Kerst Kids Review Shopping Shoptip Sinterklaas

My Little Pony Seaquestria Lagoon speelset (Cadeautip!)

4 december 2017
Tijdens het Hasbro Blogger Event speelde Lola samen met vriendinnetje Fay al met veel plezier met de vrolijke My Little Pony Seaquestria Lagoon speelset. Ze vond het dan ook fantastisch om van Sinterklaas zelf ook zo’n mooie speelset te krijgen om thuis mee te kunnen spelen. Wat een bofkontje!

Sinds we samen naar de première van de My Little Pony film zijn geweest, vindt Lola My Little Pony helemaal te gek natuurlijk. Ik wist dus zeker dat ze ontzettend blij zou zijn met deze uitgebreide speelset. Zeker omdat ze zelf nog geen soortgelijk speelgoed heeft. Ik was dus super benieuwd naar haar reactie wanneer ze de speelset uit mocht pakken.

Waauuwwwwww!

Ding-dong! Een mega grote doos werd bezorgd door onze pakketbezorger. Lola kon niet wachten om hem uit te pakken. Er klonk een hele lange ‘wauuuwwwwww’ uit haar mondje, toen ze zag wat er in zat! ‘Is deze voor mij?’, vroeg ze lief. Natuurlijk moest de doos meteen worden geopend en werd de speelset snel opgebouwd. Mevrouwtje kon niet wachten om er meteen mee te gaan spelen.

Uitgebreide speelset 

De speelset bestaat uit alle onderdelen van de Lagoon, een Pinkie Pie zeepaardje, een visje, 14 overige accessoires, een handleiding én 3 batterijen. Genoeg accessoires dus. In het doorschijnende wandje kun je zelf water stoppen zodat er bellen in geblazen worden wanneer je op het pompje drukt. Ook kunnen de lampjes aan. Verder is de speelset vooral erg leuk om je eigen fantasie bij te gebruiken.

Cadeautip voor de Feestdagen

Lola vond het meteen super leuk en wilde het liefst dat ik nog meer My Little Pony’s zou bijkopen zodat ze allemaal met Pinkie Pie mee konden spelen. De slimmerik! Het is erg leuk dat er zoveel verschillende accessoires bij de set zitten, zo kan je kind alle fantasie kwijt in het spel. Wel zijn vele er van erg klein, dus hebben we de set (voor de zekerheid) op Lola’s kamertje gezet zodat ze daar zelf kan spelen zonder dat Coco de kleine accessoires in haar mondje stopt. Of dat ze kwijtraken tussen de rest van het speelgoed. De speelset is daarom ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Coco wist natuurlijk meteen op Lola’s kamer bij de speelset het bakje met alle kleinste accessoires te vinden, want die zijn toch wel het leukst. Ook volgens Coco dus. Hier is de speelset een groot succes en vinden wij het een leuke cadeautip voor alle My Little Pony fans voor de Feestdagen!

De My Little Pony Seaquestria Lagoon speelset koop je via Bol.com voor €39,99.

[bol_product_links block_id=”bol_5a2471e8670c0_selected-products” products=”9200000080041387,9200000080041327,9200000058617304,9200000046989640″ name=”My Little Pony” sub_id=”” link_color=”29D3D9″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC35A9″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”610″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Is jouw kindje ook zo’n My Little Pony fan? Kende jij deze My Little Pony Seaquestria Lagoon speelset al?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hasbro.

Ben je nog op zoek naar nog meer last-minute kerstcadeau inspiratie?
Lees dan ook mijn andere cadeautips hier!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Daisy 4 december 2017 at 21:03

  Wat een goeie tip zeg. Mijn dochter is ook helemaal gek van My Little Pony. Zij heeft met sinterklaas de My Little Pony Rarity’s Booktique gekregen. Die moest natuurlijk ook gelijk uit de doos. Je kunt dat ook meenemen onderweg en het is dus ook al meegeweest. Maar deze speelset vindt ik ook geweldig leuk.

  • Janske 4 december 2017 at 22:15

   deze is inderdaad niet handig om mee te nemen, maar wel erg leuk 🙂

 • Heidie van der Steeg 4 december 2017 at 22:10

  Ja, die hebben wij zeker al gezien. Mijn dochter is grote fan van My Little Pony. Ik weet uit betrouwbare bron dat dit set met pakjesavond niet bezorgd zal worden maar het zou best wel eens kunnen dat ze dit van opa en oma met Kerstmis krijgt! Wat zal ze blij zijn.

  • Janske 4 december 2017 at 22:15

   Ohhh…wat zal ze blij zijn! 🙂