ik te gast bij het Hema Kerstevent en mocht ik samen met mijn vriendinnetje Femke (net zo’n grote Hema fan als ik) alle mooie kerstartikelen bewonderen. Van heeeeel veel eten, tot make-up, kleding en de mooiste accessoires. Ik keek mijn ogen uit, ontmoette veel leuke blogcollega’s en genoot voor tien. Ben je benieuwd naar hoe het event er uit zag, bekijk dan snel mijn foto’s!

Het event vond plaats in het Hema hoofdkantoor. Wat een inspirerend gebouw is dat! Samen met Femke reden we door de regen naar Amsterdam en kwamen we precies op tijd aan. Yes!

Overal stonden mooi versierden tafels vól met allemaal heerlijke Hema lekkernijen. Van kerstkransjes en popcorn in allerlei smaken, van breekbrood en de lekkerste kerstchocolade. En wat nog het mooiste (ergste) was…je kon alles proeven! Jikes! Gelukkig had ik Femke meegenomen, zodat zij voor mij alles kon proeven. Het zag er allemaal zo lekker uit,dat ik gewoon niet durfde te proeven…want dan was ik waarschijnlijk helemaal los gegaan.

Waar ik ook dol op ben, is alle kerstversiering van de Hema. Lekker veel kleuren, mooie vormen en lekker hysterisch. Ik hou er van en kreeg veel inspiratie voor nieuwe kerstversiering voor in onze kerstboom.

Je kon zelf kerstkaarten knutselen voor eenzame ouderen. Super leuk, aan een tafel vól met allerlei knutselspulletjes. Ik maakte ook een vrolijke kerstkaart.

Ook was beauty consultant Dominique Samuel er, om de nieuwste Hema make-up te laten zien. Hij heeft al heel wat grote sterren opgemaakt, je kent hem vast wel van HNTM. Ook mij gaf hij een mini metamorfose. Janske met foundation,dat was toch echt even wennen. Maar wel mooi! Ook Femke en collega blogger Dewi werden mooi gemaakt.

Ook was er een echte wijnproeverij, al drink ik zelf geen wijn, dus was deze niet voor mij besteed. Je kon ook een grappige bedfoto maken in je mooiste Hema kerstonesie. Super leuk! Thanks voor de foto, Marieke!

Een van mijn favorieten waren deze vrolijke koekjes, welke je aan je beker kunt hangen. Hoe leuk zijn deze!? De rest van de dames waren vooral dol op het breekbrood, de brownies en de chocolade poppetjes met karamelvulling. Hmmmm! Ik heb zelf erg genoten van de lekkere pompoensoep. Yum!

Iedereen mocht een eigen snijplank met daarop je eigen ontwerp er op laten branden. Super tof!

Tijdens het event zag ik veel lieve blogcollega’s, waaronder een aantal meiden welke ik al eerder op events had ontmoet. Maar ook een hoop meiden welke ik alleen online kende. Super leuk om elkaar eindelijk in real life te zien. Het was echt super gezellig! Alsof we elkaar al jaren kennen. Zo leuk! Ook kwam ik zomaar een oude bekende tegen, een vriendinnetje waar ik (alweer 10 jaar geleden) samen mee in Amerika stage liep. Claire, wat leuk om je weer eventjes te zien!

Aan het eind van het event kregen we een heerlijke goodiebag mee naar huis, vol met leuke Hema goodies en natuurlijk de zelf ontworpen snijplank. Wat hebben we genoten in Hema heaven! Het was echt een leuk uitstapje en ik heb helemaal zin in de kerst!

Dankjewel Femke,dat je gezellig mee bent gegaan, het was een feestje met jouw, en bedankt voor al het proeven! Dankjewel lieve blogcollega’s, voor de gezelligheid en natuurlijk dankjewel Hema, voor de uitnodiging!

Ben jij ook zo’n Hema fan? Wat vind je van de Hema kerstcollectie dit jaar? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 8 december 2017 at 13:54

  Ik vond het superleuk om je gezien te hebben. Het was echt zo leuk! En alles was lekker geloof ik hahaha.

  • Janske 8 december 2017 at 13:56

   volgens mij ook, haha!

 • Claire 8 december 2017 at 14:06

  Jaa was echt leuk!! Ik vond het ook super leuk om je weer gezien te hebben 🙂

  • Janske 8 december 2017 at 16:32

   beetje onwerkelijk, maar de verrassing van de dag! 🙂

 • MamaMinke 8 december 2017 at 19:30

  Ik heb dus gewoon chocola met karamelvulling gemist ?. Maar het was idd heerlijk. Erg leuk om daar bij aanwezig te zijn.

 • Bregje 8 december 2017 at 21:03

  Wat onwijs leuk Jans! Fijn dat je zo genoten hebt ❤

  • Janske 8 december 2017 at 21:09

   jammer dat jullie er niet bij waren! Hopelijk volgend jaar met zijn allen!

 • Femke 8 december 2017 at 22:30

  Jij ook bedankt Jans!
  Het was top! Zit er nog “vol” van ?

  • Janske 8 december 2017 at 22:33

   haha, dat geloof ik!

 • Daenelia 11 december 2017 at 10:59

  Alleen zo super-jammer dat heel veel van die artikelen bijna meteen niet meer te bestellen zijn! En wat ik wil hebben, ligt nooit in de Hema bij mij in de buurt. Zoals die kopjes-koekjes… hopelijk vind ik ze nog voor kerst. Want ja, de Hema heeft natuurlijk ook gewoon leuke spulletjes 🙂

  • Janske 11 december 2017 at 11:09

   Dat is inderdaad super jammer! Ze zijn zoooo leuk. Ik heb ze hier in Eindhoven wel zien liggen, maar nog niet gekocht omdat ik bang ben dat ze dan de kerst niet halen 😉